推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

53 123
發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

咦?原來依個post有勁多數字台c hing
不過唔認得你地既名啊
亦正亦邪

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-8-31 22:20 發表
午後,摸上喜利。
11樓,靜悄悄的,喜利就係呢點好,唔似在香B,直情係末世風情畫。
入A巷,洗樓,哈,A1、A2、A9都做緊洁A原來一眾師兄都已入左閘;有一間(唔記得A幾)掛著「歡迎光臨」,記得好似風評不佳,唔敢入 ...
竟然有under 30歲而又有heart既usb,一定會試。
多謝c hing report!
亦正亦邪

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-9-10 21:45 發表

客氣客氣, 主要係suki琝Afeel
佢的bm真係唔錯, 我都好想再翻試.
佢既bm係咪即係乳交?
亦正亦邪

引用:
原帖由 blm 於 2009-9-25 21:41 發表

我由第一次找亞 Zoe,和佢都已經有講有笑,沒有別人說的冷和寸。可能有些 Ching 只和她講過電話,跟本從未見過亞 Zoe,佢講電話是有點急和快,可能給人一種負面印象。

(ps 我是一個50多歲微禿的肥佬,斷估佢都 ...
係咪即係北角果個?
試過佢,真係有點cool,不過好懷念佢對美腿,真係奶唔停口,如果真係佢黎,一定會番試,下次要徹底「精」服佢
亦正亦邪

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-10-1 11:46 發表
uid=175
俾佢點左潻!哈哈!
uid=175即係咩意思?
亦正亦邪

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-10-9 15:34 發表

一路都知道鳳嗚有"鳳", 但不知骨技得唔得?
再加上離我工作地方不遠, 有d戒心
因此雖然"有好感", 都唔敢試
睇到esm師兄報告, 搞到我都心郁郁
睇來要冒一冒險
有冇師兄試過鳳嗚其他囡?
不過無骨床真係爭咁d=.=
亦正亦邪

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-10-6 13:56 發表

o係"$"台落ad o既女仔每人都有個uid
uid愈細代表首次落ad o既日子愈早
即係話
uid=175美美係極之資深o既USB
唔係初次出黎開檔囉
當然
亦可以係佢以前做過USB跟住番左落場做
最近至重出江湖

講開uid
細 ...
明晒,估唔到係依度都見到你,謝謝
亦正亦邪

引用:
原帖由 mhz 於 2009-10-17 21:02 發表
今日試左喜利jojo

真係較相片肥左少少, 同埋冇5尺6高, 因為佢抖左幾個月, 以前是安樂的
皮膚白滑彈手, 個人有d傻更更, 唔似造作
手骨一流, 我比8.5 / 10
開背力度好足, 因小弟比人踩背踩大的
推油亦唔錯
值得 ...
請問開背同踩背有咩唔同架?
亦正亦邪

引用:
原帖由 已婚男仕2008 於 2009-10-21 11:30 發表
各位:

本男仕上周五造訪喜X 11/F A巷3室Ada(其實佢在發利時已經想幫襯,後轉至佐敦,現回流TST才Dup到),報告如下-

服務態度良好 / 骨好(夾雜泰式及推淋巴) / HJ好 / RPP just so-so / 足鐘 / 有波有蘿 / 樣 ...
4台都有好多fans,遲d會試。
亦正亦邪

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-10-24 12:47 發表

kakaol兄, Zoe的服務時間係咪得一個鐘咋?
如果係, 真係唔夠皮!
可以話係一時時,有時over,有時唔夠。
亦正亦邪

引用:
原帖由 foolishguy 於 2009-10-28 12:12 發表
雖然佢退休有少少吾捨得,但其實應該替佢開心。

希望真係徹底退休啦,千萬唔好好似其他囡囡咁爛賭買k仔要出番黎做。
亦正亦邪

終於試過加敏,同其他人果然好唔同
真係成身都relax晒
佢果種滾動式按摩真係無出其右,會encore!
亦正亦邪

引用:
原帖由 Silvery 於 2009-11-4 17:23 發表

師兄可唔可以講多些少點滾法 ?
唔識講,要親身試過先知。
試完真係鬆晒,係hj技術差過市場中位數。
亦正亦邪

引用:
原帖由 SCK1969 於 2009-11-10 07:57 發表
http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=31879®ion=10&building=48&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=

