推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Lighter 於 2-7-2007 18:51 發表

1 Set 定一隻 ???
1 set 呀,其實我都冇用,人拎我拎啫 ,等我送畀你隻猴子。 

回復 #10535 求其 的帖子

下季駛唔駛攪番個季前網聚呀,會唔會又得少貓三幾隻。 

引用:
原帖由 redhorse 於 2-7-2007 19:01 發表

一於咁話喇,下季開鑼約埋金巴歎早茶入馬場
馬會應該又有著數拎。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 求其 於 2-7-2007 19:02 發表

有无拎埋D钱出来先?
我都冇用現金買,係投注戶口買,有入有出,冇上落。 

引用:
原帖由 求其 於 2-7-2007 19:03 發表

好的,但网聚只前,駛唔駛攪番個像今季我两参加的那种活动先去网聚呢?
我就冇問題,但其他人可能要預約,又或者同老虎出席。 

引用:
原帖由 Lighter 於 2-7-2007 19:03 發表

真糸 , 多謝先
唔好怪我直
收到! 下次記得就拎畀你。 

回復 #10558 redhorse 的帖子

因為我都未睇晒所以 post 。 

引用:
原帖由 redhorse 於 2-7-2007 19:13 發表
88la,囡囡催我去食飯la
你個女呀!  

引用:
原帖由 Lighter 於 2-7-2007 20:11 發表

o奧~~~~~~~~我等金巴通知
我成10幾年未入過
求其講唔係入場,係入場前一晚,我係深圳會合他。 

我一早就上左去主場,做完 2 粒鐘,跟住係休息室等他訊息,再之後去左第度,又按摩 2 粒鐘兼過夜,第日先會合 redhorse 飲早茶入場。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2-7-2007 21:42 發表
你唔知有新發明 : 255
又做二五仔。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2-7-2007 21:52 發表

即係點?
呢個扮傻! 

睇黎你要年尾睇陳慧嫻演唱會練習扮傻。 

原來今次冇我份,我冇收到馬會信。
引用:
馬會就昨日沙田馬場換領紀念品的跟進

二○○七年七月三日

就昨日於沙田馬場火車站平台有關換領迷你騎師綵衣的事件,馬會今日經檢討後,訂定進一步的安排。馬會行政總裁應家柏強調,馬會一向以顧客的安全為首要,「考慮到顧客的反應及不能排除再有群眾不守秩序的行為等因素,我們決定以後不會於沙田馬場火車站平台位置舉辦任何換領活動。」應家柏說。

對於昨日持迷你騎師綵衣換領券入場的顧客,本會將憑客戶的入場紀錄,於稍後個別通知這批顧客有關領取迷你騎師綵衣的安排。馬會發言人表示,希望有關迷你騎師綵衣可於八月份在場外投注處送給獲通知的顧客。

就馬王系列迷你模型的派發方法,因「爪皇凌雨」剛獲選為二○○七年的馬王,馬會決定將原有七隻的馬王系列,加入「爪皇凌雨」成為八隻一套的馬王系列迷你模型,並於新馬季首個賽馬日,即二○○七年九月九日,於沙田馬場每個入閘處,免費派發予入場觀眾。

相關搜索目錄: 賽馬 模型

引用:
原帖由 紅豆沙 於 4-7-2007 17:06 發表

原來我都冇份(因為我都唔知咩事?)
要有投注戶口,先有機會收到信,有一次我都收到信,答問題有 600 元拎。 

回復 #10754 一塌糊涂 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 20000 才可瀏覽

回復 #10760 一塌糊涂 的帖子

名係翻譯唔到。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 5-7-2007 16:53 發表

冇所謂,你姓CHAN又唔係我姓CHAN
咁你要留意下身邊有冇人姓 Chan 先。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 5-7-2007 17:11 發表

咁你留意下身邊有冇人
 呢個咩字。 

引用:
原帖由 chanpowing 於 5-7-2007 17:12 發表

引下你即刻彈出黎  
岩岩我走左幾邊添呀。

上上落落! 

回復 #10921 求其 的帖子

咁我都算好功力。

回復 #10958 happycamel 的帖子

各位早晨! 

回復 #10961 happycamel 的帖子

唔係得三條咩,第四條係邊度? 

咁咪可以過馬交拉老虎機。 

回復 #10963 happycamel 的帖子

咁深奧,等我仲睇下今日係唔係農曆初七添。 

引用:
原帖由 happycamel 於 7-7-2007 10:13 發表

過海一刻千金 通常都拉唔切 拉得切時都無力lu
查實我都唔鐘意拉老虎機,只會去跑馬仔加桑拿。 

回復 #10967 happycamel 的帖子

暑假係黃金期,澳門跑夜馬。

今年就冇去過跑澳門跑馬,上年試過幾次,通常會係同朋友買 398 套票過去,然後跑完就過番碼頭到賣番回程飛畀過路的人,會平幾十元賣,跟住就去桑拿,第日先番香港,都試過跑完馬再過珠海玩。 

通常你跑完澳門馬會去邊?  

回復 #10969 happycamel 的帖子

原來係咁,百家樂可能我都未識晒所有規條,總知邊一邊多人買就買邊一邊。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。