推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

想問各位有冇試過油麻地這兩位囡囡,相頭好似幾吸引:
http://www.sex141.com/big5/viewi ...type=2&keyword=
http://www.sex141.com/big5/viewi ... type=2&keyword=

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2008-12-3 19:16 發表 Finally tried HB Dau dau, she looks very nice, with big and sexy eyes .  Many C-hing said she looks like actress but I can't tell.  Good dup skills, I was stupid to take the $450 for 90 minutes dup  ...
$450HJ?唔係$400BM咩?

想問服務可以嗎?技術可以嗎?RPP同HJ可以嗎?
咁多問題,因為佢都係後選之一。

回復 916# 的帖子

想問CHING,這次是否只做hj,冇BM?

另外,係咪冇侍浴?有啲失望,你知都唔係平啦!

四目交頭黎做,會否不自然呢?你知啦,始終唔係女朋友嘛!但又見大家最享受又係呢樣,可否詳細講吓呢!

我都係比較著重RPP!

樂道Ella

因見華豐查證,去咗樂道Ella。

開閘見樣可以,入閘。叫你自己去沖涼,佢就繼續睇書!攪錯。

Part 1 力唔夠大,位又唔準。
到Part 2算可以,但對波硬,見師兄們話咁係假野!出咗後,話早咗鐘,問有冇其地方要再按。冇力又唔準,按乜鬼,於是話按頭算!都係嗰啲問題。

全程最攞命係不停講野,講東講西,連Part 2 rpp都係咁講野,大殺風景。

勸師兄們唔好被其有限美色所騙!

今日一心去搵Jo Jo去到喜利1點重未開工,唔係嘛!跟住唸住事旦,全層都做緊。發生咩事,咁旺場!問一問各位師兄,喜利11樓除了近期超旺的Suki ,我杯茶Jo Jo外,有冇其他介紹!

相關搜索目錄:

喜利Jo Jo

終於搵到Jo Jo。由電梯lobby到冷行都人影唔多隻,問口掛哂歡迎光臨。
論樣貌同身材,Jo Jo的確一般,但論功夫可以話高過福樂Yuki少少,高乜?高在慢,很多師兄都提過Yuki足鐘得黎,功夫多,但太快手。Jo Jo 就比佢慢很多,但一樣舒服。有一樣不可不提是Jo Jo會一路按,一路RPP和摷細路。去到RPP時重會一邊摷細路,一邊輕按c眼,幾過隱!  Jo Jo 既BM唔係HJ係BJ。

態度就全程扮無知同咸濕,入門口到沖涼,不時攪細路,愛不釋手。出咗重係度攪。睇大家bye唔bye。

最後一定要提佢按頭真係有一手,上次同今次都俾佢攪到瞓著。

雖然講到Jo Jo咁好,但可能因為反啅,感覺總係差啲!唔知大家有冇同樣經驗呢?唔係囡囡既問題,但感覺總冇第一次過隱。

回復 1333# 的帖子

佢係安樂時那張相同真人相差仲遠。
“傻更更”真貼切!

另外想問為何喜利同一層樓,A座同B座價錢會唔同?睇相B座幾位好似幾得,有冇師兄可以賜教?

引用:
原帖由 usb_lover 於 2009-10-30 04:44 發表 suki
十分同意。
今天去咗,如果唔係之前電話book咗,我一定唔會入去。

樣唔在講,地方又細又窄,我唸因為咁所以冇侍浴。但都唔需要。

dup ok,但其他真係麻麻:rpp同出火真係唔多得。rpp力大咗,俾人感覺求奇;HJ急,所以痛,BM連油都冇,點做?所以匆匆了事,唔係大家辛苦。

特此提提各位 。Suki dup是可以的,其他以外就唔好唸!

http://www.sex141.com/big5/viewi ... ype=-1&keyword=

下一目標,有冇師兄試過?俾啲意見?

紫茹

很久以前見過有師兄提過此囡囡,但搵不到了。此囡在ssp出現,

http://sex141.com/big5/viewid.ph ... ype=-1&keyword=

請師兄們賜教。

紫茹

囡囡門口貼著替工三天。

好骨者唔洗考慮,假骨是也。

http://www.sex141.com/big5/viewi ... 1&stype=-1&keyword=

終於入到閘。開門眼前靚妹一名,好feel, 入閘。

自己沖涼,地方不算好, ssp standard。

Dup 舒服,可能因為自己並不受力,所以覺得洽到好處。Rpp掂,重點係常遊走於c眼與袋袋間,high爆。最後part 2除bra,出火手勢不只上下套弄,會輕掃,有打圈,唔急,但感覺一般,但勝在身材,波不大不細,細乳頭,有人話肥,我話係baby fat,因為真係幼幼feel,同皮膚白滑。

美中不足,由入閘到出來約60分鐘。賣點係年青貌美。臨走望多眼,靚妹一名。

今午見膊頭酸酸痛痛,上去福樂搵師兄介紹15F琪琪,點知做緊野,剛遇隔離房開門見樣可以,於是入閘。
問是否齋dup,答bm。
結果,有樣貌,細波係我杯茶,有dup,有推油,有rpp,有bm,有出火。出閘計數:半個鐘。  
今次真係俾美色所慮。跌錢。最慘係膊頭酸痛繼續。你話去做咩?!

相關搜索目錄:

福樂Yuki收山後,我推喜利11B1 Jo Jo。手骨同態度都一流。最近一次,手骨進步不少,舒筋活絡;全程不時抽細佬水;到part 2重吹吓挑逗吓,攪完一輪先問我開大定吹爆,冇心搵錢,全心攪野,她的吹功講過十分受落,吹爆後又吾捨得收工,抱一大陳,先同我按頭,按頭又係一流。懷念Yuki的師兄們,可以一試!想問同樓的Ice、文文及Cally,有否師兄試過?

深水步詩琪

今日再去搵詩琪,預約上到去,繼續係靚女靚妹一名,有啲似無線新聞女主播。
dup無得頂,舒筋活絡,特別係肩頸,到位舒服;另外,RPP又係一絶,差啲走火。之前有師兄提過,詩琪皮膚白滑,的確如是,做BM時,成個人瞓落黎,抱住如斯白滑靚女,無得彈!唯一美中不足,出火太花巧,不停打圈,攪到細路有啲攰;另外,就係時間,落樓計數,一個鐘重差小小。
斷鐘計,差小小;但過程舒服,又唔覺快;又係靚女靚妹,個人覺得可以,但不會再去,不想讓囡囡認得。各位有何介紹?最近去開的場都冇咩料到。

回復 1789# 的帖子

是的!
新相喎!
正!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。