推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-15 23:39 發表

竹人師兄
俾次機會小弟啦...真係...我咁難得一個月(有時成2個月)先去一次ca,由珠海去ca要成3粒鐘架
仲係都唔知搵唔搵到!x*,因佢上次都無覆我,唔知係咪"樓"住我上次只找她一粒鐘..想起都有少少唔開 ...
好!師兄,就憑你呢句,等我而家「出師問責」!X*先!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 23:42 發表

Bomxxxxxx
Bonxxx
Jackxxx
1x1Chxxx
Rxxxxxxxxx

呢幾條友,張相貼左o係技師房,比皇牌豬通輯緊。
好彩第一個人係唔存在的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 23:48 發表

我特登打錯,你而家再去睇清楚........  
仲有個採花大盜LAOXXXXXXX

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-16 00:08 發表
jackXXX ching應該好小去龍島 無人識我架

我去都邊都只係留下一點精蟲作記號

無人識我
師兄就係留低那一點精蟲,班囡囡就用DNA鑑定並且通緝師兄!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-16 00:31 發表
各位師兄,岩岩返,今日去左ca蒲,頭段去左食黃金豬,6點鐘返去龍島睇豬show,今日好熱鬧,人山人海,竟然俾我見到4朵花,( !)X , @X^ )就係度行豬show,( !x* ,!X^)就陪客睇豬show,我即刻金晴火眼睇下佢地隔離條友會吾 ...
嘿嘿,師兄可開心啦!?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-16 00:31 發表
就係度行豬show,( !x* ,!X^)就陪客睇豬show,我即刻金晴火眼睇下佢地隔離條友會吾會係頭號通緝犯-----竹人師兄,可惜一d都吾靚仔,應該係佢d情敵
師兄,你估錯左啦!小弟正就係響她們身旁其中一個唔靚仔的人兄啦!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-16 00:53 發表

非常正,多謝師兄錦囊,如果食普通豬,機會多d,今日隻普通豬都係釣魚高手,先上左個客4粒鐘,跟手到我,不過幾好玩,!!你會打救佢嗎?
哇,隻普通豬都好犀利喎!做個不停!

相關搜索目錄: 釣魚

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-16 01:30 發表

我覺得有賓致如歸的灰,起碼普通豬夠拼搏,肯蝕底,見靚仔又少,竹人師兄實食無黐牙,
今日隻豬講,好少有港人搵佢地
我前日就真係食到隻普通「豬」!

回來了!

琴晚同班FRIEND響老蘭玩,搞到今朝凌晨先回到家訓左一陣,打聽到@X轉晚班,點半鐘入到主場,搵左#採耳,諗住@X今次可以「實食無黐牙」啦!點知差不多到三點時,個部長走來話︰「@X剛剛打電話回來說今天請假了!」

我頂!!XX佢地又已經在上鐘,唯有搵左個跳舞妹來按............

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 23:16 發表

其實你邊日去左龍賭?

跳舞妹正嗎?是推拿?

我尋日爭 d 點到 @@X,點知部長搞錯,以為佢有其他人點鐘,後來我搵過第二個,開波幾分鐘 @@X 就撞入黎.....頂~~  
今日中午先去........
跳舞妹係沐足的,按得一般般啦,都係有D月巴,係^X,不過佢做多兩日又放大假返老家了.........
咁@@X又如何啊?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-17 23:14 發表

其中一個跳健妹好月巴.....
隻大腿上面d月巴紋......

原來你地一直講的冬瓜欣 係咪(   ?  

原來同我想像中的果一個唔同.....
我一直諗果個應該走了好久
無錯,就係(
兩個跳舞的都係偏月巴......

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 19:16 發表

我搵左 Jolin,又助養了一隻普通豬,由於時間尚早,跟住走左去天地做左一粒鐘正足,然後飛奔回龍島睇豬 walk.....好 Q 多人,我見到有一個俊男,左邊搭住採耳妹 !,右邊埃住 !X*對眼色迷迷射住台上豬 walk 皇牌妹,嘴不停同身邊兩個靚女 e e 泣泣 ....
....我諗佢應該係捉淫師兄...
邊個咁犀利可以連唔會陪客睇豬WALK的!捉左去睇?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-17 23:23 發表

咁我一直攪錯添
幾個月前係冬瓜欣之前個(
入到黎齋睇已經
夠高夠瘦夠索

不過以前採得太多, 而家已經完全唔想採耳了

另外而家採耳妹有唔同制服?

