推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

28 12
發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-23 07:04 AM 發表

罕有陀地靚妹, 有招呼有笑容猜得飲得又坐得, 唔咋型無彈檯, 香港少有~~ 奇景奇景!!

不過硬係覺得係九九扮出靚妹同我地吹水~~

靚妹, 邊間場返工開邊個mami搵到你呀, 等我地一班網友無事做上黎捧你場啦 ...
作死呀你~~~~~~又關我事~~~~~
只望妳一切安好~~~~

我係網友E,不過熱線冇開好耐了~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 03:33 AM 發表

90060定173173173~~~
我以前做過大班的,所以有兄弟會打比我問我去邊度玩好?~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 03:36 AM 發表

原來係爸爸...
一個唔食煙,唔飲得,唔識猜的爸爸~~~~~哈哈!
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 03:39 AM 發表

唔信...我d爸爸會同我頂酒架...
我d爸爸差妹好勁...唔食煙就真係好少有...
極品爸爸...
呢度好多版主都係我老友,佢地都好清楚~~~~係我渣姐~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 03:43 AM 發表

我地公司係行公司囡囡制...
個個都係囡囡...
你果度D妹玩得放唔放假,有機會去你度玩下囉!你可以PM你個場名給我的~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 03:47 AM 發表

@.@"咁你有無去返果d地方玩架
早幾日去過~~~~不過而家其實真係好少去玩~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 03:48 AM 發表

一睇名你就知咩事架啦~~~
唔知喎~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-8-24 03:49 AM 發表

你一D都唔渣  
我渣~~~~~你最清楚啦~~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 06:00 AM 發表

係呀係呀...
都唔一定架~~~~~朋友還朋友,都會彈架~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-24 06:18 AM 發表

你咁講, 另我大失信心添
但係又咁講~~~~~~你會唔會一見面就摷你O既朋友丫?

如果唔會~~~~咁佢都唔會彈你O既~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-25 04:09 AM 發表

老 同 學 L 話 我 ︰ 「 睇 見 你 o的 書 都 知 你 濫 。 」

而 且 仲 好 冇 原 則 添 ! 撫 心 自 問 , 假 如 兩 星 期 前 o係 北 京 o既 係 我 , 而 同 網 友 E 有 同 一 遭 遇 , 我 一 定 已 經 忍 ...
自己人~~~~落唔倒手呀~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 05:03 AM 發表

九九兄,近來有冇見過西餅媽咪?
人生一大憾事~~~~~冇~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 05:07 AM 發表

佢而家係4/F做你知嗎?
梗係知~~~~不過而家好少去玩~~~~冇計~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 05:09 AM 發表

哦....咁乖
人乖,心唔乖~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 05:12 AM 發表

我相反,心乖....人不乖
我地如果真係乖,就唔會係咁搵xd吹水啦~~~哈哈!
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-25 07:04 AM 發表

傻 妹 , 你 好 可 愛 ....
你可愛d~~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

係咁架了,大場女多,多一個唔多!

但係細場就得幾個,一有客仲係咁call女咩?冇計!
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-26 06:57 AM 發表

咁我咪返囉...死人都返...飲撚死佢...
佢有佢call,返得到就返,返唔倒咪唔番o羅~~~~
只望妳一切安好~~~~

今天沒胸呀~~~~~~~過兩日啦~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-28 03:24 AM 發表

捉呀九九入去, 會唔會老鼠撲貓呢?
我個人好冷靜o既~~~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

做乜樹打我~~~~
只望妳一切安好~~~~

有時間咪過blog版吹下水囉~~~~~

呢版我就一直都o係度,不過問野的人唔多,我又冇乜report好出,

都唔知寫乜好!
只望妳一切安好~~~~

呢條thread好多版主呀~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 fuk 於 2007-7-21 05:48 發表
九九兄,依句"你今晚未錫我喎"
Lum死人喎
我就係咁死左o羅~~~~~

而家年紀大~~~~開始發覺一個好車o既女人係好過一個好砌的女人~~~
只望妳一切安好~~~~

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。