推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-30 12:36 發表

你想開拍一套電影  
唔係, 我想當佢兩個比我工人咁使

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-5-30 13:34 發表

有咩比佢地做   
等佢地自己簡

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-5-30 13:34 發表

有咩比佢地做   
等佢地自己簡

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-5-30 13:42 發表

唔係你揀咩
又比你威番次

呃POST

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-30 23:54 發表

我真係好善忙架
小保, 你以家有無打算招兵買馬

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-31 00:03 發表

呢個都係原因之一, 另一個原因係呢期D波都係友誼賽多, 無咩競爭性
所以和到七彩, 你早知你同我單聲, 我場場都買 和 la

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-31 00:30 發表
啱啱買左串燒...長勝(幫自己打下氣)
估唔到, 我無玩 1 個月, 你竟然中左咁多,
不如你真係買少少玩下

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-31 00:36 發表

我係唔會破戒
七情六慾, 有邊範你係無破

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-31 00:48 發表

未破產...未破相...
咁都好
姐姐, 不如幫我整 sign 檔, 我比個樣板你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-5-31 09:34 發表

你個咁面善,邊個黎! 
姐姐早晨                                                   
是 now 333台的財經女神林燕玲

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-1 11:15 發表

我返工唔似得你咁得閒咖...
你不如利用得閒時間自己學下點整...

比個貼士你...你個樣版用 photoshop 整會岩d, 不過我都無呢個軟件。
引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-1 11:21 發表

早晨糊小妹,食左早餐未呀
我自己無 photoshop, 公司都無...........
成千蚊個軟件唔買得落手.......
真係幾得閒, 所以暑假前會轉工

食左喇! 仲上左網找左隻藍蝶比你, 你試下學佢擺個 post 放張相上尼
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-1 13:38 發表

轉下新環境好丫...可能有好多靚靚新女同事

我學唔到
姐姐, 有無試過著短裙仔 + 絲襪

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-1 13:44 發表

唔話你知
依家係咪無人會著到咁出街....
多數妹妹都鍾意著短褲學子玲

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-1 13:44 發表

你應該問姐姐有冇試過係沖涼時著短裙仔 + 絲襪 咁至有創意
保保成日掛注裝姐姐沖涼
不過, 見你係 bb 仔, 姐姐應該都背同你一齊沖

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-1 13:56 發表

姐姐都會當你係芝麻餬仔, 係廁所沖左你去大西洋
你好衰, 霸左人地姐姐, 仲要沖走我
我叫紅豆媽咪唔比奶奶你飲

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-1 13:59 發表

問著會唔會捨紅著藍...中午十二點跳...多d人睇到嘛
你見過人跳未
我以前住油麻地真係見有人跳過樓

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-1 13:57 發表

總之個期興甚麼, 條街就好多制服出現
小保, 昨天有看美華的短裙仔 +丁字腳 look 嗎

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-1 14:03 發表

都要著得好睇先得咖
成條象腿咁..著短裙
成條車胎咁..著露臍
真係想殺死人咩
不過, 姐姐係我心中就無尼兩個問題

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-1 14:08 發表

因為你唔想死唧...呀哈哈
依家, 你d 瑜伽練成點?
做到上次保保叫你做到o個個未

相關搜索目錄: 瑜伽

呃 post

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-1 14:15 發表

越來越難..上次做完..痛左幾日..真係攞苦黎辛
你真係做到雙腳放在頭後面

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-1 14:23 發表

當然唔得啦﹗
同d同事笑說斬開我幾舊砌埋就得
之前有間船務公司, 有個女仔尼係個紙皮箱到, 拍左段片上左 youtube.
佢真係縮到自己好細粒

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-1 14:37 發表

上堂有個動作屈右膝,右手由右腿內側向外抱,包去背脊鈎番著左手,都做唔到...
另一動作,盤膝坐,再用雙臂撐地引體上升至完全離地,都係做唔到...
基本上,我係無乜動作做到...
哈哈...
第一個唔明, 有無圖, 第二個只靠前臂力, 你做到十下標準的掌上壓就一定做到

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-1 14:55 發表

懶得搵...反正就係做唔到囉
保長, 尼d 相就一定有 save....
佢睇完馬仔叫佢上載番你上次張相

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。