推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 overpowering 於 2009-8-1 01:48 發表

all girls need make up....that why cosmetic business always raise & rasie..
睇埋深宵新聞o既cap圖,又好似真係幾大對比。;P;P
之前雯雯o既週五搜記都係化淡妝,所以又唔係太意外。
反而唔明點解雯雯出去做採訪要化淡妝,其他記者好似冇咁淡妝。
但係雯雲反淡妝都唔錯,有時睇下淡妝都幾好。

相關搜索目錄: Make up

引用:
原帖由 4416 於 2009-8-1 19:20 發表
"十秒已經可以完成整套動作. 如果你可以係六秒之內完成, 你已經好快!! "
雯雯用左4秒幾咋!!!

雯雯好o力好o力 !!!   
我都諗點解雯雯可以疊得咁快,會唔會係初級唔同?
但雯雯又唔似玩初級,真係眼明手快,好叻女。
不過,睇雯雯玩o既時候好開心,好似上次同海豚玩一樣咁開心。

引用:
原帖由 dada6677 於 2009-8-3 21:50 發表
頭先睇到雯雯報630天氣報告時真係好surprise!!

但而家一至六互動新聞台早上6:00-6:30個段時間唔係返深宵個位主播做埋ga咩?
如果係的話,雯雯今日的休息時間就得返好少

多謝ADA同0000000兄的captures!!
唉,我今日都唔開心左好耐!
因為凌晨明明見到雯雯報深宵新聞,所以大安旨意冇捕實個電視。
雖然有少少預感覺得會係雯雯報630天氣,但心裡面又覺得冇可能,佢冇理由做完深宵都唔返去休息ga嘛。
點知真係雯雯,就錄唔切,到而家都唔係幾明,亦唔係咁接受到。
唔明點解雯雯會報埋630,會唔會佢住得好近將軍澳?佢件衫同報深宵又唔同個喎,唔似冇返屋企換衫。
已經好耐冇睇到雯雯報天氣,咁都錯過左...佢報天氣同平時真係唔同,特別吸引。

有冇師兄錄到片,可以分享下?

雯雯終於報晚間新聞提要喇,雯雯好似剪左髮
等咁耐都係值得既(但我又錯過左 )
之前雯雯有冇報過晚間新聞提要?

呢節新聞提要得一分鐘咁短,而且只係得一單新聞
頭先o個節有幾多單新聞?

引用:
原帖由 天曉得 於 2009-8-12 13:58 發表
原來尋日雯雯有報新聞提要,兩次報導都一樣又錯過咗 (估唔到雯雯會報新聞提要),
都算係終於等到,希望下次唔好再錯過啦
我好好彩,我21:43上左黎,見到有師兄cap左20:48既晚間新聞提要。
就即刻捕住,需要錯過一次,總好過錯過兩次。
我諗尋日雯雯可能代盤翠瑩,頭先見到盤翠營,未必係雯雯報,但我都會捕住
大家最好捕埋6:30個天氣報告,我見雯雯報15:00互動新聞台既新聞,可能八點新聞會係佢
期待佢報八點新聞時,行o個個「新環節」
雯雯剪左髮之後,好可愛,好似BB

今日晚間新聞提要又係雯雯。
我估錯晒

引用:
原帖由 陳志雲 於 2009-8-13 12:42 發表
雯雯個頭剪得好短,都係之前個髮型靚d…
佢上一次剪得冇咁短,o個時我已經諗雖然睇得出有剪,但剪咁少,咪好快又要剪
點知雯雯真係咁快又剪髮,可能吸收上次o既經驗,今次剪番多少少。
我都覺得長番少少靚d,唯有等佢長番d,但到時雯雯可能又去剪

回復 1329# 的帖子

雯雯今日個妝幾靚。
唔知會唔會報埋天氣。

逢深宵見到雯雯既心情都好矛盾,唔知開唔開心好
諗起10號係雯雯做6:30個天氣,睇黎聽日都要捕一捕
唉,黎緊晚間天氣又唔係雯雯。

雖然我又估錯左,不過雯雯終於都報番晚間天氣報告。
雯雯好靚,都好意外,天氣報告係佢
雯雯有冇返過屋企ga,深宵新聞見完佢,晚間新聞提要又係佢(又錯過左)

多謝cap圖,今晚出左街又睇唔到,好驚聽日o係屋企捕住時,反而唔係雯雯報晚間新聞提要

回復 1360# 的帖子

多謝cap圖,雯雯今晚好靚,件衫幾靚
報天氣報告既雯雯真係好吸引

多謝cap圖,今日全日都唔o係屋,仲趕唔切睇天氣報告
希望下個禮拜繼續都會見到靚靚既雯雯

雯雯今晚著得好靚,好迷人,成個OL咁。
雯雯好似好鐘意粉紅色同白色,今次呢件衫有晒呢兩隻色。

雯雯有好多時星期六或者星期日都著呢件衫
唔知佢會唔會有一日報天氣時著呢件衫呢?
都幾想睇下呢件衫係點樣。

回復 1404# 的帖子

呢排雯雯好辛苦,又好似上星期咁,返完深宵又要報晚間新聞提要,仲報埋天氣
雯雯你要小心身體!

回復 1406# 的帖子

雯雯換左對耳環,同報新聞提要時唔同。
雯雯最尾o個陣時唔知做咩,不過好可愛。

雖然雯雯依然係咁靚,但次次見佢著呢件褸,都覺得唔太o岩身,幾鬆下,太大件。

雯雯真係好鐘意白色咁,天使o既化身!

回復 1431# 的帖子

多謝cap圖,雯雯今晚好靚,又係迷人pink lady look
不過雯雯真係好fit,條皮帶,淨番咁多,都唔知係咪太辛苦,瘦晒。

回復 1457# 的帖子

係囉,而且o個張都唔係咁差
如果個個唔化妝都靚過化妝,化妝品市場就冇得做。
之前睇過雯雯d淡妝都未至於好似人地咁唔同樣,仲認到係佢,都唔錯ga。

相關搜索目錄: 化妝 化妝品

回復 1482# 的帖子

係囉,太耐唔見雯雯報八點新聞,搞到又錯過左。
但點解唔見有行過去電視o個個環節o既呢?

引用:
原帖由 0000000 於 2009-9-3 11:04 發表

尋晚一開始已經係企o係個電視度啦
咁可能o個個環節淨係珍妮做先有,等我仲恨左睇雯雯報8點新聞咁耐,點知冇呢個環節
不過多謝你cap圖

引用:
原帖由 socalli 於 2009-9-4 00:29 發表
裙就幾靚..不過條皮帶好似好怪...
係囉,我覺得係唔襯色既關係
不過今日雯雯灰色呢件衫個款幾特別,雯雯好似鐘意呢類既衫。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。