推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

原來仲有舊CHING係到!
LONG TIME NO SEE TOO.
當日既淋搞好但HPV仲困擾住我前排仲有變差左,做左小手術
大家要努力

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2011-10-23 15:18 發表

我lee件良家婦女係我ex, 佢想同返我.
lee件百分百信得過, 佢有定期body check.
lee 2日又好似無左個白印.
不理佢住. 不想上15/F.
現在上一上去, 冷凍+診金+3m.
2千銀不知落不落到樓.
百合兄,你呢個良家有冇同你帶返個袋先, 如果唔係俾左hpv個女人真係好慘情

相關搜索目錄: Body check

多謝各位ching 祝福!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-11-7 12:41 發表

garamon兄等你好消息, 有bb第一時間通知啊, 等大家有翻信心, 而且應該可能係版度做有post既第一個.
CHING 其實就算生過花一樣係可以生育的,不影響! 只要好返2年唔出, 就可以努力造人!

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-11-8 03:36 發表

起初係點架?
潛伏期可以幾個月~ 所以你覺有問題就要快去睇醫生,唔好俾佢野開去!到時你就仲煩

引用:
原帖由 garamon 於 2011-11-7 15:43 發表
希望成功,我會說出來。
garamon 兄

但你太太有冇hpv? 女性有hpv 好煩, 我而家就係咁好煩!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-11-11 01:33 發表

candy咁你而家點呀, 你有無打算生呀?
做手術
我有小朋友啦~

引用:
原帖由 garamon 於 2011-11-8 17:27 發表
有 hpv 16 , 但檢查正常。
甘你要叫你太太搵個好點既醫生CHECK住

引用:
原帖由 catzy 於 2011-12-7 00:01 發表
我系女,確認左系花  搽左幾次藥都好似冇咩效,想知道一直講緊ge dr.ho系男定女?可5可以比d資料我??同埋做一次冷凍大約幾錢到?
DR.HO 係男醫生

頭10頁有佢個名

睇呢類型醫生你預開頭1,2次貴點約千幾, 快去睇做冷凍啦唔係野開仲煩!

引用:
原帖由 JessicaS 於 2012-1-9 22:46 發表
其實係因為我嗰次同家姐一齊去婦科醫生度覆診同檢查,先俾佢知道呢件事,而且我完全冇諗過自己會有花,雖然我家姐鬧咗我一輪,但係最後佢同媽咪都支持我。我另外都同咗其中三個信任嘅好朋友 ...
你有屋企人同朋友支持你已經係對你好好既治療藥物

加油 好快好返曬!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-4-13 00:16 發表

因為萬一整損埋重大件事, 所以只有用冷凍或laser,尿道位起碼半年一年以上先會好, 因為成日有水, 變成好難好
stanleysex 兄,,好返晒未啊?

引用:
原帖由 imscrewed 於 2012-4-19 07:19 發表
我係女 2月喺深圳酒店同當時bf有過一次唔安全+oral 之後有黃色分泌
去左政府check 即時俾左藥我食 過左幾日好似好左啲

過左幾日我同新bf 做有套 但oral時冇
之後扁桃腺發炎 食左七日坑生素... 仲係 ...
SISTER
你的過程唔係point, 重點係你現在有衣源體要去醫, 呢段期間, 唔好有SEX, 你同你的BF都要去睇醫生, 呢D錢冇得鏗
去私家睇啦,政府又慢又服務差, 另外學其他BRO.講唔好自己買藥, 一間食錯藥搞到菌惡O左你仲煩
提下你, 醫好晒後,去返返支HPV子宮頸疫苗,對我地女人好重要

至於你講既 HIV 呢到每個人都驚過, 應該唔會係,係你自己多心, 但夠90天後去做個TEST吧!

GOOD LUCK

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-4-25 11:30 發表
大家好~懷疑中花者報到~
睇左報告除龜頭炎外無其他徵狀~

2月到而家有3次,
於4月2日玩走地(次次有帶套中的機會大唔大?),後7號龜頭有紅點,睇左政府的醫生佢話係普通龜頭炎注意個人衛生就會好返(但係就手尾長),4月 ...
呢到好多ching都係有用套已生花, 花係皮膚與皮膚接觸到都可以傳染,所以你條jj 帶左套,但周圍地方冇套保護一樣可以中

疱疹有潛伏,如果你中左係會好快出

好長時間冇上來, 大家都要加油! 煙酒對身體冇益, 都係盡早戒啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。