推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 szky 於 2007-8-6 16:17 發表
First thanks to Whitekitty Sir's helpful & here is my recent try
BG is *@ Nothern & new
body is a liittle bit fat
Bone Skill is in trainee level but overall attitude is OK & say so ...
Thanks for your report. *@ is the only newly trained girl I haven't tried. After the main congee types are sold out, often there is still 雜粥available.

引用:
原帖由 高射炮 於 2007-8-6 17:57 發表
上星期由於骨引由發作,結果趁一晚早收工,拿拿淋去幫襯。水池亞伯照舊於你沖涼時”依依俄俄”….. 出左大應,無胃口,叫左”大力+冰”及西瓜,果晚人不是太多,越坐越凍,突然,有一位女經理aunt送上毛巾, 再問, ...
好, 又有兄弟去試.
如試過16, 相近的可試93返8:30pm及12,
但12收12點, last mark10 pm.

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-8-7 00:15 發表

no lar 皇室宮殿 花灑格 is much bigger !!!
可能又因為上次我去宮殿覺得唔係咁大.

引用:
原帖由 骨浪 於 2007-8-7 00:52 發表

十分懷念68... 回想與她相聚的一刻及十分親密的接觸均令我有一些按捺不住找她....但因她已經有其新的世界及私人的理想...實在不忍心令她再有這段的回憶...故只可有心地祝福她!!! 及祝福自己有新的代替
果時你又同佢點親密呀咁巴閉.

引用:
原帖由 apple444 於 2007-8-7 17:46 發表

其實佢地方位置+分就腳,若再在硬件上改進一下,管理招呼上再好D,比人有高檔 feel,而又 keep 住 中檔收費,不難成為一間好旺的場.最緊要加多D電yO波,

唔系我唔去拉,哈哈
其實間場不少十幾年舊客, 包括老板, 炒家, 退休伯伯, 馬主留係間場, 都係因為相熟, 其實每間場都有其忠心者. 又要全面高檔ぉ蚺S要中檔收費, 好難架. 不必一定用去開高級場的睇光去睇銀泉, 我睇個老細好現實, 間場雖然客數升翻唔少但仍離break even 少少(聽說), 我估佢要steady profit先再加快餘下的renovation. 有九龍棕泉食開個勢係既定的, 個老細傾向保守可理解. 我相隔大半年重返銀泉只不過兩個原因: 一、多了不少後生女; 二, 硬件改善了. 如果要高檔, 我反而等待在尖東龍濤樂原址開的場將來開幕.

引用:
原帖由 Oldman 於 2007-8-7 19:24 發表
whitekitty : " 待在尖東龍濤樂原址開的場將來開幕"

when will it open ?
真係未知lu.

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-8-3 22:29 發表
尋晚1點鐘飛左出去銀泉.

冇乜人.成個浴室只有我一個客人.

沖完之後去左休息室坐.叫野食同時MARK左(*

食到一半已經執好房.等我入去.不過我食完先施施然入房

個技師前前後後都等我左3個字 ...
Kyoto兄, 仲乜今次新報告貼係果邊唔貼尼度. 我自行抄你報告貼於下(不過有D cut左, 你明啦.)

我尋日12點半又坐亡命VAN仔單刀赴會.

我入到去D人又問我姓乜.點解呢排密密落都唔認得我...果然”認錢認撚都唔認人”

入到CHANGING ROOM同BATH ROOM.都有唔少人.

大撚鑊.唔通今日好旺.咁我個心水咪冇行   

沖涼之後入左休息室即MARK(#先坐低搵野

竟然即有.鴽鼎韙鶪妨幓N即刻入房.我都唔好意思要人等我   

入房見到個囡囡既樣.都冇我個FD講到咁超斑.不過香港骨場黎講都叫好好.有少少瘦版容祖兒既FEEL   

1.一開始就按背,手.用左唔少時間.不過指力勁.落位準.上半身既筋都比佢彈過咁滯.真係人都癲   

2.除褲.背部&PAT PAT推油.轉左用成隻小臂黎按背.鐘意力量型既朋友必選.R PAT PAT時就開始用指甲挑我既大腿內側同敏感部位.

3.按腳&推油.按腳呢PSRT唔多好...尤其賣飛佛既按脾筋得果幾下..

4.正身按腳. 反而正面按腳就幾有心機.按哂我所有骨位.拉筋.BARK腳趾樣樣齊.

5.佢仲應我要求同我按額頭.佢呢PART一D都冇隄y灘.當我個頭好似姦左佢既仇人咁按.夠敬業.抵讚   

樣貌:7/10.各花入各眼.應該唔會好多人覺佢令.但係一定唔會失望.

身材:8.5/10.對咪咪都唔知食乜大.佢話佢34C.根本就唔撚止啦-.-不過我最鐘意既美腿就有少少肥.稍為失色.

手勢:9/10.好有心機.而且力度.準繩均為上等.

OVERALL:9/10.我DUP骨最求態度同手勢.樣同身材我一向只當BONUS.尚可接受就得.偏偏呢兩樣野佢就做得咁GOOD.冇得頂.落樓$316+200.冇乜所謂.又唔係日日咁玩.HAPPY就得.

Kyoto 兄, 希望你勿介意.

「都冇我個FD講到咁超斑」你是否話我?
我話佢靚但無話佢超班喎.

