推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

灣仔天樂里美越

fung fung 兄或循此線索:

做過的技師有無以前返過下龍湾 或識得做過下龍湾的姊妹?
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 messenger 於 2014-8-2 11:22 發表
哈哈!我次次都是放低隻大牛給老闆娘就閃。不用擔心,那些豪客會嫌要出房沖身不會去吧
我也想他們N嫌棄。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 joeyting 於 2014-11-2 03:07 發表
我猜這鐑兄只是不肯定怕直接寫出另一網站名稱?所以先刻意串漏最後鐆字,再用 XX 來代替。
正需要刻意串漏,因xocat版規申明不能寫廣告網址。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Angel7248 於 2014-11-11 15:47 發表
多謝所有師兄,客人同朋友,關心支持美越,我們會繼續努力和改善,祝大家快樂.
   今日返工有:Lily,Gigi,QQ,睛睛。
欢迎Angel來加入。

引用:
原帖由 stevecw 於 2015-4-9 11:42 發表
早兩個月上過去,  ivy 同唔記得邊個(好似angel....佢lau 我)雙飛...正到爆....
我可想像,N几精彩!

引用:
原帖由 stevecw 於 2015-4-9 11:50 發表

我唔係好記得係咪angel拉, 人細細...金頭髮...因為ivy 做做下佢衝入黎逗我..仲著住豹紋衫
angel不是特细粒亦非金髮,似乎是Bicky吧。

引用:
原帖由 stevecw 於 2015-4-10 12:10 發表
昨天試了新人may may...總體比較green, 但佢都幾酮X的
几靚,雖然有羷G,外型好好。

引用:
原帖由 messenger 於 2015-5-5 11:05 發表
貓兄也見過May? 她和Bicky也是95/96後越少女呢。Bicky常令我想起唱荳芽夢年青時的露雲娜
Vivi更令我注目,比Bicky稍高哩。兩個都惹人喜欢。

引用:
原帖由 Angel7248 於 2015-6-15 09:00 發表
大家早安!美越照常營業,昨天姐妹們放假一天.
早安Angel,久不見你上來了。

唔明典解你知这题貢多分身?
可舉例说明之?我不容許在同一條場题內
用不同分身讚許場或同一技師。可明言在此(但要有
充份證據喎)或PM我!

引用:
原帖由 messenger 於 2015-10-23 13:45 發表

據悉11月1日開始在新地址營業,位置在鵝頸橋灣仔消防局左邊的商業大廈,較近銅鑼灣地鐵站B出口了∼
左邊,是指以人站在消防局門閘前望向街的座向,的左邊。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。