推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 tin1000 於 2009-5-13 01:54 發表
兩個星期前睇左dr lau拒話我好大機會疱診...不過要等呢個星期6睇左report先知....上星期覆診dr lau話我情況良好連藥都無開俾我.........疱診只要在沒表面發出和病發時是極少機會會傳染給伴侶的...當然最 ...
仲要睇下你睇咩醫生.
睇社衛咁醫法.
吾洗止意好.

有病徵就吾好攪野.
我都有疱診(唇倉), 咁就西都吾好賴

引用:
原帖由 hktony 於 2009-5-14 01:11 發表

BLACK_SARENA
我都有上來keep 住睇下大家點架!
不過我應該冇事,早幾日dr.ho check 過,
話咁耐(好返成年)冇事,可以講係好返啦,
如果冇特別,可以唔使再check 都得。
Tony:
希望你不好再返黎

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-14 01:44 發表

希望啦, 但我都唔係咁樂觀好快............人就越黎越老, 驚以後生出黎既bb唔知會點 (如果生既話)
Stanley:
現在d"怪獸"咁難教又咁難養.
想生真係要諗清楚.

我就無咁既勇氣.

引用:
原帖由 95555052 於 2009-5-14 02:07 發表

5個月未發, 快到岸了, 加油!!

我依冢皰疹是2星期發一次炎, 不過最少不用吃藥
9555:
你都要加油呀~
睡多d真係會好好多.
你呢, 睇中醫睇成點?
有用嗎?

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-18 22:08 發表

我上個禮拜睇完你留言我都係決定去驗多次
因為我第一次驗只係過左五日我驚未必準......

上星期六去左睇普通科同驗血
呢次過左廿八日
醫生同我抽血驗佢話呢個星期有RESULT
佢話應該可以CHECK到有無非淋病. ...
所以lee d醫生咪仆街law.
人地點中咁又點?
我話比gf野佢又吾信...
叫雞中吾通你吾醫?
你估你義診?
我比錢你醫, 我仲要受氣.
第一次問, ok.
之後仲講, 明玩野啦.
佢個人心地吾好一定吾係好醫生.
係我一定轉醫生

我近排都好煩.
攪到失眠...
我都好驚...

引用:
原帖由 小肥t 於 2009-5-20 10:30 發表
如果大家睇番我d舊文
想好就要戒煙、多運動....少d操勞
抑鬱會明顯降低免疫力
我前後驗過2次......第一次仲要d試紙壞左要第日再來 (你咪係個天玩野)
係訓唔著...好辛苦
我既建議打下機.......唔好俾個腦有時間唸 ...
小肥兄:
成左好事未?

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-5-19 23:18 發表
我搽完3M之後, 其中一個位呢兩日紅左同有少少甩皮, 我想問咁樣正唔正常架?
如果正常, 要幾多日先冇事架? 搞到我而家唔敢搽住...
你可能搽得太厚.
要搽薄d.
吾係一定損.
初頭皮膚吾適應係差d.
你試下搽完3m第二日搽d潤膚野.
等d皮厚d先再搽3m,
15/F醫生話吾一定日日搽.
有搽就ok.
吾一定隔日搽,
隔兩三日搽都ok.
仲之一定吾好整損.

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-20 19:32 發表

你煩係同你gf d野?
我唸呢到好多人都好煩
係呀, 佢d野,
同幾日前佢鬧左交.
個晚發左癲又買左d波又輸左獲甘.
加上lee幾日做野好累.
無乜心機.

所以做人真係好煩.

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-20 20:13 發表

白百兄你煩乜 ar ? 攪到失眠 ?  女仔?
                                                            $?
                                                       工作?
女人, 輸錢+ 工作辛苦...     

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-21 20:27 發表

百合兄~~  你都好丫有女朋友係旁邊陪下你...... 鬧下交

我想鬧都冇ar    靜英英........

沉晚冇la la  諗到遲下check HIV .......越諗越衰........諗到自己會中敢........h:" /> 搞到成 ...
你等好返先返件啦.
洗咩諗.
係中左諗都無用.
都未check又有乜好怕.
開心d, 同friend去玩下.

引用:
原帖由 小肥t 於 2009-5-22 00:40 發表
我覺得有事....首先界定有冇一個半個朋友可以俾你煩又守得秘密
最緊要係同你平時接觸既朋友唔識
講俾佢聽
俾佢同你去睇醫生
lee個世界無一世既朋友
無人知將來一定吾會反面
所以有咩秘密係lee度講出來最安全

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-22 09:14 發表

某程度你都幾樂觀,識得咁唸,,, 我都要向你學下,不過我知我好難,性格問題真係。
你都唔好去賭錢啦,,人煩心情差仲去賭同倒錢去咸水海冇乜分別架咋。
個日又輸左兩個...
跟本同掉落去咸水海冇乜分別...

