推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 00:00 發表

會唔會送比#?
會!咁要睇下同佢有冇緣啦。

採耳妹有實際需要,日日洗樓,走上走落,走到身水身汗。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 00:06 發表

會!咁要睇下同佢有冇緣啦。

採耳妹有實際需要,日日洗樓,走上走落,走到身水身汗。
冬瓜欣今日駁左個長髮,紮起來,又似番個女仔啊!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 00:08 發表

冬瓜欣今日駁左個長髮,紮起來,又似番個女仔啊!
佢個頭咁大咁圓,長頭髮邊好睇架....成個稻草人咁款!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 00:10 發表

佢個頭咁大咁圓,長頭髮邊好睇架....成個稻草人咁款!
初頭都認唔到佢!
我比較LIKE長髮的女仔,所以我給她的評分會由「UNCL」提升至「F」

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-14 22:35 發表
今日骨運真係黑!!

今日未夠兩點可收工走人,心思思又走去CA諗住繼續發掘好野!去到地鐵站,剛剛MISS左班車去荃灣!

等啊等!等左3、4分鐘,有班地鐵來了!兩點零去到荃灣地鐵站,直奔坐皇崗巴的巴士站! ...
花甘多時間都無出過....真係有D可惜....!!
另外已PM了你...有時間就睇睇...

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-5-15 02:58 發表

師兄,已回覆你了

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-5-15 02:58 發表

我都話唔值得,長途拔涉去到又食白果!
反正就算book到d囡囡都喺藝術品,
不如換個場,發掘其他新囡囡仲好

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-14 22:58 發表

嘿嘿,師兄還在等!X*嗎?
其实!X*个"X"即係咩number呢? 唔通"X" = "$"果个keyboard number?
~ Make Love Not War ~

出師不利, 主要你太仁慈, 不會當機立斷, 立即換人, 不要拖泥帶水,
不然你付出的錢及時間就要東流,

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 07:29 發表

師兄,已回覆你了
甘你搵過佢幾多次啊?

引用:
原帖由 Hentai 於 2009-5-15 10:31 發表

其实!X*个"X"即係咩number呢? 唔通"X" = "$"果个keyboard number?
你同部長講,要點湖南 5 表姊妹最靚那一個,佢就知邊個。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-14 23:40 發表

師兄,我教你一個方法,!X* 好鐘意接千紙鶴的,我上次同佢一齊接,佢接果隻肥到死,似隻鵝多 d ,我話佢死蠢,佢發老脾,夾硬搶哂我 d 彩紙,話返去練習接 。你去搵佢,試下借 d 意話你平時鐘意摺紙,跟住拎 ...
感謝蘿蔔師兄的無私照顧
我19號再闖ca,你曾經提過給小弟一個"感狼",現在我想...可不可以提早給我,等我"度"下行程.thx so much

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-15 20:53 發表

感謝蘿蔔師兄的無私照顧
我19號再闖ca,你曾經提過給小弟一個"感狼",現在我想...可不可以提早給我,等我"度"下行程.thx so much
先給你一個龍島錦囊。

我還有很多新手錦囊,你要那一種?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 21:00 發表

先給你一個龍島錦囊。

我還有很多新手錦囊,你要那一種?  
嘩,good wor感謝師兄,有無明珠的,thx

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-15 21:40 發表

嘩,good wor感謝師兄,有無明珠的,thx
明珠邊有龍島咁好玩,數埋都係得果三幾個....殺手之王、蒸餾水妹妹、老練妹、傻大姐、玩得放娃娃臉高妹.....

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-5-15 16:12 發表

甘你搵過佢幾多次啊?
計埋今次搵過3次,第一次可以攬下錫下,第二次就只係攬下,今次就連攬都無得攬..........

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 21:45 發表

明珠邊有龍島咁好玩,數埋都係得果三幾個....殺手之王、蒸餾水妹妹、老練妹、傻大姐、玩得放娃娃臉高妹.....
感謝蘿蔔師兄
殺手之王、蒸餾水妹妹、老練妹、傻大姐、玩得放娃娃臉高妹........值得師兄推介,pm可否?我想先go明珠,再去龍島會see !x*
thank you

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-15 22:28 發表

感謝蘿蔔師兄
殺手之王、蒸餾水妹妹、老練妹、傻大姐、玩得放娃娃臉高妹........誰值得師兄推介,pm可否?我想先go明珠,再去龍島會see !x*
thank you
點解你唔先 go 龍島,睇下有冇運行,如不幸食白果,先至去明豬補飛。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-15 22:28 發表

感謝蘿蔔師兄
殺手之王、蒸餾水妹妹、老練妹、傻大姐、玩得放娃娃臉高妹........誰值得師兄推介,pm可否?我想先go明珠,再去龍島會see !x*
thank you
師兄那天都好頻撲啊!要走咁多間場!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 22:30 發表

師兄那天都好頻撲啊!要走咁多間場!
我聽晚去天地過夜。

我有兩張天地水療卷,一張天地沐足加鐘卷,我諗住...

龍島豬 walk ==> 龍島沐足 ==> 天地水療  ===> 肥翠灣沐足 ===> 天地水療 ===>天地沐足(過夜) ===>  龍島沐足

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 22:36 發表

我聽晚去天地過夜。

我有兩張天地水療卷,一張天地沐足加鐘卷,我諗住...

龍島豬 walk ==> 龍島沐足 ==> 天地水療  ===> 肥翠灣沐足 ===> 天地水療 ===>天地沐足(過夜) ===>  龍島沐足  
哇!師兄,原來你先最充實!將時間用到咁盡玩咁多野!

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 22:38 發表

哇!師兄,原來你先最充實!將時間用到咁盡玩咁多野!
你唔好諗住去伏我,我呢個行程隨時會變。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 22:40 發表

你唔好諗住去伏我,我呢個行程隨時會變。  
小弟做定門口豬客,總之師兄一來聾島,小弟定必恭迎!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 22:42 發表

小弟做定門口豬客,總之師兄一來聾島,小弟定必恭迎!
其實你好易認到我,我每次一入場,豬客大叫完歡迎光臨之後,問都唔問就即刻作鳥獸散,因為佢地知我一定唔做推拿桑拿。只有 x 圓一定走上黎拉我埋一邊叫我做桑拿,佢真係長情,我次次請佢食零懞,佢次次都係照樣拉住我。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 22:48 發表

其實你好易認到我,我每次一入場,豬客大叫完歡迎光臨之後,問都唔問就即刻作鳥獸散,因為佢地知我一定唔做推拿桑拿。只有 x 圓一定走上黎拉我埋一邊叫我做桑拿,佢真係長情,我次次請佢食零懞,佢次次都係照樣拉住 ...
咁似我的!?
不過我每次入場,班豬客連「歡迎光臨」都唔會叫就立即散開哂了!
跟住每次又係有個主任問我要不要桑拿,跟住我就每次都同佢話︰「感冒啊!」就一溜煙走上樓了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。