推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 扒扒 於 2010-7-22 01:23 發表

咁,我咪學得仲慢
你學乜先?   

轉了頭像,同藍蝶差唔多色。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-22 23:33 發表

打麻雀唔啱我玩,我知金巴有玩,妳可以搵佢揍腳開檯。
都係人地揍腳,我幫手開檯。 

不過主要都係吹下水。   同食晚飯差唔多。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-23 12:44 發表

不否認稱呼是種禮貌,唯在線上自稱小女子也可能是個堂堂男子,自稱老頭兒的也不排除是個壯夫,你我雖萍水相逢,但不用那麼見礙,可直稱網名。
你講得o岩,自稱小女子,未必係女士。   同樣自稱男士又未係真。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2010-7-23 17:22 發表
我網名叫小吉, 妳又成日叫我o靚仔
以為入錯房,原來小吉都有睇藍蝶文章。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-26 23:10 發表

相信不少人都同我地一樣,鍾意飲飲食食
我都係。 

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-26 23:16 發表

志在聯誼聚會,所以多數都叫做聮誼會
我閒時唔想用腦,唔想記又唔識計數,所以呢瓣唔啱我
咁邊瓣你,就預埋我。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-26 23:19 發表

你語帶相關,千祈唔好有人誤會,都是說說笑
最多都係誤會我做九巴司機。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-7-27 01:47 發表

佢想溝你
依姐姐, 有咁多張刀, 邊會睇得起我地d 搵朝唔得晚o既頹廢中年
你係中年,我唔知點稱呼自己。   

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-27 11:15 發表

溝?忌廉溝鮮奶、或是水溝油?我說你陰溝裡翻船…
此言差矣﹗交友無分貴賤,只講投緣。
又學多一個字:溝。 

引用:
原帖由 扒扒 於 2010-7-27 12:05 發表

學乜都慢.
藍蝶個頭像靚啲.
兩個都唔錯。 

引用:
原帖由 81tkhk 於 2010-7-28 04:12 發表

好耐都冇見過咁岩我口味既野,檯上有;生蠔、海膽、蟹腳同埋三文魚,全部都係貴嘢。我估呢個自助餐唔係野少,最少三佰蚊樓上,唔知得唔得添。
我估港幣應該唔得。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-29 16:03 發表

你仲咁後生,同佢係會有代溝
認同你講法。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-7-29 21:10 發表

咁你過左, 適婚年齡未
幾多歲先係適婚年齡。   

應該過了很耐。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-31 00:34 發表

乜你唔係現在剛剛到適婚年齡咩
心境可能仲未到添。 

你又到未呀。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-1 00:48 發表

心境..... 咁你後生我好多
我...... 都就快果頭近
果頭近 --> 係咪好事近。 

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-8-1 11:26 發表

咁貴! 咩野蝦的餃?       
 4 月 7 日帖子都睇番。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-8-2 20:52 發表

決定了
**** 本內容被作者隱藏 *****
咁高分。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-2 23:30 發表

我都想好事成雙,可惜是好事多磨,禍不單行。h:" />
得閒有機會都要八下。 

(如果可以的話)

引用:
原帖由 81tkhk 於 2010-8-3 01:55 發表

唉!乜都睇唔見,想偷下雞都唔得,入塲費太貴,無資格。抵死,人地唔想同你玩丫馬,鬼叫你冇〔自知之明〕咩!
你可能少見了,胡仔不嬲多數都係同藍蝶傾。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-4 00:00 發表

唔得咁八,關心下好喇
估錯你回應。   估你會回,唔准咁八。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-4 00:20 發表

係呀﹗佢同橙都唔傾,只係拗氣
粒橙年青,係人都拗一餐。

都有 x 過我。 

引用:
原帖由 81tkhk 於 2010-8-4 05:33 發表

噉又係既,我係呢道既日子好短,淨係睇下我既帖數就知。多謝閣下點醒!
都唔關事,會員同會員之間留言或回應,係佢地自由。 

好似我為例,人回我,多數我都回番人,除非睇漏或唔識答嗲。 

我有幾年都冇咩發言。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-8-4 23:02 發表
太失望了, 係登打士街x場3樓個間, 日本buffer ,
d 刺身太不知所謂, d 魚 雪藏唔緊要, 唔好咁太針雪味....
過份的是, 佢個盤(殘底) 雪, 竟然唔換....
太佬, 交叉感染o架!
沒有太多特色的食物係好食 o奇....
不過 ...
九龍城都有唔少任食日本野,可以去八下。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-4 23:13 發表

你都唔算會頂撞人,佢都乜,唔通真係憤世嫉俗嘅青年
唔係個個都o岩嘴型。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-8-4 23:15 發表

d 野尼得好少.......
因為, 我地一行6人, 點的刺身應該有50份, 但是只是來了25份...
最pk係, 等左半個鐘, 先話無貨....(時限2小時)
最後, 要點炒肥牛, 壽司, 同燒蝦填肚.
下次可以去食自助餐。   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。