推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 21-2-2007 21:39 發表
冇出聲你都知?
因為他冇玩隱藏,他一上線我就見到,我都係架。

回復 #1558 happycamel 的帖子

你想而家玩即場呀? 

回復 #1560 happycamel 的帖子

明早 03:45 準時開波。 

回復 happycamel, Air Supply 的帖子

國米 86 分鐘比人追平。 

回復 #1584 happycamel 的帖子

今晚努力過! 

引用:
原帖由 redhorse 於 22-2-2007 18:52 發表
我買車路士,里昂,愛華頓三串一和,搏大霧,點知臨天光瀨尿,冇哂霧,愛華頓輸二比一,成個人呆哂.
咁同國米事件差唔多。 

引用:
原帖由 happycamel 於 22-2-2007 22:55 發表

有無推介
好彩你遲問我,如果唔係我會叫你跟我買基金。

回復 happycamel, Air Supply 的帖子

路邊社消息,唔兄今日比較忙,叫你明天請早,可以專心玩接龍。 

回復 #1826 Air Supply 的帖子

原來晒話羸得少。

回復 #1870 happycamel 的帖子

你又買咁大呀,你係咁易買 500 元都有機會冠軍喎?

回復 #1872 happycamel 的帖子

希望你地個個都中啦,真係唔希望見到拎冠軍果位會少過四千分。

回復 #1922 redhorse 的帖子

又執唔少喎! 

回復 #1924 redhorse 的帖子

我知,我番左屋企睇十兄弟,下次日馬要到打比先會入場,夜馬就未知。

回復 #1954 happycamel 的帖子

都唔會有負數出現,最多都係零分啫,用黎呃分最好。 

引用:
原帖由 happycamel 於 3-3-2007 22:16 發表
73' 啦 仲係 0:0
又玩和和果果?
我追到曼聯4.5   又臨天光先黎
比你講中。 

回復 #1963 happycamel 的帖子

利害! 90 分鐘入波。 

回復 #2229 happycamel 的帖子

早晨,咁早去邊呀? 

引用:
原帖由 happycamel 於 7-3-2007 22:24 發表
全餐孖寶110收4220
我都係全餐孖寶,射左隻時分秒。 

引用:
原帖由 happycamel 於 8-3-2007 09:52 發表

唔明白  
我同你買全餐岩岩調轉買法,係頭關全餐,射時分秒。

回復 #2286 Air Supply 的帖子

唔會卦,又有電話遊戲玩喎,馬會送 200 元現金劵。 

齊齊努力打電話。 

回復 #2288 紅豆沙 的帖子

最好啦,不過好難打得通,而且問題有時都唔識答。

今日係第 2,3,4,5 場之後,電視都睇到問題,中左一次之後唔可以再玩,每次名額 200 人。

要向 3 月 18 日去沙田拎,上次我中左一次獎。

回復 #2289 HJ2127_ATR1 的帖子

引用:
遊戲於上述四個賽馬日舉行,每日會發出四條問題,並分別於指定賽事完畢後,透過馬場、場外投注處的《馬會資訊站》、馬會網站www.hkjc.com、亞洲電視的「賽馬直擊」及商業電台的「賽馬實況」公佈。每條問題首二百名打通遊戲熱線並答中的參加者,可獲二百元現金券。每個參加者只限中獎一次,如錄得多過一次中獎紀錄,則只限一次合資格獲得現金券。
條款及細則
• 所有獎金會以現金券形式送出
• 遊戲會以廣東話進行
• 如電話問答過程中,出現不論任何原因引致的信號中斷,該參加者即被取消資格並由其後參加者補上
• 每個參加者只限中獎一次,如錄得多過一次中獎紀錄,則只限一次合資格獲得現金券
• 得獎者必須於2007年3月18日攜同身份證明文件親身到沙田馬場領獎,逾時領獎恕不受理
• 代領現金券之人士必須出示身份證明文件、授權書及附有親筆簽名的身份證明文件副本,並不可替超過一位勝出者代領現金券
• 閣下提供的資料將被香港賽馬會及合作夥伴用作市場推廣。閣下可隨時來函本會市務部要求取得及/或更改個人資料,又或選擇不再收取本會之宣傳郵件
• 未滿十八歲人士、香港賽馬會及協辦機構之員工及其直系親屬均不可參加
• 香港賽馬會擁有修改以上規例而無須事先通知之權利,一切以場內規則為準
• 如有任何爭議,香港賽馬會保留最終決定權
噢,只限中獎一次。 

相關搜索目錄: 賽馬

回復 #2291 紅豆沙 的帖子

睇下你當時有冇高人識答。

我上次中果條都唔係咁識,好在有高人指點,但個高人又係咁積極參與d少恩少惠既野。

回復 #2295 紅豆沙 的帖子

上面有講,原來可以代拎,不過只可以代一個,又要授權書,都幾麻煩。 

回復 #2297 紅豆沙 的帖子

打都未必打通呀,中左先算啦,遊戲已玩了兩日,我第一日四次都打唔通,第二日只打通一次。

果四場都唔使去買馬,d時間用黎打晒電話。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。