推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
昨天來了早更一新公關Cream, 做過浪淘莎,
可惜BB 8pm 到場, Cream當時正在「面聖」,
到BB近10pm 出房, 她已下班,
BB 昨晚無緣見面 , 要待下次.

有一客天天麥早更一位靚女技師四個鐘,
但靚女感覺他幾煩氣.他旨不在dup,
也不算太多手咸濕, 而是想靚女執著他的手談心談X
「温馨」, 但靚女對他無丁兒感覺甚至很反感,
因為她不能專心去按, 感覺很怪難受,
靚女已不止一次勸喻他勿再麥她,
奈何她今天一早就又電麥了她.

昨晚7pm去的路上,BB 已感到肚餓,
於是打俾Eva, 請她留份餸BB 按摩前吃,
到休息室, 碟鯇魚大件好食.
Eva 做到野.

之前她病過, BB請她保重身體.

引用:
原帖由 garylock 於 2011-6-16 15:12 發表
no wonder one morning shift number always not available la.  I think that customer should give her a break la.
Yes, he should not be so obsessive-possessive-compulsive.
One PR has said she would do something about. But this was not a guarantee.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-16 19:11 發表

師兄  我揼早班都唔小, 唔知在下有冇揼過 ??
有.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-6-16 21:18 發表

我就好少咁早去,多數未做過呢位技師。 
你都做過.

引用:
原帖由 遙∼K 於 2011-6-17 00:24 發表

萬分感謝
明天晚上再去,希望今次有燒味食
好少有燒味, 更少留至夜

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-17 09:27 發表
咦  金巴兄即邊位玉人,連你都做過 ??

在下估不到,相信由 40 到 100 。。。.
但我不能說,
因是私隱, 只說出有這種事和客.

Cream長髮高靚女, BB入房前出房後全程陪伴身邊十分體貼.

ching們近日有無下午去? 部份房會聽到二樓裝修聲, 而一樓商場亦有個別商户有少少噪聲.
二樓裝修已開始了.不過6pm 到就會停.

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-18 21:49 發表

哈哈  我有聽到建設的聲音, 一次喇,

下回來個黄昏揼揼, 可以話我新來鮁 ....
應該人人都識你, 怎能說新來?

今天Cream 生日, BB祝你生晨快樂!

(Cream 明天休息)

送你Cream Cake 和消暑Icecream:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-21 22:47 發表
哈 貓兄會不會明天, 補送生日蛋糕, 在三號風球下,

送給壽星女 ..

咁快知道生日, 真係勁力十足.
BB今晚會去, 但暫時未預備甚麽.
是她告訴BB的.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-22 09:27 發表
版主  你一定做到,照片都出埋,

定有實物,s
咁你想唔想食?

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-22 09:38 發表
好想,分享,
今晚落去揾BB 啦.

引用:
原帖由 garylock 於 2011-6-22 09:43 發表
I like all the scopes - 5 flavours are my top choices.  which ice cream shop it is???
你都想食?

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-22 09:51 發表
好 加埋海馬,預埋我,

主角定有驚喜,心中喜�
甚麽是海馬?

Then you love ice(Cream) too~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-22 10:23 發表
咦  你唔知? 補品?

風先生叫海馬,在三號風暴。

1900 相約。。。
oic.

BB 也約1900 到.

請收PM.

引用:
原帖由 garylock 於 2011-6-22 10:28 發表
Have fun with BB and Sea Horse and Cream..
BB 都想見到你袈.

引用:
原帖由 遙∼K 於 2011-6-22 19:36 發表
唔知我20:30左右到,撞唔撞到你地呢 @.@"
我750pm入房, spa兄早我10 minutes.

夜更來了一個103.

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-6-23 09:12 發表

你地有冇做 double fly?
係囉, spa兄點解唔做o者,
Ling Ling 話齋, 扣數之嘛.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-23 19:31 發表
昨   晚飯真有驚喜 , 燒味還有醺蹄海蜇, 同貴妃....

如有我至愛羊架就好...
仲有你想食既.......................

你無心干.

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-6-23 19:58 發表

How is she ar?
你可問'Fai Gor'.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。