推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 牛年開年不利

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-1-28 23:42 發表
中午出征CA 本次目的是要一賭眾CHING們所說的快餐

到步後先醫肚 再去按個正骨
之前去開永記 但係有CHING話可以試下軍月行左2個轉終於搵到!!! 原來近在咫尺!!
門口太細一直以為係旅館故沒有多加理會
既然搵到咁 ...
十師兄~你係咪入左第二條巷仔呀?
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-1-29 10:27 發表

話明快餐  甘係要乜都快  快的   快的  快的快的快的   
不過10-15mins又好似快左d
個囡囡又會甘快就開始打氣加油

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-29 10:37 發表
快餐真的無癮食!就是聽到那幾聲"快D!快D"就死喇!
又唔係次次係甘ge
食快餐最緊要識揀女
上到去會好好玩

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-1-29 10:52 發表

佢摧你快還好    要是在床上一邊食煙一邊講電話或油手指甲 你仲唔死  
呢d事絕對唔容許啦!!
你話做完就無所謂je

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-1-29 13:21 發表

CHing,
快仔一般都無服务,我試过未埋牙将條囡趕走揾GT投訴
GT再揾过另一件來都唔錯,但自己一肚火(唔係小J) 已沒心情要这件了
Anyway, 希望在明天,下次大家骨運 ...
師兄果次做咩甘火呀?
囡囡做左d咩呀

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-1-29 19:22 發表

其實我都唔識計, 又邊度開始計?
我去果度應該係由個閘果邊行入去只計右面
好似係第3條 (前面第1,2條個唔知有冇快仔我都計埋) 因為好似睇唔到對面有路出返去所以冇入
GT係個男仔170左右高,小肥
我知你講邊條啦
盡量唔好幫襯d男GT呀
家教麻麻

第二條巷果d囡囡服務態度亦麻麻
亦可能同GT管教不善有關

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-30 00:47 發表

SN係乜嚟架  師兄  
同埋有乜R pp同打非枝好架步呀 請指教
十師兄應該係講緊去桑拿~
俾囡囡打飛枝好過
大象梗係去得安老院太多啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-30 01:01 發表

師兄我有一個極之新手既問題想問,你咪笑我。

其實一條友去果條巷,生口生面,係未真係極度危險?就算話有人介紹黎搵阿邊個邊個都冇用?
d巷仔唔係好似各位師兄想像中甘危險ge~
人地FL打開門都係想做生意~
同桑拿場一樣~佢地又點會系自己地頭度搞事~
其實你只要行多2個圈生面口都變熟面口啦~
師兄甘英偉~加多幾件小禮物~
d GT & 囡囡好快認得你啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-30 01:16 發表

不過一條友去真係幾驚。

成日都聽人講到好恐怖,又話好似羅湖村咁行行下有係茂利借 d 意跌個電話落地下,話係比你撞跌屈你陪錢,揀囡又比人屈要硬食豬扒,上到房之後衣櫃又有條大漢跳出黎,埋單果時又開 ...
我諗個別case一定有ge
應該有人中過招後化大黎宣揚
不過第一次去有人陪同的確會好d

關口村的話我都有d信
因為果度俾我ge感覺真係麻麻
危機意識即時提高數倍
中招成數應該頗高

引用:
原帖由 tt234 於 2009-1-30 21:53 發表
如果囡囡叫快d,
我就慢d,同佢9淺1深
佢唔出聲,先快番d
不過我一般都好快, 唔好阻人做生意
如果囡囡聽電話,
1.我唔郁,唔好阻住人地聽電話
2.郁快d大力d,仲自己大叫快d,等對方聽到佢開緊工,識趣收 ...
師兄呢招又幾絕wow
等我下次又用下先

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。