推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:28 發表

嘻嘻.....唔好這樣講啦........
呢個索老婆晚晚都要喎
晚晚都主動吸吮....仲使出去滾

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:33 發表

男人好衰嫁.....要路邊野花才夠香
IRIS你自己都想俾陌生人同我地撫摸架
你地女人其實心裡面都想偷食

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:37 發表

當然有啦......老公老爺一齊飲
老爺飲完補品無地方發洩喎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:38 發表

咁就係.......我們幾個女人都會這樣
你指你D姊妹?
IRIS不如試下叫佢地一齊上黎傾計

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:35 發表

唔會掛....一星期三次都話多.....你們一星期會做幾多次呢?
我就好耐無做過喇
幾個月...

引用:
原帖由 oxp 於 2011-1-3 13:39 發表

以次數黎講, 一星期三次一D都唔多...

但對我黎講,我只係關心每次扑野係咪可以好滿足...
呢D野真係重質不重量

引用:
原帖由 oxp 於 2011-1-3 13:39 發表

預埋我...
預埋我

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-3 13:40 發表

幾個月,因住上腦喎
都無辦法
而家無女朋友

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:41 發表

我就要質又要量
IRIS,我諗一個男人真係餵你唔飽...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:49 發表

黑色+吊襪褲
IRIS着左幾日既襪褲真係幾吸引
咁窄....好大陣味

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:51 發表

其實你們有冇試過拿別的女人底褲打飛機的???????
我無呀...
屋企得我一粒仔
無家姐細妹果D

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:53 發表

入到.....都有兩三次高潮...但都是不夠
2,3次都唔夠....大胃王IRIS

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:55 發表

我自己都覺得大陣味...但遍遍老爺就好鐘意
點止你老爺....俾我都鍾意啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:57 發表

感覺不一樣的.....感性上的高潮.陰道裡的高潮和陰蒂性的高潮.......女人就會分3樣不同
係你咁識享受先先到咁多樣
咁你最ENJOY邊種高潮

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:01 發表

陰道是最舒服,陰蒂是最滿足.
前者就靠男人的jj   後者就靠男人的舌頭

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:03 發表

他同我老公講叫我細聲啲喎
佢驚佢再聽到會頂唔順...其實佢都幾慘

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:04 發表

後者就舌頭,手指或性具都可以.........
都係...不過用舌頭接觸夠親密呀嘛
女人見到男人願意乃佢下面會唔會感到俾愛鍚

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:06 發表

但我最享受時怎會刻意叫細聲啲
那時iris咩都唔記得...只係沉醉係sex既世界

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:09 發表

但當用JJ抽插陰道時又怎可以同一時間用舌頭刺激陰蒂,只能用手指或震動棒
呢個我未試過
JJ抽插時用手指搞陰蒂...要試下至得

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:10 發表

我老公都有試過....亦試過同一時間抽插我陰道同一時間用肛門棒抽插我的肛門
咁有無試過肛交

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:12 發表

個女人會好舒服的..............
下次要試下
唔知對象會唔會係IRIS你
哈哈

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:13 發表

YES.........好爽的
IRIS 聽人講抽插肛門 會有想便便既感覺
你有無呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:14 發表

唔知呢......................
希望我有呢個福份啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:18 發表

會有嫁,所以就會自然收縮肛門.但因為收縮所以令磨擦力加大.就又好窄的感覺就像和處女做愛一樣
你老公同你講?
咁你係咪都覺得好high
因為女人對肛交真係見人見智

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:21 發表

是他和我說他的感覺......其實我只是老公鐘意怎樣我都會給他享受
廿四孝老婆
娶着你係幾生修到

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。