推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 81tkhk 於 2010-8-5 06:33 發表

可能我冇追睇以前既嘢,好多嘢都唔知。點樣都好,多謝你話比我聽。
得閒咪由茶水站第 1 個帖子開始睇,包你八到好多事情。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 81tkhk 於 2010-8-5 08:57 發表
點解回復左都睇唔倒既?究竟係乜嘢原因?有冇人可以話比我聽?
你回復了呢題,就可以睇到之前你講果個帖子,因佢 (我) 冇 set 分數。 

但胡仔那些就睇唔到,因佢 set 了好高分,普通會員係睇唔到的。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-5 18:09 發表

金巴無set 積分,基本上,你已入來聊天,即係已回復,你應該會睇到佢果句留言

睇唔到的話,咁要金巴解答嘞
我估佢睇到,但佢可能以為仲有好多野未睇到。  

引用:
原帖由 bluedance 於 2010-8-5 23:40 發表

望番 bluedance 都有唔少錢,加多個 0 ,你就睇唔到  
bluedance 再現。 

你蝦站長。 

你有成幾百萬分,多得胡仔唔少。 

我攪那些遊戲如果大版主又唔得閒過分給我,再頒比其他會員,可以問你借住先。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-8-6 21:45 發表

d 錢係我過比你
http://forum.timway.com/f/memcp.php?action=creditslog
唔會, 金巴已經係xocat 管理員, set 幾多分, 佢都有權睇到.
你睇我過人分紀錄。   呢d係會員玩遊戲應得的分數。 

我不是管理員,只係 moderator 。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-7 00:34 發表

都係多得你唔少

我有個疑問,係咪管理員,即係大版主,有任何權力睇到:會員個人資料同埋短消息
大版主可以睇到所有人 pm 的。

應該唔會專登去睇,除非有大事發生。

同埋佢都冇咁多時間。  

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-7 17:49 發表

芒果,我鍾意呀 ,和你差不多都鍾意食生果 images/smilies/default/verygood.gif,仲有好多生果數唔晒:
士多啤梨、櫻桃、水蜜桃、生竹、榴槤、茘枝、龍眼、蕃石榴……
遲 d 中秋, ...
我又鍾意食芒果。   蜜瓜,哈蜜瓜.....

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-7 18:09 發表

咁 管理員 呢
管理員得 xocatII 一個。 

網名叫:管理員當然唔得啦。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-7 18:10 發表

蜜瓜加片巴拿火腿來食,唔該
未試過咁食。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-7 18:22 發表

係喎﹗你地叫做 超級版主,咁超級版主 呢?
當然睇唔到會員 pm ,放心。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-7 00:44 發表

站長經常飛站唔停車,最多都係投訴佢,蝦唔到佢

《鋼之鍊金術師》有場白 > 等價交換 。

借咗要收番息。
咁下次如果唔夠 xocat 金錢,問你借住先。 

利息你幫我計埋   ,到時還我會 P + I 比番你。 

回復 16828# 藍蝶的帖子

引用:
你都有六位數xocat 金錢,要比好多人地嘅咩?
你搵我計數就死得,借四位數還,要還五位數嫁
你呢個帖子睇到  ,一次過回晒。 

不過你用藍色,襯你個名。 

攪幾個遊戲,一年比過十萬,不過我係叫 xocatII 轉給我先,再頒比各得獎會員。 

唔通我借 1,000 ,你要我還 100.00。 都係 4 位同 5 位數字。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-10 00:28 發表

一次回晒唔好咩 我覺得都幾清楚同埋分明

都話你計數叻,點夠你數口精,你加多幾個點數位,反轉頭話我欠你點算呀﹗
好清楚。 

只不過是心中有數。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-10 10:38 發表

其實初來這裡的時候都在"Restaurant Guide 飲食指南討論區"開過一帖叫"港飲港食"
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=173213&highlight=

原意作飲食上交流,可惜初來便給一名似是資深會員不太禮貌的對待,有有點意興闌珊,

現多在【 阿標 搵 洐 】 貼相分享一下便算。
http://forum.timway.com/f/thread-127888-1-1.html

幫阿 bill 賣廣告。 

可以投訴佢地對你不禮貌。 

相關搜索目錄: 飲食 廣告

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-8-12 21:55 發表
依姐姐真身
http://apps.facebook.com/quiz-musfhcckrcde/?ref=mf
邊個黎? 

回復 16874# 藍蝶的帖子

我完全明白,可能我係 80 後。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-8-13 21:10 發表

唉! 你要知道職場如戰場, 你退一步, 人地就會進你一里, 迫到你永無翻身之日.
如果件事係我單行面出錯, 我一定認, 不過係佢個指令本身有問題.....
**** 本內容被作者隱藏 *****
做打工仔, 真係慘
我相信,你果 d 係小兒科,因我做事多你幾年 ,遇過唔少勁你十倍例子。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-13 22:36 發表

我明你明都無用,要當事人明先得
我相信佢要好似我d年紀先可以領悟到,暫時應該聽唔明。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-13 23:02 發表

頭先響電視劇集中咁啱聽到:
從錯誤中學習,從失敗中成長
咩劇? 女人最痛? 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-13 23:25 發表

係呀﹗前 cash太,即係 noble 姐呀
呢套劇,好少睇。

不過有時睇少少,又幾好笑。 

講到d女士咁候禽。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-13 23:38 發表

妳啱

不過,佢有出個人精選集:

伍衛國精選集
佢有唱歌,真係唔知。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-8-15 00:11 發表

唔關妒忌事, 做野每個人都會有機會出錯,
不過, 當職位越高, 壓力就越大, 不容自己有任何閃失, 邊個會幫自己條o靚狽埋隻黑獲.
金巴大哥, 分享你o既工作辛酸來聽聽
唔同年期,或份工都有。 邊講得咁多。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-15 00:34 發表

現今女多男少,你唔覺得你自己好吃香咩
呢個年代可能係,但我果時係男多女少。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-8-15 22:22 發表

一早估到你, 唔會講.....
咩勁過我十倍o既例子, 唔通你拎番張椅車你個上司咩
唔係唔講,只不過太長篇了,有機會先比你八。 

咁我又唔會,斯文人。   

呢期最多都係駁下咀。 

如果好似你咁講,一早已經被炒了。   

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-8-16 00:03 發表

金巴未中六合彩,仲未發達住
最近中過 3 個字。  詳情可以去某版八卦下。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。