推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-4 11:52 發表

做得朋友, 今次你話我多口都要講, 咪撚食細魚
明白o既......不過都係o個句....唔試過唔會死心....無人知聽日係點o既

KS 20 到手....行貨 2,880  保護貼, 兩舊原廠電...2G 咭....叉座..皮套

引用:
原帖由 Krell 於 2008-8-4 12:37 發表

正嘛??
你指佢d朋友 定個場先

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-4 15:14 發表

老實講, 好多人估到你想食邊條細魚, 佢地唔係睇你食唔到, 佢地想睇戲睇你點梗骨,

做老友講完交代左.

KS20你唔係等我羅埋個價錢咩?
OK....明白o既

見佢都比上個禮拜減左200...咁諗住買埋算啦...唔駛專登人拎lu

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-4 15:41 發表

為左玩msn, 無計~~
同佢msn 時間過啦....依家通常都係電話....噚晚同你飲緊野佢都有打o黎

msn 係仲有其他用途o既

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-4 16:05 發表

例如 私私
bingo

好想簡簡單單, 唔想再咁多計算, 憑自己o既感覺去做, 懶再去計較得失結果

引用:
原帖由 March 於 2008-8-5 09:07 發表
我地十月個日子定好未...我要入紙呈上中央啦
我十月十五o個個禮拜得

引用:
原帖由 March 於 2008-8-5 11:08 發表
甘睇埋 kenny , 巢皮有咩意見....

直至依家 ... 巢皮有4個月會費未交(5,6,7,8月) , kenny有2個月(7,8月) , 呀色1個月(8月) , 細摩交齊晒....我自己一個月都無交過
咁今晚出唔出o黎食飯收會費

引用:
原帖由 March 於 2008-8-5 14:39 發表

哦..甘我唔轉住等多兩三個月先 或者等人地跌電話我係後面接
駛乜咁煩丫......次次打完麻雀響櫃筒度都有得執啦

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-8-6 09:19 發表
如無意外, 星期四......你地就好啦....多左一日假....
應該話佢地就好....我今日都係同平常一樣...返八半放六

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-6 11:14 發表
大家點同thomas慶祝??

決定邊日一齊食飯??!!
原本係約今晚架...駛唔駛改聽晚...你地話事...我聽晚同後晚都暫時得

決定左未.....係咪今晚出o黎食飯呀

我今晚無問題

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-7 10:49 發表
小弟唔得呀, 公司攪碌ling~~
咁不如改星期五或者六晚...反正kenny 仔今晚都未必返到

引用:
原帖由 March 於 2008-8-7 11:10 發表

星期五我唔得..不如星期六啦!!
星期六晚我ok

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-11 10:54 發表

你執埋入球細啦

星期六我地去左亞洲, 因為我貓左, 勁眼訓, 要兩位兄弟陪左我傻傻地埋單, 每人二佰.

條女俾我嚇走左
好彩我無跟埋你地去

咁個大波媽咪有無返工

又係停一停, 靜觀其變o既時候

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-13 10:30 發表
禽晚係m&w飲野, 散場時呀色你重咩唔想走??
你睇唔出我貓左咩???我返到屋企衫都無換就訓左

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-8-13 11:50 發表

又冇叫我, 睇下果個靚拳手都好嘛.....我尋晚打邊爐都飲到貓貓地
我響酒吧都唔記得你問過我, 我自己點返屋企都唔多記得lu

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-8-13 12:40 發表
咁快緣盡
去左英國lu

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-14 09:09 發表

禽晚又話返左工, 叫我出黎飲酒, bobo班友信唔撚過...:bird:
咁撚攪鬼....搭飛機返o黎都要十二個鐘啦

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-14 16:47 發表

你又學埋呀色o的野, 代入自我身份~~
邊有咁o既事

呢排真係一塌糊塗    :L

引用:
原帖由 March 於 2008-8-15 09:20 發表
芝華士加油 芝華士加油 芝華士加油 芝華士加油 芝華士加油 芝華士加油 芝華士加油 芝華士加油 芝華士加油
等我補返50蚊客, 50蚊和先,

引用:
原帖由 March 於 2008-8-15 09:39 發表

多謝晒...幾驚你坐沉船呀
英超聽日開鑼...試下你準唔準先....聽晚食粥食飯睇你

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。