推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[疑難] 香港邊到有得玩 比女帶住假鳩插pat pat ?

回復 47# 的帖子

哈,以我在NC玩了二十年都未沉,不會一試SM便會沉.

引用:
原帖由 amanlikeheel 於 2008-9-23 22:48 發表
需要樣唔係選女王最重要既因素,但唔知irene,小甜同埋coco,邊個客覯黎講最好呢, 我本人覺得irene好似老左少少... 我下次想試下小甜
女王樣貌身裁靚都好重要,有相O

http://hk.myblog.yahoo.com/sm_monica@ymail.com/gallery

引用:
原帖由 ck363 於 2008-9-24 00:03 發表
哈,以我在NC玩了二十年都未沉,不會一試SM便會沉.
巴打,如果你有其他更好選擇未必會沉,我都想試吓新鮮D,不過市場上未見,請各位C-兄提供吓,價位又合理,服務有質數,唔好話千千聲一粒鐘果D。

我覺COCO比IRENE老, 但係樣貌、身材同皮膚都係COCO好

不過COCO道具同服務都不夠IRENE專業. 加上COCO是隆胸的.

或者有機會我都想試下小甜.

呢 d 野玩得多,未到退休年齡就已經要用成日屎片 lu

引用:
原帖由 gregoryliu 於 2008-9-25 16:08 發表
我覺COCO比IRENE老, 但係樣貌、身材同皮膚都係COCO好

不過COCO道具同服務都不夠IRENE專業. 加上COCO是隆胸的.

或者有機會我都想試下小甜.

小甜女王近30,個乳房重好廷,絕對"無潛建",保証唔會硬硬掘掘,啜奶奶輭熟好正,扮奶媽是正。

引用:
原帖由 COO 於 2008-9-25 17:20 發表
呢 d 野玩得多,未到退休年齡就已經要用成日屎片 lu
都有D驚架,不過唔好用太粗應該唔怕,鍚住呢玩當運動,多做收縮肛門運動,可以控制出精,小弟唔覺得有影响,平日x女都不知幾勁。

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-25 00:10 發表

女王樣貌身裁靚都好重要,有相☛

http://hk.myblog.yahoo.com/sm_monica@ymail.com/gallery

...
小弟金錢有限, 咁想請問咁多位咁多個141 sm queen入面樣貌比較係如何呢?

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-23 17:17 發表

Irene also very good
真想知道 Irene 的 strapon 技巧如何?

小甜與 Irene 選誰來為我菊穴開苞!

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-9-27 03:49 發表

Irene的 strapon 技巧一流, 但偏向大力強勁
你要同佢講明你能接受咩力度

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-9-27 11:49 發表

C-兄,2個都好,不如來個3P,要小甜與 Irene一齊同你菊花穴開苞!

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-27 09:06 發表

C-兄,2個都好,不如來個3P,要小甜與 Irene一齊同你菊花穴開苞!
You tried?

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-9-27 15:19 發表

未試過~都想試下~
唔知條假J最幼有幼?

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-9-27 20:15 發表

You tried?
試過丫,原先話一樓一合法,一樓二非法,怕放蛇,約咗出洒店做囉。
玩3p丫,好high架,俾2條女輪奸,一個插菊花,一個鞭打,一巴一巴冚面,爽到震。
另外,一個一邊插,一個一邊吹jj,吹爆咗,再吹,再hj爆,最後將我最後1滴都渣乾,
之後,要休息成個星期呀!

回復 65# 的帖子

給她鞭打會否有鞕痕.會不會痛.

引用:
原帖由 ck363 於 2008-9-29 00:58 發表
給她鞭打會否有鞕痕.會不會痛.
師兄,你要有痕又得,無痕又得,小小痛又得,多多痛又得!
玩sm你事前講清楚要點玩囉。

玩sm 其實最終目的係將你身體的每一部分都成為性器官啦,好似 R patpat 你high唔high丫,鍚你nin頭你high唔high,週身R你,係話啦係咪舒服到震啦。鞭2野再鍚番或者搣2野,俗語話打者愛也!造愛打多2下,唔留痕板呎打patpat衹會打紅,好熱辣辣,好爽架

小甜香檳B 3E4開分公司,入閘唔洗登記,不過仍要預約。加番係link先

http://www.161sex.com/biz.php?view=5078

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-29 20:54 發表

玩sm 其實最終目的係將你身體的每一部分都成為性器官啦,好似 R patpat 你high唔high丫,鍚你nin頭你high唔high,週身 ...
好野,上香檳就唔使登記.方便好多.

相關搜索目錄: 香檳

回復 35# 的帖子

我覺得好安全,因為係佢屋企進行,個道係住宅大廈,絕無查牌或放蛇。不便講啦,呢度係講 141,唔應該講國內...

引用:
原帖由 tallestman 於 2008-10-1 00:38 發表
我覺得好安全,因為係佢屋企進行,個道係住宅大廈,絕無查牌或放蛇。不便講啦,呢度係講 141,唔應該講國內...
師兄,唔知點解上大陸總覺得唔係好安全感,可能聽聞太多捉黃腳雞,打劫,宰人等等。個人叫雞覺得香港安全D尤其係要在141,161長期有廣告最穩陣,生意長所長有,唔會殺雞取卵。香港D一樓一女,未見過查牌及放蛇,一樓多女才會有事。上大陸玩而家來講貴過香港,除了交通費,交通時間,而家人仔愈黎愈貴,女女變相加價。不如在香港玩,偷跳3兩粒鐘就出哂火啦。

師兄所講的國內女王,不如鋪D相黎大家睇下,長細介經紹下,服務點呀,如何收費,對外公開服務還是師兄的女友呢?

相關搜索目錄: 廣告

回復 65# 的帖子

C-hing ,你好有耐力,那次3P用了多少時間和錢.

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-9-27 15:19 發表

換言之,C兄的PAT PAT 都是由 Irene 女王幫你開花!

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-29 20:54 發表

玩sm 其實最終目的係將你身體的每一部分都成為性器官啦,好似 R patpat 你high唔high丫,鍚你nin頭你high唔high,週身 ...
小甜與Irene可有提供男生變妝小patpat套餐?

引用:
原帖由 ck363 於 2008-10-1 16:04 發表
C-hing ,你好有耐力,那次3P用了多少時間和錢.
巴打,玩SM都要耐力咩,玩幾耐都得啦。果陣環境好玩得起啦,兩條女3p玩了2粒鐘,肉價每人1000大洋,當時收5舊/hr咋。

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-10-1 16:07 發表

換言之,C兄的PAT PAT 都是由 Irene 女王幫你開花!
梗係試過Irene插pat pat 啦,不過 Irene 勁得劑,打鞭痛到痴肺,插菊花完全唔會憐香所肉,所以去小甜度多D,小甜插得我舒服D。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。