推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

回復 1244# 的帖子

絕對同意師兄講法
講起呢個mandy, 小弟大大話話都幫襯咗5, 6年,定期上去俾家用,由加連威老道37dup到去香b, 佢手骨我認為屬上上級,唔受力嘅師兄可能辛苦d, 佢嘅大真波亦非常好揸手,至於戲肉就係師兄所講嘅邊rp邊反手撚雀,真係high到震,佢話好多二十出頭嘅後生仔都頂佢呢招唔順,未轉身已走火,我呢d骨精都間中出事
唯一唔好嘅係佢成撚日同你講股票,好撚煩,所以最好夜小小或星期六日上去,無市開呀嘛

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-8-24 09:33 發表

We should organize a 撚雀深造班 for the USB gals so that they all can be 撚雀有一手 and I don't mind to be a volunteer consultant ar.... hahahahaha!
who is the 撚雀 instructor then??

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-10-6 13:39 發表

喜利Yuki和Kitty口碑一向不俗
而且一早聽聞Yuki有祼dup
上過去幾次想試吓
可惜次次都係反左牌
A房件件都有番咁上下信心,之前2房Tina斯文靚女健談, 手骨合格,3房Ada正骨之選,踩背功夫中上,8房Kitty大真波,想做全套搵佢無衰,夠姣夠放,好似佢需求仲大過你,少d定力都應酬唔到佢,9房Yuki style同Kitty差唔多係對波細dd, 但都屬猛料之人
各位兄第留意如Kitty同Yuki一齊無客,你入是但一間,佢都會問你玩唔玩雙飛,問過我幾次,但可惜次次我都帶得6,7舊水喺身,唔夠錢,諗起真dum春
B房我淨係試過Joanna, 唔使再去

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-12-5 12:16 發表
睇某台廣告, 佐敦福樂三樓四樓的廣告少左好多, 因乜解究?

福樂的下一個目標係11樓的洋洋, 有冇師兄試過?
yes, she used to work in wah fung 9/F before, good bone skill, but very powerful, not suitable for dup bone beginner.
not that 'mid', age around 3x, little fat, big ball, no full service, BM is max.  nice attitude.
worth to try, please give us report later.

相關搜索目錄: 廣告

回復 1586# 的帖子

Thanks無淚師兄,
可唔可以詳細d講下前華豐戴超Elaine呀?佢而家搬咗去香b,一路都想試下佢,但佢個menu都幾貴下,400A餐仲要得60分鐘,90分鐘C餐就500,似乎想局客做C餐,小弟唔鍾意做C餐,你認為值得一試嗎?

引用:
原帖由 無淚 於 2010-3-2 19:02 發表

呢個係我上年頭係呢個post既report :

華豐4P3 elaine 報告                                                                                                                                            ...
thanks very much, 無淚ching
I think I will not try la, $400 60mins HJ, not really worth

引用:
原帖由 steinjack 於 2010-3-10 21:46 發表
CHing 有無試過太安樓Coco. 相頭美極, 唔知真人如何?

http://sex141.com/big5/viewid.php?uid=26649&region=24&building=-1&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&ke ...
假骨居多

引用:
原帖由 BigBird 於 2010-3-28 02:00 發表

師兄咁請問有試過喜利Kitty嗎?服務如何?睇相身材好勁•
Thanks in advance !!
對波真係好大,渣落好好渣,應該係天然無加工,樣就真係麻麻,骨算中規中舉, rpp幾好,卜嘢好放

引用:
原帖由 已婚男仕2008 於 2010-5-4 11:25 發表
以前o尼度人山人海,而家水靜河飛.........Actually I tried HL JoJo last week, her bone skill is good, especially push skills. And there are 3 RPP in between the whole process.........worth to try.
HL? Where is it??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。