推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 22:14 發表

佢話有個十分靚仔的人找她,找想除左你...should be no people wor...!!!
第一,我唔靚仔
第二,我不帥
第三,我不俊俏
第四,我好醜樣

基於以上四大原因,那殺手之王說的靚仔一定不是我!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 22:16 發表

我猜想!x*......她到了流量多的日子吧,所以她在房間都不太開心,比我上2次見她都還要cool
咁你有冇同佢講,當時你都係流量多,要搵人醫?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-20 22:04 發表
係喎,路易士師兄有冇同!X* 有任何互動呢

去完名豬之後,戰鬥力係負數...我跟!x*只有哥哥同細妹談話咁,一問一答.nothing happen,想起來連我都有少少唔知點!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 22:21 發表

去完名豬之後,戰鬥力係負數...我跟!x*只有哥哥同細妹談話咁,一問一答.nothing happen,想起來連我都有少少唔知點!
師兄,你對!X*有咩未完成的心願,等小弟下次上去幫你滿足佢!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:14 發表

紅衫的囡囡係咪那個高高瘦瘦,長頭髮,眼大大的SN囡囡啊?
竹人師兄yes,佢地著紅衫係有咩服務架?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:22 發表

師兄,你對!X*有咩未完成的心願,等小弟下次上去幫你滿足佢!
有d野要親自黎ge

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 22:25 發表

竹人師兄yes,佢地著紅衫係有咩服務架?
東莞十八式 + 水乳交融!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 22:21 發表

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:22 發表

師兄,你千祈唔好將 !X* 交比竹淫師兄,佢都會待 !X* 如妹妹...佢會摸人地個妹妹

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:27 發表

東莞十八式 + 水乳交融!
係咪即係bm呀,會否bj同開大?幾錢到?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 22:28 發表

係咪即係bm呀,會否bj同開大?幾錢到?
ALL包.....
在島上的SN,差不多都係400,而家好似有兩個號碼係「%XX」的,應該係500;另外再加埋房費120

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:34 發表

ALL包.....
在島上的SN,差不多都係400,而家好似有兩個號碼係「%XX」的,應該係500;另外再加埋房費120
%XX 是幼齒。
X 圓次次都向我推介。 我次次聽完就一陣風咁飄開,仲走得快過班豬客。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:34 發表

ALL包.....
其實龍島真係無selling point

d sn mm勁唔掂 仲要百幾蚊房費
以島上裝修 房都應該唔會話特別靚

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 22:37 發表

%XX 是幼齒。
X 圓次次都向我推介。 我次次聽完就一陣風咁飄開,仲走得快過班豬客。  
兩個%XX都係高高瘦瘦,樣都算得幾成熟喔!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 22:37 發表

間房好細.........個沖涼房勁細!
硬件同E冬比真係差好遠!

引用:

ALL包.....
即係紅衫個d係咩都做,但係真係好少數喎,
嘩,成56舊水,夠我去找!x*成日啦

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 22:37 發表

憑我個人觀察所得,龍島桑拿是 target 喜歡啖啖肉的本地客。
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:39 發表

兩個%XX都係高高瘦瘦,樣都算得幾成熟喔!
難道我記錯?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 22:42 發表

憑我個人觀察所得,龍島桑拿是 target 喜歡啖啖肉的本地客。

難道我記錯?  
兩個%XX每次行豬WALK都係披住件黃色的薄莎喎!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:47 發表

兩個%XX每次行豬WALK都係披住件黃色的薄莎喎!
我應該記錯號碼了。

X 圓同我請過有一個 17 歲妹妹,正到暈,叫我試,但我話每次只帶五舊水北上,唔夠錢。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 22:50 發表

我應該記錯號碼了。

X 圓同我請過有一個 17 歲妹妹,正到暈,叫我試,但我話每次只帶五舊水北上,唔夠錢。  
你同X圓講話賒住數先!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:52 發表

你同X圓講話賒住數先!
咁....我驚佢禁錮我,迫我打碟還債!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 22:50 發表

我應該記錯號碼了。

17歲可以做sn ma?

引用:

我應該記錯號碼了。

17歲可以做sn...?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 22:58 發表

17歲可以做sn...?
之前試過16歲都有!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 22:58 發表

17歲可以做sn ma?
sn 大把88~92年
93都有唔少

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 23:00 發表

之前試過16歲都有!
竹人師兄試過16歲?

嘩,咁勁
我想問sn在島上係幾小時架?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。