推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 羅琳 於 2008-3-22 19:00 發表
真係要M機會試M三先
有冇爸打有其他九巴 生髮 淥仔 生生 %仔報告參考下呢?
全部都Good Good Good!!!!

相關搜索目錄: 生髮

引用:
原帖由 羅琳 於 2008-3-22 21:10 發表
咁如果明天五禰h police師兄有乜推介 你做過邊個
本人最愛就係"!@"剛中帶"油"~油中帶剛~每次推油都推到想訓然後到open fire~簡直出神入化
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-3-22 23:10
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-3-22 23:10

引用:
原帖由 mpower 於 2008-3-22 22:44 發表

薛僮補韞h左一轉,剛好做左"!@"剛中帶"油"~油中帶剛,
佢應該有潛建物,不過part 2 極強
"Part 2"唔係極L~~係好很L....正~~哈哈

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-3-22 23:12 發表
警察兄,尋晚Y姐以和我同去的朋友是你喎.

我昨晚當"野味"

引用:
原帖由 羅琳 於 2008-3-22 19:00 發表
真係要M機會試M三先
有冇爸打有其他九巴 生髮 淥仔 生生 %仔報告參考下呢?
羅生有無正報告先???

相關搜索目錄: 生髮

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-21 16:09 發表
咁師兄你dup左邊個 有否包膠??
唔好意思唔記得交報告~我"*仔"~~Part 1~力量L勁皮"勞"全消+位至都好芒Part 2~簡直係地上至L扒下"RPP鬫8Min"到戲"肉"都係個句"出神入化"+有.......食電訊盈科~好正
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-3-24 03:43
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-3-24 03:43

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-24 01:44 發表

買匯豐好定係電盈?
相比之下我會買電盈~力度好加最正嫁"Rpp神功"又有....食(估下啦紅酒一定要有成份)

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-3-25 08:23 發表

雖然我唔多炒股,不過唔知係咪講緊*仔乎?
100分

引用:
原帖由 羅琳 於 2008-3-25 22:24 發表
尋日試警察兄推介之!@ dup冇Й力 好在我唔係好受力 樣子幾sweet 笑起繁ute
手指細而幼 好以我的小......一樣 hehe  ..  part 2 very very good為所欲為 不過........硬係有d怪怪:qui ...
誠意推介假如覺得!@唔係好夠力~@)一定幫到你(力度L勁):beer:

引用:
原帖由 szky 於 2008-3-27 10:59 發表
Hi Brother kfc2kfc,

BB Ball = what a big big world ,  a big big girl , a big big ball
原來係大……哈哈
Sample TextSample Text

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-27 23:25 發表
賣飛佛放假 九巴又回廠小休 多謝angel安排試三菱新車 車身小巧輕盈  外型10分十分甜 又非常順eye 馬力吾糸好夠 但行車上黎柔順舒適  令人鬗ㄙ黎覺間過左個多小時 無論part 1 行車 定進入 part II 升空 ...
你至愛去鷖鋮鴘掠???

引用:
原帖由 tallbg2008 於 2008-3-28 10:00 發表
昨日上去,mark 三菱, 又做緊嘢. 唔通又比fitman兄mark 咗
結果做咗佢同門姊妹
face: 6.5/10
part 1 : 6/10
part 2 : 6/10
2 part 都有代改善.
我都要Mark下三0先~:lol

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-27 23:27 發表
另有酒凹甜樣的待應Amy 已經吾系處......做
fitman師兄做乜唔彩我啊?

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-29 00:44 發表
大家在這裡分享經驗時,請留意有某些字句
會製做麻煩給她們,甚至會傷害到她們!

我們於心何忍呢?
好同意 Messenger兄的講法

引用:
原帖由 derrick328 於 2008-3-26 22:28 發表

Bro police,

so u did try @) how is she? is she master skill?
but how is her part 2? does she provide it as well? thanks
當然try過啦師~佢手骨好ok嫁~至於part@都ok嫁

引用:
原帖由 mpower 於 2008-4-5 02:20 發表

佢有睇架,呢個月短短4日平均一日睇一個鐘
勁呀!!

引用:
原帖由 Spidy 於 2008-4-9 00:15 發表
岩岩知道 ** 走了.. so sad  :<
**走了??

引用:
原帖由 fitman 於 2008-4-9 21:28 發表
好似系放長假抖抖 因為手肘因長期用力致勞損 形成踵脹不堪 希望佢休息一牌 快d好啦 保重
我都祝佢早日康復

引用:
28扳銝凋犖 2008-4-15 23:48 潸”

i order 'half' soup, 'half' bowl of rice, 'half' 祆 when I don't feel too hungry and have to rush;

but when i'm really hungry and have lots of time, i order 'full 3-course' meal + d ...
撣怠憟賢末嚗

引用:
原帖由 derrick328 於 2008-4-16 23:18 發表

have u try !@ #*  
i very like 38+12

引用:
原帖由 meltykiss 於 2008-4-14 21:15 發表

trust me, worth to try !
For me SH 30 and SS is first pick !!!
前幾日落去渣左部日本牌子汽車"山零"真係冇得頂!渣開上引!正Sample Text

相關搜索目錄: 汽車

引用:
原帖由 fitman 於 2008-4-20 01:34 發表
銀行星期日系唔開架
第一拖拉機今日放假!!!咁去痚禰業睇吓樓先!!!:'(

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 fitman 於 2008-4-23 19:27 發表
可以碌咭  師兄可參考本主題頭一 二 頁  代支冇硬性 但上限兩舊(以双鐘計) 但應承了比bg幾多 埋單時千祈吾好cut down  有d客好冇品 口爽荷包X(sorry 吾識寫)
口爽荷包"立"

引用:
原帖由 deletess 於 2008-4-26 20:02 發表

這種人又要咁又要咁(PART 2)但又5比錢~不知所謂!!!不如下次自己"打出嚟"lo~or~去商場坐吓osim啲"按摩2"~連"鐘錢"都可以留返比自己嚟食飯~: ...
好野~~勁

引用:
原帖由 fitman 於 2008-4-27 09:16 發表
police師兄 你的电訊盈科放長假 有冇入番d四叔旗艦呀?
我近日喜歡隻~佳訊(控股)有限公司~買入: 0.620
賣出: 0.630
昨日收市 : 0.610
開市: 0.610
成交量: 326,000
一年目標價: N/A
今日波幅: 0.580 - 0.620
52週波幅: 0.480 - 1.160
P/E (ttm): 38.04
市值: 289.54M
每股盈利 (ttm): 0.016
股息及溢利: N/A
每手股數: N/A
平均成交(3個月): 229,935

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。