推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

131 123456
發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 vanet 於 2008-10-6 18:02 發表
lm99917, Would you please PM me the phone# of 7H3??  Thanks
i want also.
could you pm me as well, ching?

多謝lm99917兄,
7H3 果然頂呱呱

入到去一如本人所料係位中女(其實我好細個)
但俾到我以前同ex既感覺
好love呢位姐姐

電話約7H3 1530..
點知遲左到...上到大約1540
見門口掛''請稍候''..企出便等左2mins..偷聽下..冇人??即刻打俾佢..響toilet,叫我等等

開門,嘩,勁好身材,著住低胸連身寬裙,show off
7H3同我講唔好意思要等,我都唔好意思遲到h:" />

除3沖涼自己黎,冇所謂。
見到電視機播緊股票頻道,一路dup一路吹下股票
佢都好慘,蝕左成十萬
不過佢晒左啲時間打電話落盤同接啲客既來電先幫我dup
dup 骨果 part 真係幾有水準
可以同深圳d大場揮~

去到bm果陣,佢除bra,我ready擰轉個頭睇下咩料,
7h3即刻遮住:'唔准睇!'   好鬼cute
佢對巨峰掃我背脊..pat pat...大腿 小腿..好能爽
又不斷耳仔問:舒服嗎?

rpp...超正啦...小弟首次搵usb..唔識比較/評好壞
淨係感覺到好似升仙咁...
不過我估都係上佳評等啦ching們可?

好啦我反身...
7h3乘機成個撻落我到
間唔中咀下我..又話我唔敢望佢/攬佢
人家怕羞麻
''見妳對我好咪唔禁狼死lor ''
又俾佢玩夾腸
好爽啊.....d cup真係好揸手
竟然話我果度大...我讚番佢...佢又話我地其實幾襯
36d 唔係同你講笑啊拜託

最後因under被lotion整濕左少少而脫埋..
全裸wor...有衝動玩全套架  遲下先啦

打果陣搞左好耐落左唔少油...中途我彈左起身接手提來電..fd打黎1x秒到...再訓低果時軟左少少
又同我嘴過...打出黎果陣我射左落牆到
可能太耐冇出火..今次打左>15mins..加最後1min謎眼加點幻想先出到勁多子孫
好似好誇咁...但事實如此!!

臨走果陣我大讚7h3..仲話返去寫靚份報告
又攬住我..
dup+bm+hj= $400 物超所值啦...軟件硬件起碼600啦

本來今日去試OB a1婷婷,不過宜家就好唔捨得呢位婷婷
必定返食!好love呢位姐姐

樓上咁多位ching們都拎左電話啦可?

睇黎婷婷黎緊一段時間都好好生意咁波

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-17 10:55 發表

愛田由兄, 長江後浪推前浪啊!

你再唔出報告, 就讓jimsi兄獨領風騷啦!
唔會啦..
我呢啲新手黎架炸...多多指教!!!

ok make a different style sin

body: 9/10 ( 36d, a bit thin, pat pat is small, deduct mk)
service
dup : 8-9/10 ( quite gd technique, comparable to those prof in SZ)
bm+rpp : 10/10 ( i thought she's my ex ?!)
hj: 8-9/10 ( excellent with much lotion poured, she shook and i shot..wow..wt a great distance!)

general comment: well-mannered, cheerful, talkative, hot and sexy, veteran, cute and enjoy her work and with her customers.
total: 90mins

引用:
原帖由 NEH135 於 2008-10-18 22:08 發表
昨日放假 諗住去發利揾銅銅happy
点知打电話無人聽 即係無開工
所以走咗去天文台道1A 想試吓婷婷
開門 台形都算ok
問價600全套 無問題  
再問時問 佢話 60min喎
我已经入 ...
60mins...acceptable ge

引用:
原帖由 punkboy 於 2008-10-19 04:14 發表
睇左各C-HING既REPORT,等小弟過幾日過去搵華豐7H3先!!
我想問佢門口有冇寫電話NUMBER架??
同埋呢...我想問7H3佢按幾耐架?
90MINS ? 60MINS ?
THANKS!!
門口有寫電話NUMBER
better make an appointment first...
there's another working when 7h3 is off

7h3 any ad. before?

a c-hing told me that her mobile is off today
what happened??

