推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:50 發表

佢本身識唔識師兄?
小惠應該少人彈佢鐘係嘩?d客咁吋?
識,不過成幾個月無搵過佢了!
琴日三點幾響走廊又見到小惠準備上鐘........

我︰小惠!乜你唔認得我咩!?
小惠︰點解唔認得啊!?你好耐無搵過我了!
我︰咁我琴日叫你你唔應我?
小惠︰因為唔想應你囉!
我︰............

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:57 發表

係咪有少少想將 她就地正法!!
絕對係啦!
真係想搵間吉的沐足房拉佢入去廁所好好的懲罰佢!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 00:03 發表

「你做乜頭先見我行走秀都唔點我?入到房先叫部長推介技師?咁樣先撞到係我?」
「因為你頭先企響貪錢怪之後行WALK,所以我寧願會選貪錢怪上鐘都唔選你!」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 00:10 發表

兩種情況:

1. 佢話比公司罰了二百幾呅
2. M 到
3. 蘿蔔師兄有佢電話,見到佢行豬WALK都唔搵佢

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 00:14 發表

唔係,佢同我講笑姐。

我跟住都有同佢講搵左湖南幫,佢話佢都知,佢見到湖南幫收小禮物,佢仲好好笑容咁問我係未貪佢地 (.)(.)大。 ....小惠之優點係唔會同你做作的,又講得鹹野。
乜湖南幫的(.)(.)大咩!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 00:19 發表

!XX 算係幾大架。  
又唔係咁覺啊!可能我只係FOCUS響佢第二度!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 14:11 發表

龍島皇牌,有四十幾個,普通牌之數量多出幾倍,如有walk-in 客人,部長都會推介他們試皇牌,說她們「比較漂亮」,皇牌不愁沒生意,所以就會較普通牌錫身,吊高黎賣。

將普通牌與皇牌比較,無可否認,在比例上皇 ...
之前某個跟小弟相熟的部長曾介紹一個普通牌,上鐘也蠻多(見證過佢由下午七點鐘響一間房上鐘上到凌晨四點!)

不過小弟未試過佢!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-27 21:48 發表

你又唔去,點盡興呢?冇左你,邊有人送彩紙比 !X* 呀?佢等緊你呀!
等我去幫路易士兄去送!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-27 22:03 發表

約埋一齊都得.....在某間房一齊開會,我做個 presentation 比你地睇,介紹點用小禮物溝沐足豬。 ....教埋你玩小遊戲與做鹹濕瑜珈....每人收五舊水入場費。
佢地交三億出來代替五舊水入場費!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-27 22:12 發表

正喎
一路都想學蘿生的絕技
我都想學師兄神周狗號連續升空發射的絕技!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-27 22:18 發表

呢D 講天份咁啦
首先你隻雀要又大又粗係首要條件啦

BTW 今個星期你隻雀捨得吐痰未呀
再係咁落去小心隻雀谷壞喎
近期閉關修練,七七四十九日後先出關殺上CA吐痰啦!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-27 22:27 發表

到時小心吐到出血喎
嘿嘿,到時可能一次過要吐十幾次先夠本!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-27 23:50 發表

一齊參加助養皇牌豬同普通豬,咪知道兩者的分別,到時你就會愛上普通豬囉
師兄,幫小弟試隻普通豬吧!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-28 00:11 發表

師兄,射個老 lum 泥先得架,睇下有冇上次個!)X咁正
噢,師兄,我已射了!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-28 10:14 發表

我比左個錦囊 bonego 師兄,佢今日去試,希望佢唔會好似上次咁黑仔,今晚佢應該有試豬報告。  
師兄,我都想要幸運錦囊!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-28 09:44 發表

竹師兄我星期六會去CA 喎,可以做隻打種豬,PM 個普通豬黎等我試下唔知得唔得呢
師兄,請收貨!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-28 15:54 發表

師兄你搞錯囉,應該係.除左竹人兄與路易士兄之外,最鹹濕係我,好多囡囡都咁講我
嘿嘿,講到鹹濕,小弟認第二,都無人敢認第一喔!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-28 13:51 發表

我又要普通豬錦囊!
琴晚唔係PM左比你咩?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-28 16:26 發表

咁個排名應該係竹人,louis 同我囉,真係咩都吾夠你鍊
路易士師兄係好專一架!佢可以為左一朵花而放棄島上成班豬!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-28 16:46 發表

路易士太傻喇,為左心中的愛神,又要同你鍊過,有d似螳臂擋車,搵泥搞
小弟無意侵犯她的女神一號!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-28 17:00 發表

你果2個係推拿黎架.!
鎖你鎖你!
現在補番!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-28 17:09 發表

路易士已經中左毒,快 d 搵隻玩得放既普通豬比佢歎,令他重獲新生!
整朵!X^呢朵花比佢中和一下先!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-28 17:13 發表

不如將佢女神1號改造為互動一號,俾個火辣辣驚喜,燒熔路易士喇
呢個咁神聖的任務,要靠蘿蔔師兄去完成了!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-28 17:17 發表

!X^ 我見過,會完可能要 check 下血液有否"超脂"。  
JACKY師兄會完!X^之後到依家仍然安然無恙喎!放心!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-28 20:09 發表

好波,蘿蔔師兄
再講多少少
係,小弟通常都係望女孩子的腳部先,所以著裙係好吸引的
小弟當初因為對腳的關係先至響走廊度捉左JOLIN入來上鐘!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。