我見1祰 ...
冬瓜欣上手的採耳妹(,就係而家!的家姐,都真係好索架,比佢妹妹更靚!
我以前都有幸可以搵到佢採耳................一次!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-17 23:25 發表

原來跳舞的都會按腳,收費係唔係都係一樣呢?
收費一樣架!
兩個跳舞,一個係^X,一個係(X,都係皇牌豬,不過跳舞的你唔好預佢會按得好........
(好似以前的跳舞豬@(一樣,因為佢地跳完入到房都扯哂蝦,都無哂力氣同你按!)

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 23:29 發表

提起把幾火~~~

我在龍島走了三場 (破哂紀錄),頭場搵 Jolin,2nd round 助養普通豬 (正到痺 ).......跟住去天地走左轉,然後回龍島第三 round,在 ...
D部長係真係好唔掂!
好似今日!XX一直上緊鐘,叫個部長留牌,過左幾粒鐘後,無啦啦走左個!*^入來!我都就走啦!你比個!*^我做乜!?後尾個部長話︰「哎呀!唔好意思!不來你點的是!XX,我以為你點的係!*^!」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 23:32 發表

o下?唔係你?唔信!
果個俊男幾利害架,! 同佢不知幾好傾,100% 港人 look,嘿嘿。

!X* 睇豬walk,次次都係坐果個位的。
莫非佢就係傳說中響技師房傳得比我地幾個師兄弟更有人氣的香港人!?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-17 23:31 發表

今日走秀完全見唔到ching們講果開果d豬
喔?乜師兄今日都有去睇走秀嗎?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 23:44 發表

可能係!
!X* 成隻小鳥伊人,! 就成隻開龍雀咁同佢說過不停。

下次去問下班皇牌豬先。

果個男部長,真係想投訴佢 ,佢最衰係明明技師有上班,佢搵唔到人就話人休假,打得小! :sa ...
看來聾島真係「藏龍臥虎」啊!好似越來越多更加有名的香港人!
師兄今次又係邊層樓的部長啊?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 23:51 發表

今次係 2/F
我記得2/F有一個好後生,細細粒的女部長.....
那個男部長也是後生的嗎?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-17 23:55 發表

咩尋日果條靚仔吾係你呀
琴日小弟收左工後去左同班FRIEND響中環食飯隊酒,
邊有時間上去!?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-17 23:57 發表

嘩,跳舞果兩件都係皇牌,又肥又扁喎,同你d5花差好遠遮
不過佢地氣力好好!
而家多左一PART 「UNDER SHOW」睇,個豬WALK時間長左,呢兩個囡囡都要繼續跳,又攬住條鋼管擒上擒落!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 21:39 發表

今日 bonego 師兄又發 sms 比我,報導龍島行程,佢今日又助養了一隻普通豬....yeah~~~~~

皇牌豬錦囊已經完成,一個普通牌豬錦囊,指日可待~~~~  
BONEGO師兄今日又駐守在島上做戰地記者啊!?
有咩消息收到啊??

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 00:12 發表

佢助養一隻普通豬,有互動的。

佢 send 黎果 d  sms 笑死我....

下午烈日當空下....

Bonxxx :「羅拔大王,有咩推介?」
Robert :「你試 xx 吧,玩得放的。」

Bonxxx:「即刻點....」
Ro ...
BONEGO師兄係搵左邊隻普通豬?
唔緊要,摸個囡囡都唔會比個囡囡傳染AIDS的!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-18 00:21 發表

係呀 汗毛 鼻哥下面果D 同MS 楊 一樣
乜師兄咁留意囡囡的汗毛啊!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 00:25 發表

我只鐘意留意第二種毛....(海膽除外!)  
莫非係..........................囡囡的頭髮!?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。