推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

75 123
發新話題

[疑難] 香港邊到有得玩 比女帶住假鳩插pat pat ?

引用:
原帖由 tallestman 於 2008-10-18 01:09 發表
師兄係喺香港結識各國佳麗抑或周遊列國咁進行性文化交流呀?
有D在外國食,但多數在香港食,菲藉ladyboy就係在香港識嘅,佢正職做髮型師,兼職做...。

相關搜索目錄: 兼職

引用:
原帖由 gregoryliu 於 2008-10-18 11:57 發表
唔知點解, 我搵果D ladyboy都硬同屌得耐, 而我又不需大大力被屌三十分鐘.

或者我唔係鍾意SM, 者我是BI, 但又不想被男人屌吧!
師兄在邊度揾搵果D ladyboy都硬同屌得耐,可以pm我嗎?

引用:
原帖由 tpess2006 於 2008-10-18 20:21 發表

玩黃金調教dim玩.??
黃金調教咪係坐面,食屎飲尿囉,我唔係好得架。就算係好靚女,我最多係坐面,甜c-眼,食西水,啜腳指,食口水,食`就...頂唔順。

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-19 20:20 發表

我都係o甘話~
食屎真係頂唔順~

p.s.話時話,上一樓一玩顏騎,玩唔玩得過呢?感覺同舔西差唔多危險~
上一樓一玩顏騎,女女係有著褲架。舔西,作下狀啦,老婆就話舔啫,出呢玩又唔係博命。

一般一樓一或樓上骨囡囡唔係做開sm嘅,一般係唔識玩,有d笑鬼死你,拿起支雞毛帚就話係女王,不知所謂,sm係要求好專業謘A我估現時做得比較合格嘅都係離唔開果一兩間,所以唔再講。有人話sm計鐘好貴,其實見人見智,按Q計,隨時仲貴得多,我試過由入閘到出閘得12分鐘渣,洞咗2下條女就話高潮,再多2下就猛叫你出,催到你暈,計起鐘,隨時咪成2000蚊一粒鐘唔止。唔知有無巴打試過比囡囡催鐘呢!

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-21 22:25 發表

o甘又係,
如果high過頭,快槍手出左,又好唔抵玩~

p.s.add我一齊吹吖,kk82chan@yahoo.com.hk
c兄,快唔快槍好多時係由囡囡控制啫,叻既囡囡自然有辦法等你唔出住,同你玩內D。果D催鐘妹,一味催你快D快D,挍別你無哂癮,怱怱交貨就算果隻,唔係high過頭,做快槍手果隻噃。

師兄p.s.add我一齊吹吖,吹乜呀師兄?

引用:
原帖由 ck363 於 2008-10-27 01:13 發表
我很怕她們催促,所以自從做開那個湖南妹走後,都未上過141.
所以啦,去小甜處玩係計鍾,可以慢慢玩,計起重抵。

引用:
原帖由 hk_mboy 於 2008-10-29 21:16 發表
http://www.smqr.com/Front/ItemCategory-Download.aspx?CategoryId=53&Text=%e3%83%9a%e3%83%8b%e3%83%90%e3%83%b3
這裡還有很多女插男的短片
我本來有好多女插男av  成十幾g
不過個hd死左,咩都冇晒..唉
師兄,你D片睇到jj好興,尤其係女王帶住假鳩,命令去含。同埋插patpat 加滴砬,patpat出哂水,好痕吖,急call小甜通下,約上去照足AV咁做至得。

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-30 21:03 發表

師兄,你D片睇到jj好興,尤其係女王帶住假鳩,命令去含。同埋插patpat 加滴砬,patpat出哂水,好痕吖,急call小甜通下,約上去照足AV咁做至得。
download咗隻sm無碼BT ":重口味調教師" 同小甜跟著玩,爽到不得了。

引用:
原帖由 ck363 於 2008-11-4 01:42 發表
真羨慕C-hing ,可以常常去小甜度玩新花樣翻
C-hing 有乜好羨慕,你都可以隨時去小甜度玩,你鐘意既話,重可以度埋劇本,好似拍AV咁玩都得啦。

引用:
原帖由 女王之奴 於 2008-11-14 23:34 發表

是irene與小甜兩位女王一起嗎
試過係是irene與小甜

引用:
原帖由 女王之奴 於 2008-11-14 23:38 發表
反而想看看銅鑼灣coco(現在叫小靜)是不是專業的"女王"
看到他很多glovs,有點吸引呵
試暈就知邊個好啦ching

引用:
原帖由 女王之奴 於 2008-11-15 20:46 發表
真羡慕師兄可被兩位女王同時調教呢,小靜也是我想找的
師兄,我之前都試過玩CoCo,衹係玩過一次,師兄覺得佢好晤好玩?

引用:
原帖由 koschun 於 2008-11-16 13:45 發表
看到這thread真高興...

其實lb真係要撞手神... 大部份硬都係一陣, 好快軟... 我都試過比fanny 用假狗插...  但是死物終究是死物, lb的真狗的溫度和質感是無法比較的...

如果想比人開苞, 比女用假狗係一個好方法 ...
師兄,你都試過比fanny用假狗插,係咪好爽呢,我都好懷念當時沉迷fanny的日子,佢當時旺到排晒隊,俾fanny小,真係小得好舒服架,可惜佢依家收咗山,而家唯有俾小甜小啦。

引用:
原帖由 koschun 於 2008-11-16 13:45 發表
看到這thread真高興...

其實lb真係要撞手神... 大部份硬都係一陣, 好快軟... 我都試過比fanny 用假狗插...  但是死物終究是死物, lb的真狗的溫度和質感是無法比較的...

