推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

請問聲師兄 喜利 suki / yuki 邊個樣靚d

suki個ad冇電話, 請問有冇師兄可以pm比我, 因為唔想企係門口等
thx

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-11-4 16:01 發表
終於試過加敏,同其他人果然好唔同
真係成身都relax晒
佢果種滾動式按摩真係無出其右,會encore!
師兄可唔可以講多些少點滾法 ?

引用:
原帖由 SCK1969 於 2009-11-9 16:16 發表
十分同意。
今天去咗,如果唔係之前電話book咗,我一定唔會入去。

樣唔在講,地方又細又窄,我唸因為咁所以冇侍浴。但都唔需要。

dup ok,但其他真係麻麻:rpp同出火真係唔多得。rpp力大Ø ...
唔知我好彩定唔好彩, 上星期本來打電話book左
早5分鐘上到去大門緊閃, 離門口幾步有一師兄企係樹, 我冇為意佢都係等緊同一度門
3分鐘後大門打開, suki送客... 跟住伸手迎左我身後既師兄入去, 我正想問佢之際
佢一句: 我約左熟客, 嘭!

語塞

回復 1395# 的帖子

冇啦, 只有暗歎咁都得, 況且佢 nmcot
睇埋上便位師兄講, 覺得慳番幾舊

引用:
原帖由 booshi 於 2010-2-2 11:21 發表

我近來搵佢都淨係做part 1了.
咁會唔會平d哩

試左CK, dup骨果part真係冇野好講 師傅級數, 好耐冇試過咁舒服

地方乾淨寬敞, (我發覺佢好似有小小潔癖, 我沖完涼出去聞到有消毒藥水味, 跟住佢就係沖涼房沫地) 不過乾淨係好事黎

邊位年尾要鬆骨既唔好錯過

引用:
原帖由 kellet 於 2010-2-3 21:54 發表
I wanted to visit BoBo today, but was the same failed.  That was my third cup of lemon tea from BoBo.  Being disappointed, I went to Elaine at Wah Yuen.  She recognized me when I walked into her room. ...
睇ad好似幾吸引, 既然手骨好... 咁搵日要試試

引用:
原帖由 kellet 於 2010-2-3 21:54 發表
I wanted to visit BoBo today, but was the same failed.  That was my third cup of lemon tea from BoBo.  Being disappointed, I went to Elaine at Wah Yuen.  She recognized me when I walked into her room. ...
早兩日試過, 如果同 CK 比, CK手骨略勝一籌

回復 1615# 的帖子

ice好似幾有睇頭

引用:
原帖由 bigdog173 於 2010-3-9 09:44 發表
Ah Win i dun think like that ... as in AD she say 60 mins. Mimi also proper 90 mins too.

But Jessica, says nothing and i got cheated.
mimi個ad對腳幾吸引...

回復 1722# 的帖子

我抱左哩個中指好耐: dup得多數唔會好服侍(好既當bonus)
好服侍多數唔dup得... 好難兩樣都掂

早排試過老尖 電話預約 m_m_, 地點係1梯兩伙樓宇內,
單位唔細(成300呎), 一入去見到有sofa, 有堂廉係中間, 埋便係骨床....
冇侍浴都唔緊要, 比條毛巾我, 鞋既(可能佢自己用手/機洗) ,
熱水又冇(好彩個日成30度), 沖完出黎, dup左唔夠3分鐘, 佢問我搵多個女仔服侍好冇, 收你平d
我心諗:而家已經跌硬錢, 仲黎

哩頭未講完, 突然唔知邊度走條件扒出黎 ... 跟住係咁sell
女 : 令仔一齊玩丫...
我 : hm... 我唔夠錢係身....
都未講完
女 : 胡梗腰, 喎de可以蘿咳, 乜咳do得
我 : 碌卡你得我唔得, 下次先啦

豆纏左成10分鐘佢至死心, 我心諗 : 一陣會唔會有條標型大漢沖出黎打劫架
總之只係想咋咋拿鬆人

條女見我唔起雙飛, dup都唔想dup... 係咁e按左陣叫我轉身....做埋手尾

我都唔想久留, 沖涼即閃

跌錢報告完畢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。