推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-28 16:57 發表

she's my all-time favourite la
Sorry, which BG you are talking about?
Sorry for my stupid questions....

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-5 00:13 發表

Thanks for report! 好仔細解釋踩油背同踩毛巾的分別,攪到我好想試下踩油背添,等我問下阿邊個有無得踩油背先
我都試左Shirley, 多謝Doer 兄的推介...不過我冇踩背, 只係推油...下次要再試 .....

Doer 兄仲有一個推介...有時間要再去...

引用:
原帖由 摩人布歐 於 2008-12-5 10:50 發表

個report唔系ESM既咩?
點解你會話系Doer既?
其實係ESM 個Report 沒出之前, Doer 兄已經推介左我去搵Shirley la....

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-7 11:44 發表

Yuki 咁重視既,咪放過佢囉!
不過下次再上去,記住響朵,話唔埋有特別野補償俾師兄呢!
會唔會好多人自認係love raptor ching ga...

引用:
原帖由 yuyuau 於 2008-12-17 13:36 發表

Sure, I will do it if I tried 阿賢.   But, I worry try 7H3 again instead of 阿賢, because I am missing 7H3 now.
哈哈, 我都係好掛住7H3......

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-17 22:34 發表

我都係, 所以今日又去搵佢.
細節不必談, 總而言之係足堪回味.
今次做到激情處幾乎可以開大, 但知道7H3呢排冇想開大, 我就沒再繼續.
上去前我路經街巿順手買了盒士多啤梨畀佢, 佢好開心, 喂我食左兩粒.
但佢話 ...
收到, 師兄~~~

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-18 10:19 發表

你都要小心......沉喎!
我會小心.......
不過真係要小心......佢BM我時真係想同佢開大....是之前沒有USB 給我這feel的....

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-12-30 02:01 發表
在4台forum早一陣子有師兄談論Ada,意見分成兩派,相當極端:一派認為Ada骨功超卓,另一派說她懶鬼樣衰肥師奶.最慘就係兩派都唔似寫手亦唔似血海深仇.咁奇怪,要去睇o下.今日老婆上左深圳終於去試左Ada o既泰式按摩(ÿ ...
Good Report, thank you very much~~~

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-8 11:11 發表
知道找她要預約,所以預約了。

早到了五分鐘,按鈴沒人應門,打電話,她說在洗澡(啊,為什麼不等我?)要我再等一下。

知道她是個美女,心裡有準備,但門一打開,還是超乎意外:明眸皓齒、卷髮披肩、酥胸半露 ...
本來我決定唔搵佢....因為一D 原因.....
但已經睇完lm兄的report.......心思思

喜利jojo 個電話長期唔通….上去見到佢有做緊野ga…..真係唔明!!
大家最近有冇做到佢?

引用:
原帖由 itplay 於 2010-8-24 21:48 發表

用維多利亞之秘 C-Heng format
發利 6/F Yuki (唔記得門牌 141 又cut了ad, 不是文文, King 個條行, 另一條行最入)
評分如下:
樣子9分 (靚女個隻)
身形8.5分 (model 型,34C ...
你講果個Yuki 唔知係唔係這一個?
http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=11511&region=11&building=50&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。