推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 March 於 2010-5-31 13:37 發表

如果落雨攪唔攪得成??
落雨通常都會照出發...除非行雷閃電又或者打風

終於o黎到5月最後一日, 感覺呢個5月好似係人生裡面最長o既5月, 一切o黎得太快, 又走得太快, 有點受不了o既感覺, 希望快d 完結, 但另一方面, 又有d 捨不得o既感覺

引用:
原帖由 March 於 2010-5-31 14:48 發表

如果落住雨點釣?? 唔通幾十人局住係船倉
無法架......船家照收錢...你地可以揀唔去都得...不過規舉係要照俾錢

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-31 15:19 發表

如果放唔到工呢...咁一個會唔會到, 因為要說人數呀
預我兩個到或者兩個都唔到啦...不過錢我會照夾左先架喇

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-1 18:17 發表
決定放棄.....h:" /> h:" /> h:" /> h:" /> h:" /> h:" />
取消行動?

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-2 10:07 發表
唔關事.....
星期六晚我唔得喇...唔駛預我lu

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-2 10:36 發表
預左人數...你而家先講....
我條女無得放早呀....夾錢可以預埋我兩個啦

引用:
原帖由 March 於 2010-6-2 11:47 發表

條女唔得你咪自己黎羅
唔lu....應承左陪佢返深圳揼骨

今晚大家有咩攪作

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-3 15:41 發表
尋晚bobo話有多拳手, 不過我冇覆佢...
噚晚bobo 話有好多拳手...我已經響屋企食飽飯

你地今晚會唔會出o黎...會就call 我啦...我要出去做野...唔響office

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-4 10:29 發表
今晚出來打邊爐好嗎....好似好耐無打癲佬啦
今晚我無咩所謂

應該無問題, 你想晏成點?9點後???

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-4 12:18 發表
咁梗係九點後有特價果d啦......
咁九點前咪又係要去happy hour

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-4 14:34 發表

知唔知, 摩少會唔會出得來呀
你打俾佢問下啦

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-4 14:57 發表

平時你知道佢得唔得閑架喎....
平時都係返大埔飲丫嘛....響大埔佢就多數都得

我sms 左俾佢兩個...但兩個都未覆我

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-4 16:09 發表

咁神秘......

咁你地係咪confirm先, 係我先找阿安, 唔想次次約左, 先話取消呀.....
你地個個都要9點後先得閒...我呢幾粒鐘點算

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-4 16:55 發表
我去果d你又係禁地, 睇下書又得, dance茶都得

我地可以旺角打邊爐......
細摩未覆我....我等到佢六點....六點覆實你啦...ok?

相關搜索目錄: Dance

今晚我ok....預我兩個

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-4 17:26 發表
我ok啦, 唔去年聚啦,

阿安都得, 你想hh定係dance呀.....

你決定左話我知....可以響尖咀, 銅鑼灣, 旺角都得....
細摩約左我響佐敦等...佢話想去按腳...你打俾佢問下佢想點啦...我就無所謂...只要9點響佐敦等埋我女友收工就ok

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-6-8 16:00 發表
happy hour tonite?
我無所謂o既....你問下其他人

引用:
原帖由 March 於 2010-6-9 10:08 發表

電話恐懼症
佢有打呀....6點20分我等緊車返大埔o個陣佢打俾我

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-10 10:26 發表
今晚....阿娜叫食飯, 佢明天就走, 大家有空嗎....只是幫手問一下
我約左人lu...今晚唔得

引用:
原帖由 March 於 2010-6-14 09:13 發表

你有無興趣入黎大埔睇
今晚照舊 7:30 開波, 有興趣就上o黎我度睇啦

又要離開香港一個星期, 覺得自己會掛住佢多過掛住女朋友

今晚去紅墈食飯...詳細地方我晏d 打俾你地

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。