推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

34 12
發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-28 21:57 發表

佢又行山......
不過我知道美勵灣係琴日朝早唔記得5定6點,一早有活動好多技師都有參加去行山.....8點返黎
佢地三四點先收工咩仲有心機同體力去行山

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-28 22:34 發表

好多皇牌豬都有約我去行山,我問佢地幾點行,佢地話零晨三.、四點。  
上到山可能好多BONUS 呢
你自已帶個露營帳蓬去

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 22:42 發表

師兄當時有無上前試下D奶有無變壞!?
即刻沖返杯奶茶

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-28 22:57 發表

如果打風 可能要返去食黃金豬
呢個場係打風期間係一個傳奇  
咩唔係五、一先打完風咩,而家又打

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-28 23:00 發表

我係島上遇過有軍裝上黎逐間房入去睇.......
係新xx試過走風警 岩岩入到去js黎到部長再入黎話走火警係咁say sorry叫我走先
2,3個鍾後先再來
咁大獲,係幾耐之前的事呢
你當時做緊D 咩呢

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-28 23:04 發表

乜五一有打過咩?
我果時係ca玩左3日歌舞昇平喎
我以為D 大時大節就打一打,D 五一呀,十一呀同新年就打下

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-28 23:05 發表

好似係上年年尾之前左右既事

我當時好正經按緊頭鍾
都好險喎
唔知有冇捉到人起緊機呢

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-28 23:10 發表

果度一早收晒風 應該無咁大膽
ko好小話突然rush你隻雀
dg嚴打比較有規律
所以放雀都係行遠少少好D
多少少車程買個安心都抵啦

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 23:18 發表

佢入到來,你就拎你支砲指住佢,同佢講︰「你再唔走,我就發射催淚彈!」
我支神周九號係國家最高度機密的科技,個軍裝睇左可能要打把

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。