吾樂觀可以點?

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-21 22:37 發表

上黎同大家聊下 , 心情真係好好多   

wa  百合兄你米好耐冇同女友搞野........?  佢冇問你咩事 ga ?
吾會問.
佢係處.
加上佢吾係hk.

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-5-22 22:33 發表

嘩...百合哥乜你賭得咁大呀
我都未夠三十...
吾好做我做哥...

做人真係有太多無可奈何...
好撚辛苦...
返工又煩, 返屋企又煩, 仲有上得黎自已都好撚煩...

我一吾開心就會做傻事...
近2年真係好吾開心...
d波同過海都無左十幾廿個.
近排先有個同事輸到破產...
好累...今次真係吾會再賭.
好彩我無咭炸, 我有咭我真係死都吾掂

引用:
原帖由 7054 於 2009-5-25 20:56 發表
又好似有野了,又要睇醫生=.=,唔知係珍珠定花花~~

有懷疑快d去睇啦.
我都想上去.
但抽不到時間.

引用:
原帖由 hktony 於 2009-5-26 00:43 發表

我都有呢個問題,有時真係唔知點發洩好,
真係會突然成個人好down,好唔想見人,
仲要學人食埋X頭丸,都戒又唔知點戒好!h:" />h:" />
真係C梗!
Tony:
幾廿歲就咪鬼high野啦...
lee d野真係好傷"腦"架,
個人真係會越來越on9...
諗野慢好多...

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-23 09:27 發表

唉,,你再賭輸埋身家咪仲樣樣野都唔如意。有冇唸過做返d好事,,好似做下義工個d咁? or 損下錢放下生。呢排我睇下d佛經既野囉
唔知有冇幫助但係都叫係分散下個人囉。

我尋日都黑啦係屋企沖涼,,轉身拎d野,,點知 ...
我同事輸左60個...
搞破產...

引用:
原帖由 7054 於 2009-5-26 04:03 發表
其實各位兄弟有左個病之後,有冇俾GF/BF/wife 知道?佢地有咩反應,有冇因為咁而分手,離婚,我就冇女,但叫做年輕,有左花花,我唔怕醫,但好怕好番後一生會自己1個人,現在d女好現實,應該冇女會接受呢樣野~~
好返咪當無事.

今日放假,
終於上左15/F.
15/F醫生睇完我份病歷,
都話我應該無乜野.
今日仲驗埋血.
check"梅花"同"A士"
上次checkm已經有成一年半之前.
其實lee段時間都無搞過咩野.
不過check多次求個安心.
診金$400+化驗$420

15/F醫生隔離其中一位姑娘真係幾正.
染金毛, 樣串串地, 又夠高又好"濕柴"

引用:
原帖由 hktony 於 2009-5-30 00:18 發表

恭喜曬!
我想問下驗a士 係咪即知架?
定係要等7日先知!
引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-30 02:27 發表

我都想知, 洗唔洗另外再上去架, 咁咪要比多次錢.
不過都低, 因為一個好醫生係低比, 雖然講左好多次, 而且我醫到而家都未好, (唔開dr ho事) 係我之前唔識搵好醫生, 今日我去見到一個咁好人咁細心既醫生, 再係依 ...
Tony:
吾係即知.
15/F醫生叫我星期一打上登記個度問.
佢之後會親自履我.
我就諗住星期二先打去問.

Stanley:
佢去外國開會? 咁咪又放假?
你又知既?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-30 09:35 發表

係啦你地呢到check 梅 & a 幾多日有report?
應該大約3個工作天.

引用:
原帖由 oygod 於 2009-5-30 20:27 發表
大家好~小弟個多月前北上~很不幸地個套穿左~應該係射時穿的
請問一下如果個女仔有aids~中ge機會大唔大?
謝謝
射穿個套...咁堅...
如果條女有A士中既機會m幾大...
你過多兩個月去驗一驗血啦.
未驗血前都吾好同自己女人做啦.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-30 02:24 發表

係呀, 原來有幾個好正架, 身材重好fit, 真係我見到都頂唔順, 而且我又係今日去喎, 重有我發現左最好book 6點睇, 之後d護士開始收工, 今日有一個重著超短牛仔裙, 身材勁fit, 樣又正, 另外counter有個金毛既換完杉 ...
同我抽血個個都cute, 又溫柔

原來有咁多野睇...
下次無booking.
上去坐下都好wo

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-30 02:42 發表
講翻除左電我未試過, 但我覺得一定無咁好, 因為之前我第一次用蘗水既醫生佢話唔得咪電囉, 佢用得既一定唔方好, 點知上次問完dr ho後佢都話好小幫人電, 因為會有痕.

而我比較喜歡做冷凍, 係第一次會腫得超勁後, 之 ...
15/F佢真係好好既醫生.

電係會有痕...
d仆街又無講會有痕...
如果吾係我一定吾整.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。