相熟網友可問我Kyoto report的full version.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-8-8 19:54 發表
received tks buddy
你的二度一打報告呢?

引用:
原帖由 fitman 於 2007-8-8 20:07 發表
My boss's around, later

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-8-8 20:38 發表

she is not local, i think she is not pretty
尼句你講左好多次了.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-8-8 20:36 發表
上週六午飯后未夠中m約 一打 施施然落去焗下浸下 重食左杯幾好味冰花大菜高yummy yummy ...
入休息室同靚靚suki吹吹水 食完生果入房 一打已鋪好H在等 原來她剛返 好開心又見面 二話不說跳上床  ho ...
待續.........

我就甚少同12講普通話,
不過78的廣東話口音真係令人

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 HK_Paul 於 2007-8-9 00:12 發表

78的口音雖然有點差,但勝在健談及好笑容。
小弟昨冕上去試過,感覺非常良好, 哈哈哈!

特此鳴謝S兄代為預約#78, 昨晚7點半時到場後吃了套餐飯就入房。
Part1 : 有力+位置準 ...
同你一人一件煎餃, 第日食少翻野味唔怕肥囉.

引用:
原帖由 HK_Paul 於 2007-8-9 00:12 發表

Part1 : 有力+位置準, 技巧與功架在同期新出師女中叫好好
其實佢唔係同尼一大班新bg同期,
佢係同12屬上一期舊年年尾出師.
尼新一期學得最好要算60,其次98和你也試過的72,而60樣子也不算差.
另外, 早更18是外來的, 是較後生之中手骨較好的.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-8-8 23:07 發表

佢口陰吾得咩
已收到你的PM續篇, 謝!

引用:
原帖由 fitman 於 2007-8-8 20:36 發表
上週六午飯后未夠中m約 一打 施施然落去焗下浸下 重食左杯幾好味冰花大菜高yummy yummy ...
入休息室同靚靚suki吹吹水 食完生果入房 一打已鋪好H在等 原來她剛返 好開心又見面 二話不說跳上床  ho ...
以下bg 12 補充係fitman兄請我代貼的:

由於入房前又浸池又焗sauna 搅到慶烚烚 所以一開始佢已經除左我條skirt 赤條條地dup足全呈   一邊 dup一邊抽抽水 佢有時R袋底 有時碰周頭 半軟半硬 未轉身反手巢到佢腰間汗濕濕
咫礞y 好快就返 絕不呑pop 敢說我近年最快返bg dup完後跟住攬住佢可能廣硌雂ㄓj好所以比人錯覚好 若用普通話 刀幾健談 她來自重慶  無奈夠中電話鈰_ 愉快的1.5小時又过去 悵甚 唯有今周5 or 6 抽空再去吧   完
註 : 手好  btw tks bro Whitekitty

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 mpower 於 2007-8-9 21:40 發表
九巴簡報:
樣就開頭睇一般,越睇越順眼,廾尾麊鴘北,身形幾好,骭陛A但搽左紅色極Leung麉甲油,可能上面輕!K就60分啦,有心機奈可年資極淺,不可要求太高,反轉身有極超3/ ...
係呀,我都覺得佢越睇越順眼,所以我笫二次marked佢就有所悟叫佢「龍怡」.

mpower兄, 得閒過Lotto果邊睇我新報告.

引用:

完事後出休息室再吃多個魚粥+生果+骨肝粥+餃子 … 真正係--滿載而歸
我地係滿肚而歸.
下次你叫田雞粥啦, menu無寫有架.

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-8-10 00:31 發表

想先飲碗青紅羅白豬肉湯
跟住叫份味菜大腸飯
再叫份心走oil
飯野要iced OT
再食埋份apple先入房

做part 2後出來食份drilled dumpling + ice cream + orange + toast
你最近去過尼??

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-8-10 00:50 發表

yes
果度d煎dumpling幾好食
係米上次之後再去?
做which  bg? How was she?

引用:
原帖由 Becky 於 2007-8-10 09:41 發表
Hi 白貓兒, is 26 equal to Blossom lake no. 26 B4, if yes, really miss her for 4-5 years la.
Yes, I have said so on this thread before.
I actually bumped into her in the corridor.
If you visit her, please say hi for me.

引用:
原帖由 Becky 於 2007-8-10 09:48 發表
Want to visit her this Sat, what shift? Will this sn very busy around 19:00-20:00 in Sat?
She is in the day shift.
Busy or not really depends. It should be somewhat busy at month start. But if bad weather prevails, it's hard to say. Anyway, phone book first and check availability.

引用:
原帖由 lwmcl 於 2007-8-11 19:31 發表

我都想試, 不如明天看有否時間, 好嗎, 有空call我
ok, 明天call你.

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-8-12 01:12 發表

i will go next wednesday night
果日我應會去浪淘莎,

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-8-12 16:43 發表

i do not give tipr to the bg there everytime
How mean you are!  
Give at least 100 bucks.
If the bg service is not satisfactory enough, give 50.
If she is quite problematic/ has an attitude problem, then 0.
If you don't get something you want, visit the places where you are sure it is available.
Bgs at saunas where they rely on tips as the main source of income and give proper service definitely deserve at least $100 for a 2-hr session, and maybe more.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。