推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

同立信Irene或小甜玩腳交

引用:
原帖由 LouisPierre 於 2008-10-27 12:03 發表
去立信怕怕了,樓下個管理員會問你野﹗好煩
又話要身份証登記
係啦,去親都問揾邊個,又要登記身份證,分明想趕絕D囡囡唧,囡囡唔慘都唔使拋個身出嚟做啦。這是岐視性廹害,所以以我係不會屈服的,所以D看更問我又點,去叫呀,你吹呀,叫雞要叫得起架!你要睇身份証咪睇囉,大爺係去叫雞,重叫別成條走廊哎哎聲又咪,重要扮做姣西在走廊行來行去,得登係你食蕉面玩女裝又點呀!

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-29 00:08 發表

係啦,去親都問揾邊個,又要登記身份證,分明想趕絕D囡囡唧,囡囡唔慘都唔使拋個身出嚟做啦。這是岐視性廹害,所以以我係不會屈服的,所以D看更問我又點,去叫呀,你吹呀,叫雞要叫得起架!你 ...
咁多錯字再出過
係啦,去親都問揾邊個,又要登記身份證,分明想趕絕D囡囡唧,囡囡唔慘都唔使拋個身出嚟做啦。這是岐視性廹害,所以以我係不會屈服的,所以D看更問我又點,去叫雞呀,你吹呀,叫雞要叫得起架!你要睇身份証咪睇囉,大爺係去叫雞,重要叫到成條走廊哎哎聲吖,重要扮到成個姣西在走廊,礞f行來行去,得登係D食蕉面前玩著女裝又點呀!
ps.遊街係易服套住頸圈扮女奴,由小甜女王拖著遊街,不知幾爽,尤其係有人眼望望,重正架

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-29 00:43 發表

吖~講起女裝,突然有個怪念頭~
如果去小甜到玩女裝(啱著而佢又肯提供衫),
跟住要佢綁住我,
之後就要佢(隔住條女裝內褲外)不停挑逗同玩我條j(初或揸或R)~
直到我忍唔住派報紙為止,
o甘~之後 ...
小甜有一招腳指推油好勁謘A佢同時用既手指你R pat pat , 腳指R 你jj,直頭舒服別震!
佢要我大字爬在牀上,然後手擦BB油,推到patpat及jj滑滑之後,坐係我後面用佢靈活的腳指同我Rjj,話時話佢双腳子公特別長,可以夾住jj,所以佢用腳指同我jj推油,真係正過打真軍,尤其係佢一邊重R埋patpat,真,真係爽呀,佢D指甲又長,一路中背脊抓到落大脾,腳板底,真係成過人都醒哂。加埋佢Rpatpat果陣,好識順便用手指公按摩埋我菊花,真係爽暈。

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-29 00:51 發表

仲要加多個震蛋,震住你尼行~
之後再揭起你條裙,
比人睇住你點樣企响到比小甜震啫!!
玩到個龜頭濕濕地,仲要扯晒旗~

p.s.好似激過頭~
師兄,梗係有啦,打孖上,一粒震菊花,一粒震jj,頂哂癮!

引用:
原帖由 ck363 於 2008-10-29 01:08 發表
登記時是否說去見小甜便可以.
其實入閘易咗好多,報上密碼話係 "上12樓F2" D看更一般唔會再問噤多架啦

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-10-30 21:57 發表

What is cost? Can you pls PM her contact?
http://sex141.com/big5/viewid.php?uid=199

服務 :   HK$ 600 XM
HK$ 400 DUP+HJ
HK$ 500 DUP+BM
HK$ 600 全套
HK$ 800 全套+XM
HK$ 1500 過夜
HK$ 2000 XM過夜
多種選擇,豐儉由人!

