推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 22:18 發表

黃金家教好嚴架,點會服務咁差?  
這是我初到貴境時發生的

亦係我人生中唯一一次忍唔住要投訴

攪到我之後要再做多次浪漫式....成3舊水鬆d

真係做sn無咁嬲又爽

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 22:39 發表

哦....原來是你處男下海浪漫第一次。
係呀.第一次處男投訴

不過話你知我第1次去黃金浪漫真係happy到震 浪漫豬入面條囡個樣超正 勁瘦
不過衰無波絛羅 但唔緊要
我到而家都仲想想返佢鍾 可惜走了 唔知有冇ching試過佢 *###

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 23:25 發表

哦,原來係佢!
靚女services都一流, 黃金好難有

第1次上佢鍾未出電話
第2次唔記得問佢拎

之後就走左了

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-22 23:32 發表

我兩個星期前去過一次,但係D 囡囡都係
係阿,,,我2星期前都去過d囡囡

勉強食左件 佢仲約左下次打比佢出去爆房....

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 23:30 發表

王金浪漫妹,三個月就人面全非。
呢一劑豬流感,到六月尾我諗應該完結,到時再去王金。
小琴上次話呢排黎左好多新囡 好多好掂

呢句野好似係唔同ching口中聽過好多次

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 23:35 發表

哇,師兄成日都有咁多囡囡約你出去爆房咁爽!!
邊有好多.......我未試過出去爆房
只試過.....

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 23:38 發表

只試過FOC嘛!
呢鋪野介左啦

我會以"鋼之鍊金術士"既原則黎對待囡囡

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 23:39 發表

師兄你幾耐冇做身體檢查?你得閑去採下耳啦,可能有舊大耳 ,塞住聽唔清楚。小琴應該係話.:

小琴上次話呢排黎左好多新豬囡 好多好唔掂
係咩 等我有機會去找^ 順便放條間諜天線在佢內褲度先.......

相關搜索目錄: 身體檢查

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:24 發表

佢地真係好勁,我送過咩小禮物比邊個,佢地個個都 up 得出。

最恐怖一樣野係佢地連我搵過邊個邊個幾多次都知,仲有,佢地知道哂我有邊幾個港人朋友,同埋果班朋友大至上做咩職業,去龍島之 pattern 。 :f ...
我成日吹水獲獲都唔同職業架喎!!
會唔會比D囡囡發現晒呢......

可能我下次一講囡囡就係度偷笑

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 12:33 發表

咪係,佢地三個都咁靚仔,我呢個 大肚腩地中海肥佬,邊夠佢地爭,所以唔上去。  
我呢d又矮又唔靚仔既人見都咁既情況都唔敢上去爭

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 10:11 發表

係喎,落雨喎!要帶多對襪去換先!
咁既環境帶多對襪都唔得

要帶多隊鞋先得.......

我上次成隊鞋濕晒,,,,係個推拿房過夜用風筒吹左好耐再放入消毒櫃過夜先掂

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 19:32 發表

jacky師兄
推拿跟沐足有咩大分別?
推拿過夜要俾多幾錢?
沐足就係你所知果d,
推拿就係波推再幫你打出來, 比多5草野就有得吹出來

過夜一般去幾個場唔洗加錢

黃金豬,天地.美勵灣  其他都係加幾十蚊

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 09:43 發表

好多囡囡都鐘意咁樣休半日。
一個月有2個半日,1個全日休麻
有得抖梗係抖下啦 平時唔夠訓不突止
連女性最喜歡既SHOPPING時間都無

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 20:40 發表

連女性最喜歡既SHOPPING時間都無
想當年殺手之王同佢個妹約我去行街
基於風險問題, 我reject左

如果唔係唔知而家仲有冇命

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 22:53 發表

果位師兄係未戴黑粗邊眼鏡的?

我諗王郁人星期六、日都有睇豬 walk...是同一人...兩次豬 walk 都係與 ! 一齊睇。
其實我一咪都已經一早比羅拔ching點左相

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 22:58 發表

喔!JACKY師兄!王郁人原來係你!
我都想係我
我只係一個生活係舊區,活於貧窮線底下既一個中年人

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-25 23:01 發表

CHing,
Apart from xx!, who is another GC  with you (i.e. in your RHS) to watch the show????
引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:02 發表

其實我一早知。

呢D野唔可以揚架 揚左遲D無啖好食

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 23:07 發表

原來jacky 師兄同你地都咁勁,三分天下,聽聞好靚仔喎
我面上好大粒痣又矮個樣咸到爆,
個個囡囡一入黎比我點左見到我都目晒口面

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:12 發表

果一晚,你右手邊是 !X*,!X* 隔離冇人坐,過一個位是我同事,我同事隔離就係我。你對面著黑色 T-shirt 右邊搭住 ! 左邊拖住一個皇牌妹果個人就係王郁人!
呢度D CHING去都唔係睇豬女走秀既
其實係去分析地形,敵情. 撰寫西屬地型圖.....
好一個章蟲

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:14 發表

島上cat walk普通沐足囡囡點解一個都無見?
咁旺場,全部上哂鐘?
普通豬女唔洗行CAT WALK
如果要行就狀觀囉.....

我實第一個去捧場呀
唔洗CHING們動用巨額既國庫去進行發掘工作!

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-25 23:15 發表

True or not , never mind!

Let me post your photo in here to show how handsome you are!!!!!!!!!
可能上次湖南豬已經偷偷地將我福相放左係十大殺手榜旁邊, 唔洗勞煩CHING你啦
我上次仲未知5花咩料, 比佢地殺一個呷手不及

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 23:19 發表

咩係章蟲?
就係寫西蜀地型圖果條粉腸

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:24 發表

嘩,個條採耳囡囡得喎
但我前面的"矮得得"的跳舞女郎在我面前"樣"黎"樣"去,阻住哂,睇得唔清楚
我有一天都係,,,樣來樣去....身上勁多肥肉 睇到都唔開胃
睇左幾個字就走人了

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:53 發表

所以最好係12點am後上樓做推拿,夢幻式就可以過夜?
我寧願食黃金豬都唔係島上推拿

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-26 00:03 發表

好啊!
我地都想睇下JACKY師兄的玉照!
一個樣衰既中年男人黎姐..無咩好睇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。