推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

灣仔天樂里美越

還在營業嗎?
上兩個星期凌晨一點多去到樓下, 按鐘, 但響了一分鐘都無人開門....  

引用:
原帖由 inyaubsx 於 2015-7-20 22:59 發表
比個貼士ching們,太夜不妨留意下佢地樓下個易拉架,佢地收工係會收埋個架
咁可能真係收左工囉...
不過唔係24小時咩???

引用:
原帖由 Angel7248 於 2015-7-21 22:55 發表
唔好意思,之前有24小時,現在改了早上11時至晚上12時。
原來如此.......

請問仲有冇開門?
聽聞轉左地方喎

第一次分享
星期六趁打風橫風橫雨, 諗住應該少人去, 走去幫親下....
點知都幾多人去...(本來想跟人入閘, 點知見佢都按個同一單位, 唯有等下先上去)
上左去.. 硬件真係唔得,
明顯的板間房,
公海廁所得一格, 真係隨時要輪住入去, 好睇妹妹時間控制.

不過老闆娘安排一位新蟀J可愛妹妹(睇落廿歲出頭)..
手勢麻麻唔太有力, 但俾佢對精靈眼電一電, 真係好快頂唔順...  
走前, 嘆下杯D越南咖啡, 好似泰式既一樣咁甜

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 bar2009 於 2015-10-23 11:28 發表
下個月搬到新舖,加幾十鐘錢,有埋獨立沖涼房,服務會回復到之前咁好啦!
下月真係搬新舖?
係邊處呀?

師兄們, 有冇新店地址? 如不方便公開, 可否PM我?

引用:
原帖由 messenger 於 2015-11-2 16:19 發表
11月開始....
已再沒有美越
只有彩越
怪不得師兄另一個新Post中提及的女女, 咁熟啦...  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。