推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

屋企舊野專區如舊書....舊物品....請貼上吧 !

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-3-2 00:37 發表

係..個網由下午開始係咁..有d不詳先兆.
個次去睇展覽, 我講過. 應左我把烏鴉咀.

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-2 20:40 發表
sue姐
病痛..好返曬 !
多謝關心,仲係無胃口。

食鮑魚刺身,平時覺得好鮮,今日

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-2 22:30 發表
食鮑魚刺身
平時覺得好鮮,今日
食清清吧,,,
就是諗住鮑魚刺身清 D。c6 仲話今次特別 lan...

食左 3 日淨米粉。反而無反胃。

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-3-2 22:49 發表

校長病都要吃鮑魚 特權階級不聽k哥勸告吃清清的
因為病,諗住對自己好 d,結果。

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-3-4 23:50 發表
[quote]原帖由 大隻西 於 2010-3-3 22:29 發表
新買心愛外套  剪嘜布時剪爛個袋  !呀 !!!?

已被我搞好了 縫上 ...
B 哥有對巧手...

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-3-5 22:41 發表

校長有顆善良的心..............     ..                                                                                                                                                      ...
甜言蜜語, 諗住第日搵b 哥幫手....

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-3-5 23:08 發表

有什麼要幫忙  搬屋麼?
第時如果要補野, 因為 b 哥手工真係好...

相關搜索目錄: 搬屋

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-3-7 01:13 發表
上星期的港版犀利哥。
形, 英, 帥, 靚, 正.

女性角度, Law 記 proper dress 幾 C 正,

casual look 就...  

同犀利哥掉轉....

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-7 11:40 發表
舊野/牙刷一支
第一代 paul smith toothbrush 約20年
仲 keep 住 ?

比 10 個好 k 嫂...

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-3-7 22:39 發表
去鴨記差點賴野  入x輝看完監視器材十幾分鐘  出來已封路。回家又被困Lift  要勞煩消防隊今日很邪!

你好彩啦。無被鏹水淋到,唔係就好像被剃頭既犀利哥。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-8 14:19 發表
各位朋友 !

今日2010 mar 8 mon AM 10:45
我媽媽走左,去世了,,去得好安祥 !
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :' ...
K  哥好考順.

有 1 個咁考順既仔, 伯母生前死後, 都開心...

老人家, 去得安祥, 係1 個好大既福份, 好多人修 / 恨 唔到. 你唔好唔開心啦....

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-11 18:12 發表
非常忙碌,,搞掂了,殯儀館租場,山地,花牌,聖師班,神父
19-20號出殯 多謝大家關心
1 點經驗分享:

殯儀館的 員工 / agent, 通常不太老實. 但亞哥說得好, 在此非常時期, 就算明知被人搵笨. Let Go...

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-11 18:28 發表
細佬識人,搞掂,,殯儀館事項
大家姐搞掂了,師歌班,神父事項
大哥搞掂,取死亡文件事項
其他事務由我及弟妹處理
我地四兄弟三姊妹,,,,,,,,,,,,,,,一條心,永遠團結
glad to hear about that...

So take a good rest and relax...

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-11 18:37 發表
不愉快事件
去睇倌木,,,D倌材鋪,好貴但沒所為,個師父話呢副OK咼,我細妹單手一起,可以推開NO GOOD
仲于塭到一副厚身重量十足...有玻璃片倌木了,,,,張床好莊嚴的,價錢貴一點
let go la...

k 哥1 向睇得開。

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-3-11 19:19 發表
希望K哥一切順順利利完成埋去.

我阿婆突然同我講好想返鄉下一次.
佢都成八十七歲人了..我想都係時間去完成佢心願.
但我心底裡有準備.佢一去完返來之後可能....
水哥好孝順。如果我有識 d 好女仔, 1 定介紹你...

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-11 19:38 發表
水哥
須然我對眼 腫脹左
但人生就是如此,珍惜眼前人
Good Point...

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-3-11 20:15 發表

謝sue姐了.
我已心有所屬.
另外sue姐認識我仲淺.
未看到我差既一面.
第日帶出黎,睇下。(8 卦)

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-3-11 22:23 發表

上來看今天見K哥心情回復些了 兄弟也好過些  希望K哥收拾心情 好好的辦好事好盡孝道。那天說這事泰米爾聽 她也感觸去年她父也這個時候離去  又哭了一場。

今晚也有三位人士要去紅磡大酒店區:公司一同事 他的 ...
想起已逝的父母,都會有感觸。c6 說,他永遠忘不了,老爺死後,他步出 e-院,天地蒼茫。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-14 12:51 發表
辦法都不行
我思疑 l系統出錯,last page 係 49, 不是 50. 我現在按 在  屋企舊野專區如舊書....舊物品....請貼上吧 !  傍 的 "new"。睇得幾多得幾多。

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-3-14 23:00 發表
英文譯音好似係叫大日本?
中文就叫太陽啤酒
構圖就係三國演義劉關張桃園結義.
都幾攪野架wor
中英日,三國桃園結義

係真都好喎。

相關搜索目錄: 啤酒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。