推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-2 09:58 發表
又到了一日的開始,要去工作,早晨﹗
正在工作中,中午快到,午餐吃好一點,再繼續努力﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-2 11:46 發表
午飯後睡一睡, 起身就收工囉
你呀?你就好啦﹗做半日就收工
好明白咩叫能者多勞,識得做同做得好,就做死人咩﹗
不過又好明白到要炒人栽員,就一定唔會被炒先囉﹗

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-4-2 22:58 發表
好有自信咁話喎..........
可以有自信,但千祈唔好自大

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-4-2 23:20 發表

咁我 得la.....我成日字大ga..............
我有老花,你字大d我先睇得清楚..................

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-4-2 23:31 發表

好似係近視先會要字大喎.............
你咁講就證明你視線清晰唔駛用老花鏡.........呀哈哈﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-2 23:36 發表

我只有眼花花
咁都好過你口花花又心花花丫

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-2 23:37 發表
藍蝶有無玩過尼個 GAME!
http://forum.timway.com/f/forum-171-1.html
得閒會去睇下有咩玩

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-2 23:41 發表

有咩
係邊個
你想對號入座呀

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-2 23:43 發表

那些平平仄仄的東西, 我都忘得一乾二淨....
你o岩咖! D咁煩覆o既野忘記左重好啦﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-2 23:44 發表

我想知邊個比保長, 可以花心的者
會是姓 曾的嗎
吓~你話曾特首呀

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-4-2 23:43 發表

佢已經坐左係果度....只不過想對返個號...........
佢時時入錯位,終於今次坐o岩左喇

又係時候去訓喇﹗早抖

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-3 21:05 發表
咁耐無入黎, 留低個腳印先

http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A8t ... o7j/EXP=1207314421/**http%3A//www.markstaar.com/images/medium/mediamats/1620-foot-print-decals_M ...
你對腳都幾大喎
踩左石來呀﹗洗唔甩呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-3 23:24 發表
http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A8t ... o7j/EXP=1207314421/**http%3A//www.markstaar.com/images/medium/mediamats/1620-foot-print-decals_MED.jpg
舊日的足跡
《舊日的足跡》a good song

回一首《灰色軌跡》:

段solo幾正﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-4 00:02 發表
姊姊, 你今日去左 飲呀?
咁夜o奇
朋友約了去旺角吃飯,所以夜了點;
見明天不用上班,可夜一點點才去睡。

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-4 00:08 發表

咁你有無飲番兩杯先
咁又無喎﹗如果吃法國菜就會開番支紅酒飲下,但今日去左食泰菜。

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-4 00:12 發表
我做過3個月泰國餐廳 part time....
我以家見到咖哩蟹都想嘔
哈哈~我今晚都有食咖哩蟹

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-4 00:19 發表
嘔...................
你唔好 post 張圖出尼....
我會死o架
有無死得咁易呀﹗
我都好想睇下你點死

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-4 00:23 發表
最多我敬你一杯 多多包涵
飲我呢杯啦﹗
勝o既~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-4 00:36 發表
雞尾酒多數用橙汁, 紅色的真的未試過
妹妹仔,小心飲醉呀﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-4 00:43 發表

我一枝提子汁就可以收工
曾經有個朋友,半支diamond black就收佢檔
同佢落吧飲野叫凍檸茶,比個waitress姐姐仔笑佢,男人老狗……

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-4 00:54 發表
半枝, 容量係益力多
實則我都唔係好飲得,一支起兩支止…

我都係講緊益力多呀

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-4 01:01 發表
你有試過 upload d 歌上 youtube.....
唔知點解佢話Failed (invalid file format)
我無試過喎﹗會唔會係format問題,要用wmv ?

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-4 01:05 發表
試下先...
不過, 我都唔知用咩軟件
What does "Invalid file format error" mean?

"Invalid file format error" means that your video is in a format that our system doesn't accept. We accept most file formats, including .wmv, .mov, .mpg, or .avi. If your video meets these minimum requirements and still won't upload, it may be due to a problem with the video compression you are using. We recommend the MPEG4 (Divx, Xvid, SVQ3) format at 640x480 resolution with MP3 audio. Resizing your video to these specifications before uploading will help your clips look better on YouTube.

If you're using Windows Movie Maker, it's also possible that you tried to upload your .MSWMM file. This is not an actual movie file. An .MSWMM file is a Windows Movie Maker project file. If you're satisfied with your movie, choose the " Publish Movie " or " Save Movie File " option (depending on which version you have) under the "File" menu and create a movie file such as .avi or .wmv.

相關搜索目錄: Video

離去是為了要回來…
現在就離去,明天會再來。

了,bye bye

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。