推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 細摩 於 2007-5-4 10:03 發表

我依家同一個和尚有咩分別呀?? 只不過有肉食姐.

最慘係無得去...
無得去......廁所????
離開,不應再打搞愛人~對不對???

13/6 簽到, 一切大致正常~~

My new target!!

第一次派信入黎Cafe
仲有無早晨全餐呀?

引用:
原帖由 messenger 於 2007-6-13 11:00 發表
第一次派信入黎Cafe
仲有無早晨全餐呀?
有, 豆槳 + 香蕉一條

18/6 , 一切正常, 聽日假期!!

3/7/2007

世界大戰, 好多人出黎吹水.

呢件事又會維持幾耐呢?

不過事情一過, 一切又會回覆平靜.

有網友會從中知道是非, 又會有網友消失.

但有幾多人學會放鬆自己? 現實已經咁迫咁多野煩, 何苦上網要自尋凡惱或者令人煩惱呢?

希望走左o既人經一事長一智, 網上是否值得相信?

什麼家庭成員什麼愛人如己, 吹水罷了.

朋友, kenny, march, 呀色, 利記都是我的好朋友, 因為至少他們曾看過我哭, 真情流露嘛.

還有你們在那裡?? 老爺, GON, 膠水, 呀火, 波仔.... 掛念中.

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-3 12:28 發表
3/7/2007

呢件事又會維持幾耐呢?

但有幾多人學會放鬆自己? 現實已經咁迫咁多野煩, 何苦上網要 ...
一場遊戲一場夢
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-3 12:28 發表
3/7/2007

呢件事又會維持幾耐呢?

但有幾多人學會放鬆自己? 現實已經咁迫咁多野煩, 何苦上網要 ...
香港人不嬲鍾意睇是非架喇....你唔見今年溏心風暴勁收就知啦

引用:
原帖由 gtc 於 2007-7-3 12:50 發表

但....如果冇人知道冇人理,同第三世界有何分別
我明白摩兄想遠離爭吵,但有人的地方從來都是這樣
我諗細摩既意思唔係叫我地不聞不問

係講左出黎就算

無謂窮追猛打

五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-7-3 12:56 發表

香港人不嬲鍾意睇是非架喇....你唔見今年溏心風暴勁收就知啦
咪係,你個樣都似常在得啦!!!!
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 gtc 於 2007-7-3 12:50 發表

但....如果冇人知道冇人理,同第三世界有何分別
我明白摩兄想遠離爭吵,但有人的地方從來都是這樣
因為我同人都嘈過, 但嘈完之後得到咩呢??

我亦曾十份信任過一位稱兄道弟的網友, 但最後他遺下了什麼??

見到老友kenny及一班相識的另外一班網友"互相討論", 我看到什麼??

不如大家退開一步, 各自修行.

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-3 13:08 發表

咪係,你個樣都似常在得啦!!!!
你都好耐無update個呀色個令仔樣,

呀色依家好似:"紅鼻子的三哥"!!!

引用:
原帖由 gtc 於 2007-7-3 13:13 發表

O.I.C.
得閒入黎買杯香蕉奶昔, 有靚女陪飲!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-3 14:34 發表

你都好耐無update個呀色個令仔樣,

呀色依家好似:"紅鼻子的三哥"!!!
紅鼻子三哥即係邊個呀
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-3 15:13 發表

紅鼻子三哥即係邊個呀
總之, 呀色依家無得輸!!!!!(sorry, 係有人覺得唔係我覺得)

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-3 15:21 發表

總之, 呀色依家無得輸!!!!!(sorry, 係有人覺得唔係我覺得)
輸在你唔請我去跳舞:Q

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-3 14:32 發表

因為我同人都嘈過, 但嘈完之後得到咩呢??

我亦曾十份信任過一位稱兄道弟的網友, 但最後他遺下了什麼??

見到老友kenny及一班相識的另外一班網友"互相討論", 我看到什麼??

不如大家退開一步 ...
OK....就憑你呢句...我就唔再回應

之前回覆都係因為配合返人物性格...睇唔過眼就出聲0者
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-7-3 15:24 發表

輸在你唔請我去跳舞:Q
你係咪好想回味下.....偷跳...既感覺呢

相關搜索目錄: 跳舞
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-3 15:33 發表

你係咪好想回味下.....偷跳...既感覺呢
偷跳不嬲係最刺激好玩架喇....唔信睇下細摩就知

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-3 15:21 發表

對一個幾拾歲人黎講

已經無乜野可以在輸啦
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-7-3 15:54 發表

偷跳不嬲係最刺激好玩架喇....唔信睇下細摩就知
o甘你返大陸有無玩d甘刺激玩意..

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-3 15:31 發表

OK....就憑你呢句...我就唔再回應

之前回覆都係因為配合返人物性格...睇唔過眼就出聲0者
係邊到呀?????
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-3 16:14 發表

對一個幾拾歲人黎講

已經無乜野可以在輸啦
我對你O既遭遇深表同情

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。