推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-1 00:41 發表

天安比較易MARK到些.........
天安都係細細位,樣幾靚,比較你朵!@X都差成班喎
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-1 21:17 發表

好多豬場都以平取勝,你夠膽去嗎?

王金的浪漫式¥138 就有交易,豬囡光脫脫人肉海綿同你沖涼,沖完在床上又玩到激得不得了,啖啖肉,你夠膽試嗎?

搵一次我請你去試,但你一定要玩足全程先放你走,仲要簽 ...
吾係掛,有冇咁恐佈,吾通黃金豬的由來就係咁

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-4 23:10 發表

一人拖住一件藝術品,出席 seminar ,睇下邊件藝術品最正,最正果件有紀念品。

等我試下搵 Jolin (夠傻氣) 或者小甜甜 (夠清純) 做 partner 先。

bonego 師兄今次會唔會遲到呢?
藝術品 seminar,各位師兄玩得開心d喎,恕我吾奉陪囉
會否俾埋d普通豬玩呀

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-4 23:39 發表

畢加索:

- 推背用膝頭頂住你個背,或者頂你個肺
- 最精彩果一 part....係推肚池,唔係推肚子
- 她是埃及人,鐘意做木乃伊包住自已
- 一齊訓的時候,唔係油炸鬼式,而係兩公婆嗌左交分床訓咁樣一人訓一張按 ...
唉,好一隻絕版藝術品,如果我遇上佢,我真係吾好彩,

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-5 00:05 發表

yes.....係 &X

嘿嘿,我雖然只做了一個鐘.....我...我...同佢.....嘿嘿....

- 入到房我話唔洗按腳啦,豬囡唔按腳,即刻同我一齊合演油炸鬼
- 攬下抱下錫下磨下擦下,等同著住衫玩無油浪漫式擦身 ...
好彩師兄仲記得著褲,不過咪搭起左個帳幕,有冇比d豬客睇到流晒口水呀

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-5 00:17 發表

龍島最衰就係門上有個 loan,成日有人裝入黎,好唔方便。  
最衰囡囡都有個 loan,成日吾俾我裝入去,攪到我谷住谷住

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-5 00:44 發表

佢聽日 mark 左 !X*......有兩種情況:

1. !X* 冇 reply 佢 sms,於是傷心到要自閉

2. !X* reply 左佢,開心到震,今晚即刻去飛個飲頭,整定個飲樣,聽日要做個誠懇樣,比個好印象 !X*,所以冇胸上黎吹水。 ...
哥哥見細妹,都要整定一個飲樣,太認真囉

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-5 23:56 發表

話唔定佢今晚要同!X*激戰三百回合呢!
我同隻普通豬玩左一粒鐘,就去睇豬show,男人吾算多,反而有好多9吾搭8的囡囡,皇牌豬行show 同睇 show (有3隻)都吾多,
最有印象係一件#X好有肥肉的皇牌豬行 show, 睇show 有:小蠻腰,Louis嫂同一件不知名的皇牌......
louis 嫂:佢隔泥坐左件靚仔,應該係Louis師兄,佢兩個完全無交談,Louis嫂似足一舊冰山, cool 到  爆,唉!所以我覺得!^X係索d

小蠻腰:佢隔泥坐左件4眼仔,好斯文,不高,佢地有講有笑,Louis師兄不時偷看,幾羨慕下,好彩小蠻                腰都有同我笑下

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 00:47 發表

師兄有沒弄錯?竹淫嫂係 !XX
oh sorry,應該係 louis 嫂

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 00:47 發表

師兄有沒弄錯?竹淫嫂係 !XX
竹淫師兄真識貨,我都會揀!XX,    !X*係成個豬show只有同一個表情,面 黑黑

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 07:51 發表

最後全部變哂「籮蔔嫂」!  
師兄要有心理準備,養起佢地,花費巨大,回報超少......

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 23:00 發表

今日豬 show 奇景:

1.小惠唔洗行豬 walk,反而陪客人睇。
2.我第一次見!X* 行豬 walk,而且冇人比花佢.......我諗住比碗豆腐花佢。  
食下佢豆腐都仲有d性趣,咁佢行豬 walk是否面黑黑呀

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 23:38 發表

今日豬 walk:

!  畢加索
王郁人係點叉樣架?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 23:46 發表

頭髮小小 luen,戴黑邊小小老土之眼鏡,成日都穿黑色 T-shirt,塊面有 d 似林加華 (好多火山口),著得好 casual,不高不矮不肥不瘦....次次睇豬 walk 都見到佢。
我就真係未見過,有冇試普通豬呀?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 00:01 發表

有幾個普通豬都已UPGRADE左做皇牌
有冇飛機豬份仲有邊件呀,過d料泥睇下

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 00:20 發表

一般貨色,唔太顯眼。豬 walk 後佢有胸,我見佢有胸,即係唔係咁受歡迎,突然唔想搵佢,改為搵普通豬殺手之王!
原來係碎料,仲夠膽轉做皇牌豬,普通豬殺手之王覺得點呀

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 00:33 發表

141 師兄都見到,大家都覺得 SHK Prop 應該唔高質素。
殺手之王好掂呀,把口好掂,浪過油。一開始已經義賣波餅,抱住我。

佢話自已比較成熟,我真係想同佢即場驗身睇下熟透未。。。 ....我當然冇咁做啦 ...
點解佢咁得閒,師兄一早mark 左佢,佢都可能會轉做皇牌豬喎,遲下又要捱貴米

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 08:28 發表

5 朵花的人氣開始下降,好快比其他皇牌豬扒頭。
都係佢地要脫胎換骨的時候,學下jolin 豬咁,豬都要進步嘛

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 10:28 發表

SHK PROP 同7X 比邊個比較成熟D 呢
SHK 我就吾知,不過另一隻我就知,5X比7X成熟D......兩隻都係正豬

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 11:00 發表

5X 年輕版祥嫂,熟到爛,唇上一粒逍魂墨,好過癮。不過佢都幾大份,我教佢跳慢四,拖唔郁佢。  
師兄真係比喻得好貼切,不過較為大份左

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 11:14 發表

咁又冇,%X 是北方人,骨架大,多肉;氣質小美女是"放大了" 的美女,身體上所有部份都是按比例"放大" 的,並非局部發大。

讓我比較一下 &X , %X 與氣質小美女 :

(100 滿分)

&X  ...
始終&X , %X都係普通,有咁好成績都吾錯喇,      141師兄,睇完豬show,嘆左隻咩鬼豬呀

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 11:38 發表

等我再去挑...................戰一下畢加索先!
竹師兄最鍾意就係愛護d奇珍異獸

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 12:06 發表

我諗可以。

王郁人真利害,在豬 walk 次次都見到佢。
採耳妹 ! 次次都陪佢睇豬 walk 的,我懷疑王郁人係一個大耳 loan。  
E,我對王郁人興趣大d 添

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 12:41 發表

但係我又唔係成日見到佢喎!
佢會唔會只係星期六先來呢?
其實師兄偏向食美貌,手藝次要喎!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 18:11 發表

我地兩條肥佬,果日應該比人點左相,有幾個人眼超超,我地唔應該坐埋一齊,十足十兩個雙搏手,目標太大了!  
點解我地厘度d師兄個個都係肥佬,好彩我都吾汁輸,有番咁上下,吾通肥佬特別鍾意洗腳
不過玩親油炸鬼都好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。