推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

I have tried 華豐YUKI, she is really good.  Thanks all brothers recommendation.

Yuki真係正, 最頂引係佢會拖住你,應該係拖住你弟弟去沖涼。。

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-3 00:54 發表
[再上華豐阿賢簡單報告]

經ericsaintmartin師兄一講,本身唔多想踩背的我,(因為試個有骨囡踩到我背脊又紅同有點瘀,不想再試),都要上去阿賢處試一試她的踩背。

今次醒目約佢加鐘做兩粒鐘,嘩,踩背真係正,恕 ...
Thanks for the report.

嘩, 好似好正禾, 等我book佢試吓先.

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2008-12-3 19:16 發表
Finally tried HB Dau dau, she looks very nice, with big and sexy eyes .  Many C-hing said she looks like actress but I can't tell.  
Good dup skills, I was stupid to take the $450 for 90 minutes dup  ...
同意 hb 豆豆真係好靚, 應該係我見過最靚嘅 usb.

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-4 11:01 發表

Maybe $400 BM is only 60 mins wor.  Any bro can verify please?
I tried her before.  Yes, $400 BM for 60 mins.  For the one who is looking for pretty USB, she is worthy to try.  

我都想試下13k2阿賢,有無ching 可以pm電話給我,謝謝!!

華源Bobo還在嗎? Bobo手骨係我試甘多usb裡其中一個最好的!

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2008-12-9 16:51 發表
HB Dau Dau just increase the price to 380/450/500.
嘩。。 但係如果服務好都無問題, 之前佢幾錫身,bm錫吓lin lin都唔得,ching而家佢d服務好唔好d呀?

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-9 19:01 發表
今時今日咁0既環境仲加價, 好似有D逆潮流而動!
可能佢做唔切都唔定.
事實佢都有一班fans的。。。

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-9 22:04 發表

我也相信是這樣!
外貌和笑容是她的強項,喜歡靚樣既ching應該會喜歡。。。

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-12-10 08:57 發表

$500 whole package including big meal...........?
No, she doesn't offer big meal anymore...

有日喺香檳B洗樓,見到8/f無全套嘅Gigi, 個樣都ok喎,身型又好,波波又大,有無ching試過,comment如何?

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-12-10 17:59 發表
幾好傾,好注重衛生,比埋拖鞋我著
dup得非常好,夠力夠技術,冇試踩背
rpp一流,指甲在股lar同大脾同背脊之間游走,如可以摔下條腸仔更好
hj 係最舒服既一環...果種手法好特別!提早出野
最後按下 ...
ching,

How do you compare 阿賢 & 6H3 Coco?

Thanks!

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-11 12:30 發表

真係好有feel,可惜無咁多錢成日去揾佢及其他囡了....
豆豆真係唔可以經常去,真係好易沈。。。。

No, should be this:

http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=27429&region=11&building=99&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=

引用:
原帖由 bangle1 於 2008-12-11 17:52 發表

thks a lot!
唔洗客氣,試完出個report啦!!

回復 916# 的帖子

多謝ching的精彩報告,豆豆真係好靚好易令人沈沒。。。

引用:
原帖由 tx 於 2009-10-27 17:53 發表
小弟冇去USB一排, 係咪7h3婷婷已去香B. 請師兄PM她的電話. 感激萬分!
7h3退休咗個幾月啦!

雖然佢退休有少少吾捨得,但其實應該替佢開心。

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-11-23 08:39 發表

$台師兄報導
婷婷會o係香B3E4重新開張
本星期內復工
我也看見3E4門外寫著 "新舊客一律, 全套絕對免問,要全套者不要預約" 的字。

現在再反工,希望大家尊重下佢,找她按摩就OK,想全套就吾好再煩佢啦. 以前她也說過見到那些客要求很討厭,出面重有大把USB做全套!

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-12-2 13:40 發表
可能根本沒機會walk-in
根本就不會有walk in客,有無見過佢反牌"歡迎光臨"?因為婷婷就算無客佢都吾會反牌。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。