推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

開年後 CA考察

引用:
原帖由 jacky10 於 2009/1/29 18:51 發表
王甘而家去得多既都知食豬場
上次見到小琴,比晒所有Q旁佢。跟住嗰d番到香港就拋晒落垃圾桶環保!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009/1/29 23:20 發表
大自然每一種生物都有一樣生存技能,否則晨早已絕種。在骨場,每個囡囡都有只小一樣強項,才能站得住腳,囡囡 appearance 不好,但一定有一樣優點,問題在於你如何去發掘。我當日冇耐性去發掘,所以求其按完走人算數。

xocat 冇{^(oo)^} 呢個 icon,所以只好用符號拼出來啦。
糸以前既地方有豬豬icon就方便很多,尤其係用哩寫黃金豬!
引用:
原帖由 cowsan 於 2009/1/29 23:54 發表

所以我經常讚嘆你鴾j無畏精神.
山長水遠上CA要我啃{^(00)^}, 我自問做唔到.  
自從殘廢餐之後, 我都無上CA喇...
個別例子啫。唔洗太介懷!我上次去未泥灣,試做$188餐,個技師不斷話"你摸我吖!你摸我吖" 。仲主動提議玩拔釘遊戲!
引用:
原帖由 新熱血 於 2009/1/30 00:03 發表

講時講,女女都著晒褲, Robert 兄當日有冇照常換番場內o既短打呢?   

其實著短打會舒服好多,不過o個幾日 CA 真係幾凍
如果囡囡著牛仔褲,可以問囡囡攞多條短褲比佢!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009/1/30 18:10 發表

7師兄係咪真係得架   係就筍囉

師兄  你大把時間  梗有得揀 我執到件25/100 真係焗着上 對以後嘅飛行生涯 都好有陰影架
平時佢地條裙仲短啦!有幾筍呀?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009/1/29 21:53 發表

咪係,唔岩可以去第二間姐,都唔洗發老皮。

我尋日去隆賭匯開年發第一炮,手頭上可供食用之相熟囡囡全部不在,輪牌試下自已骨運有幾好......點知...來了一隻 {^(oo)^},但我都冇彈,新年流流,彈左佢可 ...
我尋日同你一樣!
因為驚推拿桑拿囡囡未番,去咗做兩場沐豬,共2x140分鐘,一滴無出,亦非常正規 。但都各給$20當小費又好利是都好啦 !結果番咗SZ,終於試咗不死鳥!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。