推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 beautiful 於 2008-6-17 23:08 發表

有心唔怕遲呀

油唔油膩.....我怕食滯..........
放心, 這十多個人, 有一半是分身

貼下圖先                                      .
姐姐下次出海試下尼件衫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 唔易做 體力 +60 精品文章 2008-6-18 12:52
  • 唔易做 威望 +60 精品文章 2008-6-18 12:52

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-18 12:52 發表

美詩, 呢個係咪港姐出身架
女生宿舍, 一陣 UPLOAD D 雜誌比你睇

相關搜索目錄: 雜誌

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-18 12:53 發表

女生宿舍好似係一唱歌組合, 原來佢識唱歌歌, 等我搵日同佢去唱k先
半年就死左, 比曲奇餅仲快

唔回 d 聰明留言, 齋貼圖                            .
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-18 23:36 發表

點解差人會有"介花女油"
多數差人無, 不過阿差有

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-18 23:37 發表

乜野係聰明留言
你睇哂兩版的留言就會明白

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-18 23:45 發表

咁唔明好過明
我都估到, 你睇哂老豬個間 news 未

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-6-18 23:56 發表

我等阵帮你揾番出嚟
你隻臭豬, 個個聊天室都回, 就是忘記回我的

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-6-19 00:04 發表

你那个我插不上嘴嘛
藉口, 下次看完圖, 要加分
今次無加

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-6-19 00:07 發表

原本係: 你有"槍".......可能係差人都唔出奇

你係都要人地咁羞家
你依家先知你羞家

嘩! 姐姐番尼喇! 等我掃下個版, 趕走D 麻甩佬先

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-19 19:48 發表

你姐姐今晚下機
咩呀! 禽日已經去左賭波

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-19 21:29 發表

都無時間去shopping
回來時都係響機場買d朱古力作手信給同事咋﹗
我自己乜都無呀
你其實去邊番國內

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-19 21:34 發表

去左個..「情人」那個國家..
果度有好多大美人..
張曼玉都去左果度..
你去左意大利

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-19 21:37 發表

我都想有水魚...
相信妳識得多過我...
你又知......
靚靚都收檢左好多....

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-19 21:42 發表

意大利可能會贏歐洲國家杯...
意大利都有好多靚仔...
但意大利 d 女仔 好多都"Mama Mia"型
過左西班牙個關先講

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-19 21:43 發表

係佢...真
收收埋埋...假
喂.... 你有無影相先......
你會知我唔睇風景...... 我要看什麼的

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-19 21:48 發表

無影呀...去做野...唔係去觀光
你做咩架, 你識講官方語言為意大利語,另法語、德語、阿爾巴尼亞語、斯洛伐克語亦通行於部分地區

相關搜索目錄: 語言

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-19 23:46 發表

過多幾個星期...我又會飛走一個星期...不過今次近d...唔洗坐咁耐機
你其實做邊行架

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-19 23:57 發表

我唔同你玩《亮相》
咁神秘, 我識有個 FRIEND 做旅行社, 又係成日有免費機票, 去玩,
不過, 我估你唔係.....
你唔想講就算了.....
下次影 D 張番尼睇下, 有機會出去都唔影.....

相關搜索目錄: 旅行社 機票

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-19 23:58 發表

所以無免死金牌、無3揀1、無顧問教路...
無答案
我一早知道你唔會講, 不過我都可能已經估到

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-6-20 00:21 發表

藍蝶姑娘你好呀
咁快就外游返嚟喇
佢都無去外游, 只係去左.......洗車胎

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-20 00:40 發表

無...咁我去訓咯
我得雞碎咁多人工, 供自己都唔夠, 點供車, 不過原來你等我回覆....
明天見

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-6-20 00:47 發表

有心,一切还好
如果你是跌墜地球的火星人,我想....你将会化身為雨蝶翩然起舞於尘世间情爱中

想送首歌你听很互O关于蝴蝶的.希望你会喜 ...
老豬, 好少這麼有心, 你轉了性

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。