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-19 20:45 發表
過獎過獎, 只係佢知道我禮拜日先得閒搵佢, 昨日臨走通知我一聲.
sunday chit-chat on phone?

引用:
原帖由 bbfacehk 於 2008-10-20 02:22 發表
wanted to try 7H3 as well..........................but my wife & her friend sometimes visit the Chinese Doctor at 13/F
so no guts to take risk................poor me!
你話去7樓搵朋友

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-10-20 11:43 發表

你話去睇醫生. 不過忘記幾多樓, 俾人點左上7樓。
或者直接跟人上13樓扮睇中e
之後逐層行番落去
順便洗樓

記得小弟前幾日去果陣見到樓下大堂都有唔少人
咁arm又俾我搵到時機單獨搭lift上7樓

題外話:
中e師果層都有usb
不過就唔夠薑去啦

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2008-10-20 13:58 發表
AIYA, 婷婷今日唔開, 可惜...
咦..師兄我都係差唔多時間打去吹水...

求先試左OB婷婷
收450
著套白色biki好誘惑
侍浴真係一流
dup得好過7h3...仲有推油...之後鋪條熱毛巾
bm同rpp都幾好...可能之前兩位師兄教路..唔覺差
佢話我醒目..提左佢就快出野...有時間縮開..唔係射到成面都係h:" />h:" />h:" />
hj 婷婷 pro過7h3..唔關時間事..真係有方法早啲high架...
下次可能教下7h3
但整體感覺7h3更好...

p.s.book果時要講名..不過我聽極都聽唔到..要佢講白啲..
p.s.2 臨走前發現鐘意白色..連我副眼鏡都有興趣
p.s.3 i havent tried her breast

遲下好大機會翻食...

引用:
原帖由 usb_lover 於 2008-10-20 18:05 發表
What is "OB" ??
observatory rd

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-20 19:58 發表
hj 婷婷 pro過7h3..唔關時間事..真係有方法早鱓high架...
下次可能教下7h3
但整體感覺7h3更好...

我覺得7H3有以前"學生情人"feel!年青的朋友會喜歡她多d,
佢靠直覺去serve客人...

OB婷婷就女人味多, 風騷, ...
all 3 serve in consecutive days

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-10-21 12:59 發表

OB 婷婷聽說有機會 move to Fuji!
no, she told me she will move to 喜利大廈,near kowloon park

引用:
原帖由 titslover 於 2008-10-21 23:53 發表

Do you know when? I want to try her. I believe she will increase the price when she move to Fuji.
ching , can't you see there above....

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-22 09:44 發表
綜合一下kc816兄, 蛙兄和eric兄的評論, 疑問和結論, 我也說說自己的看法:

1, 波之疑惑: 我也曾在搓her breast時, 半開玩笑地問7H3: 咁勁, 係咪真ka? 7H3有點不滿兼焦急我懷疑她是假波, 她的反應使我相信是真的, 因 ...
我曾對某A囡說某B囡的服務差劣, 而且波是假的(其實我對假波不介意), 當時某B囡愣了愣,

you mean that u've asked B but not A..???

引用:
原帖由 gowentgone 於 2008-10-22 00:39 發表

請問佢有無全套服務呀
yes
worth a try

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-22 21:15 發表

打錯了, "當時某A囡愣了愣"才對.
by the way please edit that post...

引用:
原帖由 devil666red 於 2008-10-23 20:40 發表
tried 7H3

for USB standard (from my point of view):
appearance & body figure: 7.5/10 (beautiful boobs, not fat, but too short for me)
massage skill: 5.5/10
RPP & BM & HJ: 6.5/10 :loveli ...
ching she's not short la bor..
you're 6 ft tall?

http://www.sex141.com/big5/viewi ... ype=-1&keyword=
喜利文文
is she good?
1x1 has report about her.

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-24 20:50 發表
...then she lied besides me, then we finsihed off by palying each others dick and pussy

有冇搞錯? 點解上次冇呢招0既?
maybe you have to figure out what technique she is willing to play by yourself

131 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。