推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 00:04 發表

佢梗係唔知啦!
jolin 可否kiss?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-21 00:07 發表

KISS 呢家野要開放度好高架BOR....

講起KISS呢家野 真係好掛住龍9的香吻
而手又一直品嚐住,,,,真係人生一大樂事
龍9是不是賭神的打手龍5個妹?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-21 00:16 發表

ME TOO!
我都想搵其他的囡囡來啊!
各位師兄
在島上現在有無囡囡可kiss?因有耐無kiss

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 00:39 發表

有。不過囡囡會睇人的。
龍9還在島上?
咁如想kiss咪找她就成了

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-21 07:25 發表

師兄,你想點解那天唔跟!X*啊?
我都想,但可能會長埋大海底

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 10:04 發表

輕輕的蜻蜓點水式 KISS,是可以的。
!XX   @X(   也可以,我試過 。(竹淫師兄應該也試過)
下,師兄你試過同!x*點水式kiss?
咁犀利,比我實冧死!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 21:28 發表

師兄你冇怪我嘛?

我冇伸條利出來,只係好快咁揩左一揩,好似大人錫細路女咁樣錫。。。
....你唔好比 !X* 知,唔係會好大鑊。
蘿蔔師兄,你就好啦,放心,除非佢有上網,如果唔係,,應該係得這裡的人知

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-21 21:53 發表

蘿生好似搵過!X* 兩次咋喎
咁快就可以
141師兄又知蘿蔔師兄找過!x*只有2次?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 21:59 發表

師兄幾時再去搵 !X*?
蘿蔔師兄,你現在問我幾時去呀?
係都師兄去先啦,我真係唔知!!!!
你同我問下!x*對我點睇呀?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 22:27 發表

我都話唔去搵 5 朵花啦!

如果我要搵,前日你睇完豬 walk 之後我已經搵左佢啦!

想知道佢對你印象係點,唔一定要上佢鐘既,我叫一、兩隻「間諜蜻蜓」索下料就得。  
蘿蔔師兄,我等你消息...thx

[quote]原帖由 robertchan 於 2009-5-21 22:37 發表

蘿蔔師兄如果可以,我想你這樣問

...「果日果個澳門louis有冇悶親你?」

...「佢有無送野給你?你覺得louis係未好斯文靚仔?佢同我講,自上一次和你看完走秀之後,louis都很想再來,但奈何距離太遠,又唔知你會否再想見louis呢?]

...「那天和你一地看走秀的型男,佢在你面前食煙你覺得怎樣呢?]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 23:04 發表

no problem....

咁樣....我可能要親自走轉.......問清楚佢。

我要加多幾條:
「佢同你玩得開心嗎?」
「我叫他下次來找你好嗎?」
「他送給你的小禮物岩心水嗎?」
「他想約你去吃飯的,但又驚你唔得閑 ...
問完佢問題之後
加多最重要的一條
"如果LOUIS現在在你面前出現,你會開心嗎?"

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-21 23:22 發表

LOUIS師兄,我想問你係咪好似!X*咁比蘿蔔師兄蜻蜓點水式KISS就冧死啊!?
如果可以似刺青咁,可愛教主同isabella咁咀就發達啦!!!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-21 23:31 發表

小弟只試過法式!XX
!xx的舌好甜係咪?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 23:51 發表

你有冇咁勁呀!   
有無咁勁真係囡囡喜歡你才會跟你kiss的
竹人師兄咁靚仔又有型,大把囡囡等住跟 him kiss

蘿蔔師兄咁就拜託你去發問!x*,預祝師兄凱旋歸來

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 00:20 發表

!X* = 88年
@XX=86年

!XX =88年
@X^= 90年
咁@X咪好後生,我差不多大佢成9年

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 00:20 發表

!X* = 88年
@XX=86年

!XX =88年
@X^= 90年
!x*同我講某位師兄只要在島上都會看豬walk,唔通係....師兄你

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 00:01 發表

ok....睇下 mark 唔 mark 到 !X* 先啦......
又要試小甜甜,又要 try 可憐妹,又要餵普通豬.....唉....邊有咁多精..............神。  
蘿蔔師兄
請問你每次去ca帶幾錢到?
找囡囡會否淨係找一個?係咪最少要幾小時?
d錢夠唔夠用?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 00:27 發表

印象中小弟好似無同!X*睇豬WALK的呢!
我的意思係師兄喜歡一個人去睇?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 00:36 發表

係人都知,我北上每次只帶¥500 (連車資)

通常我既行程:

第一場熱身單鐘                  50
第二場正足雙鐘 or 推拿   100 - 170
尾場龍島單鐘                    53

大巴                         ...
點解要推拿呢,有咩唔同跟沐足?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 09:19 發表

推拿分開中式與浪漫式,都是除清光打飛機。中式與港式全身推油玩法一樣,浪漫式有囡囡陪浴,超級浪漫式有波推。

如當日沒把握玩沐足可以打出來,就會去做推拿,必勝!
蘿蔔師兄
中式和浪漫式都係除清光定係條囡除清光呀?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 00:10 發表

師兄,果度已經冇哂位啦,比我放滿哂小禮物。  
普通豬有無好野?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 00:31 發表

當然有!我地開發中。  
點解師兄上ca每個鐘可以平5元?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 00:41 發表

因為VIP卡嘛!(唔係八達通啊!)
下次louis去時可否用vip咭,點申請,要$嗎?
用以用人地張vip 咭嗎?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 00:49 發表

你去前台同收銀講:「我有一隻會唱歌的雀仔!」.....咁前台就會拎本簿出黎叫你留姓名與電話,一個星期後就有得拎。
vip 是認 card 不認人的。
持卡人每個鐘沐足平¥5。
你冇 vip 卡,試下 show 張洗腎卡,可能仲 ...
洗腎卡係咩?又要申請?師兄有無vip咭?
係咪沐足皇牌與否都會每個鐘平5 dollars

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。