下一目標,有冇師兄試過?俾啲意見?
條link死左,邊位黎?
亦正亦邪

想問有無人試過suki?骨技如何呢?

http://www.sex141.com/big5/viewi ... ype=-1&keyword=
亦正亦邪

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-2-26 14:03 發表
回覆#1581
無淚兄好心機!
看來總平均分數阿賢佔第一, 阿賢在樣貌一欄獨佔第一, 看不出無兄對阿賢如此高評分.
喜利kitty沒試過, 但打個照面, 似乎不應跟喜利yuki同分.
而身材喜利suki第一, 也是我想不到的. 我個人 ...
聽聞jojo前列線按摩技術好掂,遲早會試。
亦正亦邪

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-2-28 11:44 發表
多謝無淚兄關於阿Win的報告, 我昨天下午一時許也去尖沙咀, 先上喜利, jojo休息, 天娜掛住個牌話要2:50, ICE冇關鐵閘, 但掛住個牌話有Booking, 諗諗下都係按鐘問個究竟, 開門的靚女面型略圓, 化行妝, 戴假睫毛, 都唔似 ...
zoe以前係北角果時成日搵佢,雖然佢好cool,但都幾細心。
最正就係ol look,剩係玩對腿都high到爆。
亦正亦邪

引用:
原帖由 bigdog173 於 2010-3-2 11:58 發表
long long time visit her ... lost phone and lost contact ...

miss her too ...c-hings said she quit industry ...
隔離台話佢只做一排,之後做番替工。
亦正亦邪

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-2 15:55 發表
近期特別想造妨的有:

發利BOBO - 約了好幾次都唔猲iming, 有兩次竟然是她說fully booked, 過左一個鐘頭佢打電話來說有客放飛機問我得唔得, 第一次我已回到屋企準備食飯; 第二次則是已剛dup左骨.
真係好事多磨!
...
想問下邊位對腿最靚?
亦正亦邪

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-2 21:46 發表

發利Bobo, 喜利Ice和Jojo, 華源Win和Cat都沒試過
暫時都唔知個位腿最靚
有冇師兄可以評介下?
我暫時試過咁多過就阿賢同某間足浴店間中d女最令我回味。
亦正亦邪

想問下喜利 yuki 同suki係咪搬左?
ad唔見左既。
亦正亦邪

引用:
原帖由 klau010 於 2010-3-2 15:53 發表
Thanks無淚師兄,
可唔可以詳細d講下前華豐戴超Elaine呀?佢而家搬咗去香b,一路都想試下佢,但佢個menu都幾貴下,400A餐仲要得60分鐘,90分鐘C餐就500,似乎想局客做C餐,小弟唔鍾意做C餐,你認為值得一試嗎 ...
相好似無骨床喎
亦正亦邪

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2010-3-4 11:25 發表

Ada搬了去香B
我知啊,我上星期先試過。
我係話「想問下喜利 yuki 同suki係咪搬左」喎?
亦正亦邪

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-4 22:43 發表
呢排又見到香B昆輝翠怡的Ad. 佢出AD通常都好短暫, 似乎處在半退休狀態.
我第一次搵佢時重係昆輝, 身材好好, 少婦形態, 重骨手, 同我玩PART 2都玩得好放下, 一直都念念不放想翻試. 但落尾佢就時時消失, 有時出下廣告 ...
哈,昆輝翠怡個名咁得意既。

相關搜索目錄: 廣告
亦正亦邪

引用:
原帖由 tony321 於 2010-3-5 09:55 發表

Suki成日掛住玩,所以成日分租俾其他女,我估過多兩三個禮拜會番黎!
唔知邊位c hing有幸同佢一齊旅行呢
亦正亦邪

53 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。