如果想比人開苞, 比女用假狗係一個好方法 ...
我個人意見,假鳩比真鳩好玩,假鳩有大中細碼揀,一定啱size,第二,一定夠硬,又有得震,第三,插到拍拍聲,唔係一般ladyboyD真鳩做得到,除非可以接受俾麻甩佬插。但係試過同男人玩,又真係頂啱順,心理覺得男人好污漕卦,所以盛係鍾意俾女王小。

引用:
原帖由 女王之奴 於 2008-11-16 19:37 發表

我冇試 過,只係幻想咋
見佢咁多手套好想去試下咋(唔好話我變態)
冇試過咪試下囉,手套(戀物)交下囉!sm 不褸你變態啦,唔變態都唔玩sm啦

引用:
原帖由 女王之奴 於 2008-11-18 18:32 發表
小甜女王有沒有"手套"玩呢
虐待你時她有沒有戴著手套玩呢呵

在虐待過程裡妳經歷過什么玩法呢?
小甜女王有n咁多款女王裝啦,D長boot,祺袍,長手套絲蜜都係最新款既,佢話佢有個客盛係鍾意買Dsexy衫比佢著住影相噃,佢話小甜著衫好靚渦,話鐘意留低D相記念,唔知係唔係留尼打飛機呢。小甜連醫生手套都有,點用,梗係用尼通柜啦。

引用:
原帖由 koschun 於 2008-11-23 03:51 發表

果次佢知道我無咩經驗, 用條幼的, 唔痛好feel... 後尾仲放左粒震蛋入去, 再同我打jj... 都唔錯...
咁ching你有無試過小甜呢?佢既女奸男都幾溫柔,七情上面,直頭交足戲。

引用:
原帖由 koschun 於 2008-11-23 04:03 發表

我完全明白, 我覺得係唔同時候有唔同玩法的... 假鳩的電動元素係真鳩無可取代的,
我第一次玩係係tkw的小美, 都叫ok... 之後就試了菲律賓人妖... 其實是一個很好的經驗但很貴... 仲有佢插我之前, 捉能住我個頭係 ...
tkw的小美人就ok既,但係個場就差到不能忍受,D唐樓日久失修,又舊又爛又污糟,個廁所好難頂。ching 你知啦,玩sm呢味野係玩環境,玩feel架媽,囡囡處清潔衛生真係好緊要。而且唐樓出名治安差,拿,荃灣新村街36號有囡囡出事又係唐樓呢,所以上立信搵Irene或小甜,雖然D看更要登記,但係就真係安全得多。

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 jason性無能柴 於 2008-11-23 18:29 發表

上立信要登記咁煩架~
而家係立信既141死得八八九九,剩三間sm場。所以如果係熟客佢地認得會鬆手好多,不過,登記後大厦治安好D,尤其對囡囡及客人既人身安全更有保障。如果想打劫既都唔敢上立信,係都上果D無人理既唐樓141啦。

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-11-30 11:06 發表
有冇兄弟試過同時被 Irene 同 小甜 SM? 我決定靜休二十日, 然後勇闖立信兩魔女陣地!
梗係有好多啦,不過大部份兄弟都係CD Rom,唔write出呢,既然師兄要勇闖魔女陣,期侍師兄既REPORT

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-12-1 23:43 發表

c兄~
近排有無d咩報告o甘呀?
近排出咗個「倒吊十八鞭」,激過頭,玩過一次就算。
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=224630&page=2&fromuid=352002#pid5646410

其實之前都出過Irene+Siu Tim雙飛,好爽謘C
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=213696&page=3&fromuid=352002#pid5345261

引用:
原帖由 koschun 於 2008-11-29 19:47 發表

其實聽完你report, 我諗我好大機會下次試... 溫柔是我們這些少經驗的一個重點... 我試完一定出番report...
好多時d女唔專業, 跟本享受唔到... 好似我果次china lb, 一切都好, 就係入果野一下隊爆我, 痛到痴肺,  ...
如果d女夠專業嘅話,一定知道玩patpat要用KY,或者 水性 Baby Lotion 啦,開苞梗係要按步就班,由小至大啦。始果真係好緊咪用小震旦開始,震鬆d肛門括約肌先,如果又夠滑又夠鬆,就可以放大一個size,爆石粗起上呢成30公分粗都唔會爆肛。隊爆祗有2個原因,1. 太乾,加多d潤滑油,2.太緊(緊張),放鬆,放軟,遁步漸進就一定無問題嘅,好多人無知以為sm係虐待,其實SM一般係以不傷害身體(不流血)為原則,「隊爆」己經係出血,出血會好容易感染,所以,玩sm插patpat一定要揾d有經驗既專業女王至好玩。

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-12-2 01:06 發表
如果d女夠專業嘅話,一定知道玩patpat要用KY,或者 水性 Baby Lotion 啦,開苞梗係要按步就班,由小至大啦。始果真係好緊咪用小震旦開始,震鬆d肛門括約肌先,如果又夠滑又夠鬆,就可以放大一個size,爆石粗起 ...
ps. 玩假鳩唔同人要用唔同"哂士"小甜既strapon有齊各種呎碼,梗有一款啱。

引用:
原帖由 Dr.j 於 2008-12-7 21:56 發表
見到咁多師兄意見,搞到自己心郁郁都想去試下....

我想問吓係唔係一定要電話預約?留言得唔得?

同埋係唔係要係電話度講定自己想玩的項目?

小弟新手一名,希望各位指教一下。
梗係要電話預約啦,如果前面有Brother玩幾個鐘咁點等,尤其近排小甜好紅,好難約,如果想易約有無計,咁就好似好旺既酒樓咁,你話酒樓做大枱先,定做細枱先啦。咁咪Book多幾粒鐘啦。或者,排快期啦,也野為之排快期,問下果D好旺既酒樓D樓面點樣攞位咁啦。唉,

75 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。