推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 SCK1969 於 2009-10-2 14:56 發表 今日一心去搵Jo Jo去到喜利1點重未開工,唔係嘛!跟住唸住事旦,全層都做緊。發生咩事,咁旺場!問一問各位師兄,喜利11樓除了近期超旺的Suki ,我杯茶Jo Jo外,有冇其他介紹!
最近試左'發利5字樓505D室 Shirley (樣似林煕雷)'和' 香 B 2/F E8 阿Kit'都滿意 (1世1有 ad)

Shirley : face 8/10 (middle G 30+), body 8/10, Dup 8/10 - good attitude, HJ 有耐性
阿Kit : face 7/10 (about 26), body 8.5/10, Dup 8/10

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-10-3 12:33 發表 看完閱兵,我去洗樓。首選尖沙咀,打給加敏,佢道歉今日唔開工。打給發利Bobo,線路接收得不好,佢收線。再打給樂道CK,她在做最後一個客,國慶想早D收工哦。還是上我近期的最愛喜利,先看看B巷,多數沒開工 ...
Can Im99917 C-Hing please PM Yuki's phone no. or Rm no. to me for she has'nt AD at 141. Thanks

引用:
原帖由 itplay 於 2009-10-3 23:18 發表 Can Im99917 C-Hing please PM Yuki's phone no. or Rm no. to me for she has'nt AD at 141. Thanks
She has AD in 141 la

引用:
原帖由 無淚 於 2009-9-10 21:08 發表 喜利 11A6 suki dup 骨報告今日walkin上去喜利suki , 佢著bra - top 小熱褲歡迎我 ,佢既樣係usb黎講算係上等 ,  年紀應該廿七八到 ,身高大約5尺4到 , 而佢身材骨架非常好 , 雖然我一入門口問佢可唔可以渣波 ...
The AD of 喜利 11A6 suki disappears in 141. Dose any C-Hing know if she is still working there

引用:
原帖由 Silvery 於 2009-11-1 17:57 發表 suki個ad冇電話, 請問有冇師兄可以pm比我, 因為唔想企係門口等thx
Is Hei Lee 11/F Suki ? 個 ad in 1世 1有電話 wo

引用:
原帖由 usb_lover 於 2009-11-2 01:14 發表
Can any one PM Hei Lee 11/F Yuki Phone nomber for me, Thanks
I want Hei Lee 11/F Yuki Phone nomber too, please PM me Thanks

引用:
原帖由 klau010 於 2010-5-4 17:55 發表 HL? Where is it??
TST 喜利大厦

引用:
原帖由 nel163 於 2010-5-5 01:54 發表 請問Suki現在還有沒有全套做? 另有沒有ching試過Yoyo, 樣 and service 如何? Thank you.
Dose any C-Heng know where is HL Yuki gone

引用:
原帖由 blm 於 2010-8-17 12:08 發表 列舉一些現役靠得住,一定唔會跌錢的USB比各位參考,純屬個人意見,不喜勿插喜利 Ada, Suki發利 琪琪,文文,加敏,Coco樂道 Zoe香B   Ada華源 Amy
發利有兩個琪琪 woo

引用:
原帖由 blm 於 2010-8-17 12:08 發表 列舉一些現役靠得住,一定唔會跌錢的USB比各位參考,純屬個人意見,不喜勿插喜利 Ada, Suki發利 琪琪,文文,加敏,Coco樂道 Zoe香B   Ada華源 Amy
我想加埋

龍華佳佳
發利 6摟 Uki (有 D 周秀娜 feel)

引用:
原帖由 維多利亞之秘密 於 2010-8-21 01:26 發表 尖咀香B 7/F B7 Don我既評分如下:樣子6.5分 (順眼,但唔係一望就叫靚女個隻)身形7分 (細粒型,小波,小至微肥)年紀 廿尾三頭骨技8分床技6.5分服務態度8分地方整潔8.5分備註:有獨立骨床,待浴(不只 ...
用維多利亞之秘 C-Heng format
發利 6/F Yuki (唔記得門牌 141 又cut了ad, 不是文文, King 個條行, 另一條行最入)
評分如下:
樣子9分 (靚女個隻)
身形8.5分 (model 型,34C波,Pink Lin )
年紀 廿中
骨技8分 RPP
床技未試
服務態度9分
地方整潔8分
備註:有獨立骨床,待浴(不只是共浴),地方十分整潔,因佢極要求衛生
環境及態度很不錯,加上佢dup得好專心和仔細,翻食指數可有10分
本帖最近評分記錄
  • kaying 體力 +1 多謝分享 2010-8-28 15:06
  • kaying 威望 +1 多謝分享 2010-8-28 15:06
  • kaying 金錢 +1 多謝分享 2010-8-28 15:06

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-8-25 09:08 發表
發利Yumi 304A
looks very good & temptation
i wanna try
any brother try her b4?
pls report
thanks a lot..
You may see this link :

http://141hongkong.com/forum/viewthread.php?tid=589789&extra=page%3D1

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。