推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

你條友真係唔同我夾份~~~

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-13 20:10 發表
你條友真係唔同我夾份~~~
今時今日o既你, 已經唔再需要我響你身邊

我亦都應該要返去阿琛身邊

風吹雞旦殼~~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-14 10:44 發表
風吹雞旦殼~~~
我幫你報左仇喇

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-14 11:04 AM 發表

我幫你報左仇喇
聽日拖去打~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-14 11:46 發表

聽日拖去打~~
今晚係咪打癲佬架

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-14 11:50 AM 發表

今晚係咪打癲佬架
我都未好返~~ 你地去打啦!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-14 11:54 發表

我都未好返~~ 你地去打啦!!
重創喎你今次

今日重心場次
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-14 12:05 PM 發表
今日重心場次
阿士東維拉厘幾年個主場對囍P級數鼤y會好硬正
就算唔買主場
最多都係搏和波
五大有其二

二手買賣
CD推介

今日心水:

應該可以搵返些少:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

呢排輸到扑街~~~

今日輸....聽日羸凸佢囉

引用:
原帖由 hermanng 於 2006-10-16 12:44 PM 發表

NO WAY....行不改名...坐不改姓....'香港' Herman

回復 #464 March 的帖子

引用:
原帖由 hermanng 於 2006-10-16 03:07 PM 發表
甘我delete左佢啦..

引用:
原帖由 hermanng 於 2006-10-16 12:44 PM 發表
我禽晚直程用20蚊試我黑仔度有幾高,

買找卡數首名, 馬田斯6倍, Solano 12倍 各10蚊

找卡數真係博到十二碼, 真係用黑人球員主射, 不過三位中前場黑人, 偏偏搵射術最差個位"艾美奧比" 又偏偏射個無角度而又入左o既十二碼, 吹漲!!

賭波同賭馬都要停下!!

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-16 15:11 發表

我禽晚直程用20蚊試我黑仔度有幾高,

買找卡數首名, 馬田斯6倍, Solano 12倍 各10蚊

找卡數真係博到十二碼, 真係用黑人球員主射, 不過三位中前場黑人, 偏偏搵射術最差個位"艾美奧比" 又偏偏射 ...
你呢排賭場失意就預左架喇

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-16 03:32 PM 發表

你呢排賭場失意就預左架喇
哈哈...
桃花依舊, 人面全非!

黑仔摩小反身:

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-19 11:12 AM 發表
黑仔摩小反身:
我前晚............
諗住買條3串1
睇得兩睇就決定買4串1
點知.........落梗注時,有人叫做野,一時心急
就變成......5串1

我一向都唔鐘意阿先奴架,有乜理由會買佢

引用:
原帖由 開心開心 於 2006-10-19 05:09 PM 發表

我前晚............
諗住買條3串1
睇得兩睇就決定買4串1
點知.........落梗注時,有人叫做野,一時心急
就變成......5串1

有人叫做野??
重可以咁心急??

唔係波仔就係老膠啦~~~

引用:
原帖由 開心開心 於 2006-10-19 05:09 PM 發表
我之前果條四串一又係比阿仙奴和波隊爆左,都唔知搞乜
砵砵砵

年年生日都要同人鬥屌!!!!!!!!!!!!!!!

佢鹵味!!!!!!!!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。