推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:00 發表

我梗有 vip 卡啦.........洗腎卡.....

有 vip 卡,無論咩牌上鐘,都是每 hour 平¥5
即係俾錢囡囡時俾埋張vip卡佢去埋單,就會平5元?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:04 發表

bingo!

discount 對囡囡提成沒影響的!
你話下次去ca的時候唔找!x*,找普通囡囡,佢會唔會知呢?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:17 發表

在龍島唔會有秘密的。
你搵過邊個,做過乜,技師房內"透明度" 很高的,她們有一個很強勁的客人 database.
可能我就咁燒蕉了

相關搜索目錄: Database

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:17 發表

在龍島唔會有秘密的。
你搵過邊個,做過乜,技師房內"透明度" 很高的,她們有一個很強勁的客人 database.
即係下次go ca在島上不要去桑拿,不要做推拿,只能帶勞力士"地通拿"!!!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 01:23 發表

師兄,唔駛驚,你而家暫時仲未有蘿蔔師兄咁出名,唔似得佢做乜野班囡囡都會知;所以你搵其他囡囡一事,!X*暫時唔會知的!(不過遲D就好難講了!)
蘿蔔師兄真係好米,次次都幾百元
打佢一個月去5次,嘩,成2差五,好野!!!佩服,佩服

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:24 發表

佢地真係好勁,我送過咩小禮物比邊個,佢地個個都 up 得出。

最恐怖一樣野係佢地連我搵過邊個邊個幾多次都知,仲有,佢地知道哂我有邊幾個港人朋友,同埋果班朋友大至上做咩職業,去龍島之 pattern 。 :f ...
本來!x*都唔知我係識各師兄的,19號那天佢無端端話有人send message to her話我會來,清楚描迷衣著,
我會摸不著頭腦!佢當時真的有唔開心!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:40 發表

哦....你個名都有在 database 裡!

有囡囡對我說過:「你有一個朋友次次來都說不同的工作的,騙人的。」

至於捉淫師兄,囡囡就話佢:「你的那個朋友,次次來都說自已很小來,其實他是"這兩天" 很小來,前 ...
犀利犀利!
咁佢地知唔道我幾時再去ca?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 09:58 發表

有咩資格才可申請?
澳門現在下大雨,應該ca都一樣吧蘿蔔師兄要帶兩傘!

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-23 09:54 發表

Please apply for the limited edition "VIP 金龍卡“ (see my photo).
It is the metallic card, not a plastic card.
Please get it from 部長

With this card
王牌頭鐘 58 -> 50
王牌加鐘 50 -> 45
...
點申請架,
係咪要先有vip才可以申請

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 10:09 發表

師兄你快點 apply 一張,你有呢張卡,去溝 !X* 都威 d 。

今天不去 ca了。落雨去 ca,瓜得。h:" />

今日派了幾名精兵上去:bambooxxx、141xxxxx、bonexx.....6:00pm 豬 walk 一定見到佢地。
蘿蔔兄,你本身有無呀?
louis想申請一張金龍卡,要錢嗎?
係咪要做滿某些項目才才得得到金龍卡?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 10:59 發表

我已有一張普通的 VIP 卡,但只能在龍島用,每個鐘沐足可平¥5。只要身上有雀仔既人類,都可以申請,一個星期就有得拎。無需年費,但你去摷囡囡就要比 lin 費。
張咭背面有名字嗎
可否借人地張卡用架

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-23 17:56 發表

咁既環境帶多對襪都唔得

要帶多隊鞋先得.......

我上次成隊鞋濕晒,,,,係個推拿房過夜用風筒吹左好耐再放入消毒櫃過夜先掂
jacky師兄
推拿跟沐足有咩大分別?
推拿過夜要俾多幾錢
?

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-23 22:45 發表
今日黑仔到爆的CA 之旅.....
等待141師兄的報告

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-24 08:59 發表

落雨天上 ca,你可以唔著底褲..也不要著襪....

施主......本來無一襪,何處惹人衷?  
我上次都係著對水上運動鞋,唔駛著襪,擦乾淨對腳就得,
人字施唔係咁好
唔著底褲唔係咁好,頂住頂住咁唔舒服,除非唔想有特別服務,否則要著底褲
否則囡囡見到咁會出現不好的反應的

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-24 23:10 發表

搵唔到小甜甜,咁最終搵左邊個按?
竹人師兄尋日有無睇豬walk,又無見到!x*?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-24 23:14 發表

琴日有睇豬WALK啊!沐足囡囡大約得七、八個走,
!X*琴日返晚上7點,不過都有見到佢!
下,咩可以返咁夜ge咩?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-24 23:24 發表

休半日嘛!
凡休半日都係晚上七點先返工!
由7點到四點都成9粒鐘
半日?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 20:40 發表

連女性最喜歡既SHOPPING時間都無
我都想同亞邊個講"今日一起去shopping,好嗎?"

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 22:38 發表

我教你做一個花最小錢而可以成為大豪客之方法.....

你去龍島採耳......同部長講:「我要全場採耳妹一齊上我鐘!我要玩 5 飛!」....

你所付出的...只是 ¥18 x 5 = ¥90......

於是...!  #  %  ^   ...
個陪長心唸"個條友係咪有病,咁多採耳妹,輪流都要一個小時,錢點計呀"

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 22:53 發表

果位師兄係未戴黑粗邊眼鏡的?

我諗王郁人星期六、日都有睇豬 walk...是同一人...兩次豬 walk 都係與 ! 一齊睇。
咩同採耳妹都可以睇cat walk?
係咪都係5拾幾元一個小時同採耳妹上鐘?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 22:58 發表

上星期二晚 6:00pm 豬 WALK,我都見到王郁人,隔離又係採耳 ! 號。我諗佢就係傳聞中皇牌豬所講既..."每晚都看 豬 WALK 的熟客"
那晚我在場,在那裡,我對面係嘩,定係蘿蔔師兄隔離?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 23:01 發表

我都想係我
我只係一個生活係舊區,活於貧窮線底下既一個中年人
師兄
其實採耳妹和沐足妹的最大差別係咩?
探耳妹如果上你2個鐘有無得打xxxx

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 23:11 發表

我面上好大粒痣又矮個樣咸到爆,
個個囡囡一入黎比我點左見到我都目晒口面
島上cat walk普通沐足囡囡點解一個都無見?
咁旺場,全部上哂鐘?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:12 發表

果一晚,你右手邊是 !X*,!X* 隔離冇人坐,過一個位是我同事,我同事隔離就係我。你對面著黑色 T-shirt 右邊搭住 ! 左邊拖住一個皇牌妹果個人就係王郁人!
,個條採耳囡囡得喎
但我前面的"矮得得"的跳舞女郎在我面前"樣"黎"樣"去,阻住哂,睇得唔清楚

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 23:17 發表

普通豬女唔洗行CAT WALK
如果要行就狀觀囉.....

我實第一個去捧場呀
唔洗CHING們動用巨額既國庫去進行發掘工作!
我第2個囉,情面好像打仗咁,成百條迷你裙,全場爆鼻血

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。