推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-4-23 15:36 發表

點解要11月?    

依家先至4月 .........  我唔制呀!      
我都估咋,估錯莫怪。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2011-4-24 00:24 發表

謝謝
返咗來,明天又去過,今次近番d
來來回回。   犀利。

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2011-4-24 13:40 發表

你有無去過
冇。 不過估你又唔信。  

呢排去水都多,幾個月後會再現新都。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2011-4-24 17:58 發表

呢個場 d 服務咁雞, 邊會岩你玩

**** 本內容被作者隱藏 *****
果 d 仲雞,唔o岩我玩。 

去深圳又唔係成日去,搵都搵間靚d啦,一係就要手骨好。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2011-4-24 21:30 發表
水都是否近福田口岸?有好介紹嗎?
福田口岸一出就係水立坊,搭一個站去福民就係水都。 

幾時吹雞一齊去。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2011-4-24 22:54 發表

你約到藍蝶上深圳, 我乜都得
講到咁嚴重。   

食飯好平常喎。

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2011-4-24 23:54 發表

依家佢係你女朋友呀
同你一樣,xocatII 會員。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2011-4-25 12:58 發表

早前跟朋友們去過碧水雲天,遇著個手骨啱心水。
之後還到水圍吃羊肉羊雜,也是很不錯。
咁咪幾好 ,唔使貼錢兼攪到周身骨痛。 

碧水雲天雖然最新,但級數差過水立坊同水都,不過價錢又平一些。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2011-4-25 13:18 發表

都幾平,CNY108 有兩個鐘中式送一個鐘大堂,加埋貼士唔洗兩百。
過咗關口,有專車去到,都好方便,順便係水圍食埋晚飯,跟住又坐番專車到關口。
真係平好多,果兩間一間中式要 CNY168,另一個唔記得,起碼都要 CNY128 以上,冇大堂項目送。 

同埋我冇做中式的。多數做香熏或淋巴推油。 

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-4-25 14:27 發表

佢唔受力, 容易受傷.   

哥哥, 你去d高級場, 你一定大把米.   
大把米就唔使上深圳按,香港場貴幾倍。 

好多時上去都冇按摩添,齋水。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2011-4-25 15:02 發表
果度好似香熏推油係cny168個半鐘送大堂項目。
咁抵,搵日帶我去見識下。 

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-4-29 13:57 發表

哥哥, 咩洏s做 "齋水" 呀?       
又係度扮唔識。

又或者香港場好少人咁做。

在澳門或深圳都好多人入去桑拿唔按摩,乜都唔做,只收桑拿/沖身費用。  

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2011-4-29 13:58 發表

金星戲院,唔識 tim ,在我記憶中只是太安樓從上送雪櫃電視機  
我都唔識,不過你講太安樓,係咪金明呀? 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2011-4-30 18:47 發表

係呀﹗一直在引誘我,到現在都未有得食
學你話齋:搵日,不過唔知邊日。 

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2011-4-29 14:01 發表

咁謙呀  
記錯左,原來一年前已經去過。   

碧水雲天

引用:
原帖由 藍蝶 於 2011-5-2 00:17 發表

有無新鮮d咖 (賣廣告,但相信不會被刪除)
某晚好夜去北角蘊莎,係條街偶遇到蒙家慧,可惜冇同佢 say hi 。 因都唔識佢。 

相關搜索目錄: 廣告

回復 18944# ktwu2005 的帖子

又係度幻想。

pancake 最近呢件唔錯。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2011-5-3 22:52 發表

今日, 公司中多個大叔都係度談論週未北上按摩的經驗, 我偷聽到佢地講 (水立方) 好似好貴.
某人, 於 深圳旁的布吉食飛機餐, 結帳也是百多元.
金巴, 你推油有無
哈哈
唔使偷聽啦,同佢地答嗲。 

每次按摩都會推油,不過唔係你想果種。 

水立方,皇室假期都係深圳貴的大場。 

酒店場就有前主場新都,昇逸都係屬於貴價場。 

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 藍蝶 於 2011-5-5 00:30 發表

識唔識佢唔係問題,你一樣可以同佢打招呼,佢應唔應你就另一回事。

很久以前,我和友人們到澳門玩,上船時見到黃霑、徐克、施南生一眾人,我其中一位朋友好搞笑向佢揮手講:Hi 霑叔,黃霑好有禮貌回番:Hi  ...
學胡仔發下夢 ,早知同佢 say 個 hi ,跟住影張相放在 look face 都好。 

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-5-6 15:08 發表

哥哥, 你出入都係高級的場所, 你一定係大班翼a.      
係呀,我某幾年係出入澳門大班桑拿。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2011-5-6 23:23 發表

佢係"胡"思亂想 ,你可能係發惡夢
蒙家慧睇真d又唔係咁高。  可能果晚訓唔到,夢遊左去北角。 

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-5-7 14:58 發表

你好豪bor!      
咁你請唔請跟班呀?    
唔係掛,去澳門大班平過香港桑拿喎,應該你豪 d 。 

我之前去係約 90 分鐘 500 元,有麗晶卡 9 折,去葡京生果檔買現金卷 800 元有 1,000 元用,仲可以男女同一休息廳。 

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-5-8 15:12 發表

噢!  h:" />   
等小朋友仲以為有大班呢個名就係=豪添.    
我豪d?     我家中蠔油就有幾枝, 可能真係
蠔過你d.   
哥哥, 咩你度度都去暈玩嫁!  好犀利呀!           ...
呢個係 90 後的故事,之後已經改為北上按摩。 

不過有時都會流港消費。 

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-5-10 10:04 發表

麗晶??   

麗晶軒的點心好似幾企理.   
同一麗晶集團消費,有 9 折,酒樓好似係喜萬年,不過係澳門,唔記得咁多了,始終好耐冇去了。 

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-5-10 10:08 發表

現時香港的消費較大陸的低d嗎?       
睇下消費地方同種類,例如,在落馬洲出口,等免費車去桑拿間茶餐廳,食個早餐餐肉腸仔丁麵配凍奶茶要 CNY28元,貴過香港好多。 

大型桑拿做 SPA ,價錢可以去到二三千元,所有大家樂,麥當勞.......係外資餐廳,全部價格都同香港差唔多甚至貴過香港。 

相關搜索目錄: SPA

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。