推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

尋日日間見到她

不知她返早返中

引用:
原帖由 ewlk 於 2007-6-3 16:15 發表
Tried !# in lotto.
good masasge skills and push oil very deep into the thigh, and gently touching the pocket area.
During part 2, she also pushed stomach and push down the pocket area. No other VAS.
long time no see, and thanks for your report.

引用:
原帖由 ewlk 於 2007-6-5 18:19 發表
My pleasure.
Will report again when I tried other BGs.
好記得四年前我地都玩香港東方棕泉.

最近我去左已轉全齋的銀泉
有唔少後生新女
有D都摩得好舒服
有個仲對我好有gf feel添.

如有興趣同你分享下.

引用:
原帖由 ewlk 於 2007-6-5 21:20 發表
I have not been to 銀泉 for quite some time.
Last time I was there i tried ^#, she is quite a
skillful BG and gave me VAS.
Any other suggestions please? Many thanks.
我都好懷念當年銀泉好服侍靚齋女^*.

你講銀泉?

正午12點半前或夜十二點後316, 其餘時間396, 代支一百就夠

早更: 8
夜更: 72, 9
暫時發現係咁多

浸池換了   整個水池區已ぉ袡L蒸房也換了落地玻璃果隻  骨房正逐間輪著裝修  我已試過新的房幾靚

不過好似話今周輪到休息室ぉ蚺H客要暫時去間細房休息

野食一樣如以前咁豐富  飯餐    生菜魚肉
炒米粉  銀針粉  夜有粥 油炸鬼  並且佢地會主動提你有乜野食 唔似某D場咁好似收收埋埋.

特價時段 316 + 100落樓  抵玩

詳細thread:

http://forum.timway.com/f/thread-104602-1-1.html

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 ewlk 於 2007-6-6 17:56 發表
Many thanks for your information.
I'll try and then report.
Any VAS for the recommended BGs?
味最多又系半半四分三果D.

引用:
原帖由 wahoo 於 2007-5-28 22:33 發表

白貓兄, 請問31返工時間. 謝謝.
試過了31,返3pm - 12 pm.和bg13熟, 都做過cwb大斑.
細粒矮, 卅出頭, 但樣唔良唔c9.
dup中力, 唔錯, 推油亦舒服.
亦有鬼馬手,
類同龍泉匯八十, 甚至更頂癮.
基本上為我pat pat 推油時,
未等到正式做腳, 已攝隻手指入我股罅「了」我髀筋, 仲問我佢發電夠唔夠.
所以我之後餘下時間一直在「狀態」
直到夠鐘我因多年來久經「半半」「四分三」
收放自如,就自動「u下狀態」
總之無過界犯規.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-6-7 21:27 發表

試完再比簡報
好!
另外有無試過夜更孖5, Ken哥話較後生.

引用:
原帖由 hktigerwoods 於 2007-6-12 09:41 發表
just went there several days ago again

Hardware:
a) pool = 8/10
b) sauna room = 8/10 (they have 2 rooms, clean and tidy)
c) shower room = 7/10 (floor, a bit messy, but still clean and tidy)
...
Thx for your report. May try #^ when I have time.

引用:
原帖由 hktigerwoods 於 2007-6-12 10:07 發表
currently, no, but i guess you have to re-visit her several times
It is not advisable to induce/procure any VAS on top of '1/2' or '3/4' (ie full plane ) from bgs in this sauna, because the management actually fire any bg that is caught/found/reported giving plane, rather than take
a tolerant attitude. But 1/2 or 3/4 is not discouraged; otherwise the bgs would have been warned accordingly.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-6-15 15:13 發表
睇左咁多報告, 昨天终於可以一訪此地....
正如各人所報...Hardware不錯, 地方乾淨, 由locker到水池的感覺都是好的.
休息室...waitress招呼亦不俗, 跟住有位自稱"影子姑娘"的人過薛j水,  ...
嘩, 誠意分享, 謝謝.
個檸樂我在上次報告臨尾都表示不滿.
今次也不見得好過.

出房若欠招呼, 也是不要得.

前幾天你地講開阿旦
我同佢傾起計, 佢對明星形象好有見地喎.

另外, 你地有無做過中夜更的新孖Q? 如何?

引用:
原帖由 IIFLD 於 2007-6-22 11:05 發表

明星形象 講佢自己, 或是真明星?
雜誌上明星相.

相關搜索目錄: 雜誌

引用:
原帖由 IIFLD 於 2007-6-22 12:02 發表
最近做過!#*. 前身做facial, 所以推肚部是 facial 那種.  特別喜歡研究客人面部skin, 及有冇去做facial.

都有r脾筋
Then age/look/shift?  

有D掛住森森~~

前排試過夜更55, 後生樣中規中矩, 手骨還以, 原來早前出師於銀泉, 過左過尼.
於是同佢八卦下我剛試過的銀泉技師.

雖然我地係度多數講後生或不太中的技師,
但尼間場的麥單王其實我地好少講
例如86, 12; 可能因年紀大了少少主任好少介俾我做?

引用:
原帖由 ewlk 於 2007-6-22 12:54 發表
Tried BG & 2 weeks ago.
Ist part, very good massage, not very powerful, just right for me. Gently touching the bottom part of my pocket when massage my thighs.
2nd part, again touching my poc ...
Again, age/look/shift pls?

噢, 你講7仔, 我做過, 手骨好, 但無乜touch我pocket喎.

我不清楚, 只知是中女.

引用:
原帖由 中女崇拜 於 2007-6-22 16:02 發表
唔該晒!唔該晒!唔該晒!唔該晒!唔該晒!
你都鐘意齋K架?

洗頭液我睇佢地短期內應該唔會換, 用開「尖桑」果種,
你唯有帶私伙囉.
夜更後生唔多, 11pm可mark夜更55,70,  中更 10, 20, 101,106,60, 111, 99, 36, 127...其中就算唔young都可叫少中女.

另外早更有本地9仔靚女,本地128, 98, 外省13少中女但幾紅. 早中更2pm有138外省樣不錯.
(updated  28.08.07)

做過中更68, 中女, dup ok, 有D 1/2, 舒服.

以下純資料僅供參考備忘:

101新出師, 外省, 中更.
20, 111 外省      剛來自別場.
70 本地     夜更

據說都是後生/少中. (late20s-early30s)

引用:
原帖由 中女崇拜 於 2007-6-29 14:53 發表
好!一於去試試!!!!!!!
期待你返來報告.

引用:
原帖由 avlover 於 2007-7-1 10:55 發表

They wont do that!
I went there just one time as the bg i tried didn ask anything when i left.
I guess it is the rule of the sauna!

( is ok but no vas!
但仍有少少撮女暗示
整體情G已理想

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。