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-30 23:45 發表

我對d長手指甲嘅囡囡特別有興趣~
比d囡囡從背後(自己站立,或狗仔式爬下)
輕輕由大腿內側向上至小腹,再掃上腰間及
乳頭直到腋窩,不停來回的上下輕掃~
小雞雞會興奮到全身抖震(小老二也不停震動),
甚至 ...
我試過同小甜玩美甲崇拜,佢坐係沙化上,我跪在地上扮狗狗,用脷甜小甜的腳甲,由腳指公鍚到腳指尾,佢用腳板底伸去我塊面度,佢一把一把星我,問我佢D腳甲係咪好性感,我話係,佢問我鍚佢腳指點解重唔扯旗,叫我一邊啜佢腳指一邊打硬隻機,跟住佢又俾D長長指甲我啜,我好似含鳩咁啜佢D手指,啜到我鬼咁興奮,佢成隻手都係我D口水,佢醒我一巴,將佢濕濕的手抹在我既面上,佢話;咁鍾意玩口水,吐!就吐咗一大篤口水在我面上,跟住又吐多一篤在小老二上,整到老二又濕又滑,我老二扯到行哂,龜頭出哂水,差D要出精,小甜竟然用佢熟練既手勢,用手指公頂住龜頭唔旭,咁老二又退返。佢跟住用佢長長的指甲在我身上的敏感區(乳頭,腋窩)四圍又R又搣,又痛又爽,又係我個春袋及菊花附近四掃帚,帚得幾下老二又硬番,佢又同我打jj,佢話如果jj想出嘢要話俾佢知,打咗一陣,jj想出,佢話晤俾出,又用手指頂住,停咗一停jj又軟返,跟住佢又整番硬我,跟住又唔俾我出,令我谷得好辛苦,跟著我索性消極對抗,但係jj唔爭氣,俾佢搣幾下咬幾下,條jj又硬番,俾佢玩咗成半粒鍾,我跪在地上,猛求小甜放過我,俾我出嘢,佢一脚伸我,我含著佢美麗的腳指公,好似吞鳩咁,而自己打飛機,龜頭梗係向住小甜另一隻腳,當我出精時,將所有精液都流在小甜的腳甲上。好爽吖,多謝妳呀小甜,妳賜給我無上的肉體上的滿足!

相關搜索目錄: 美甲

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-11-2 21:58 發表

How to find her?
小甜
地址 :佐敦 彌敦道240-252號立信大廈 12字樓F2室
(可從德興街荷花賓館上3樓 | MTR B1 出口)
電話 :9683 9617 (需有來電顯示)

Siu Tim
Addr :Flat F2, 12/F, National Court, 240-252 Nathan Road, Jordan
(MTR B1 exit)
Tel :9683 9617 (Plx Show Caller ID)

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-11-3 20:56 發表

I don't like that building.
立信D看更,欺善怕惡,你斯文D佢地會烚你。
不過,尤其你光明正大話去12樓F2揾小甜,佢地就會頭dup dup,好鬼過痋C
不過要讚下佢地大厦D看更巡樓都幾勤力,我試過俾小甜拖著狗帶,易服行走廊都成日見倒佢D看更既。話時話,小甜D女王裝好鬼sexy架,又唔怪得佢地巡得咁密架!我都想E下野啦。

引用:
原帖由 hk_mboy 於 2008-11-8 22:51 發表

咁樣玩要幾錢?
咁樣玩要幾錢?
600大洋/hr

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-11-12 19:12 發表

其實小雞雞都好想知~
$600/hr大洋係包一次吖?定係任出?
按鐘計梗係任出,不過你出咗再出玩玩下過左鐘,咪又加鐘囉,所以玩sm玩玩下多數要玩2粒鐘至夠味。

引用:
原帖由 ck363 於 2008-11-14 01:12 發表
二粒鐘內可否足夠時間玩扮狗又扮女人.
二粒鐘梗夠玩,反正扮母狗咪係扮女人,又扮狗咪得囉

引用:
原帖由 ck363 於 2008-11-18 15:27 發表
昨晚在沙咀同骨女做的時都想像她是小甜,真的是時候要會一會她了.
話時話,小甜以前做過骨女,佢D邪骨,勁掂呀,最爽佢有一招係腳指卒春袋,同時美指R pet pet,加埋掃背,掃腋下,掃jj,都唔好話唔殺死人,你唔扯到行,就返尼揾我。

相關搜索目錄: Pet

引用:
原帖由 nano 於 2008-11-19 11:55 發表
I like it where to find?
http://www.smqueen.co.cc

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。