推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

第七場.... 鄭乳田有飛....隻馬有質....

My new target!!

頂, 財寶乞兒跑第三, 我條三重彩.... 無埋!!!

我指定位置

第一)名店之星

第二)財寶乞兒

第三)2+6+10

輸左, 黑到爆~~

樂兄, 睇左排位未??

九場.) 一號種籽...

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-17 12:48 發表

甘即係好大贏面啦
fantastic choice??

俾你地估得到重叫神先?? 嬴隻冷, 等你班友繼續追.

韋達+高雅志 = 戴勝 + 萬成??

一個負責騎熱馬, 一個負責殺冷馬!!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-11-17 15:20 發表

邊個負責殺冷馬?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-11-17 15:30 發表
唔見左樂樂既?
可能去左按得開心

why choose 年年如意?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-17 15:50 發表
他媽的 偶像留醫
莫非爆春絕後
應該真係爆左春..男人最痛!!

今日幾利放頭, tony加油!!

大家信邪的話:
第八場 唔好買 2 及 5

因為我孖寶買左, 我應該會黑到兩隻馬三甲不入~~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-11-17 16:04 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
有, 因為我無買

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-17 16:41 發表

我地可以夾份買位置Q呀~~~

利放呀, 好爸爸真係堅, 後上贏馬!!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-5 19:34 發表
好 坐定定開工
第二場又爆, 我只猜到8.)其餘都估唔到, 佩服一班外藉騎師

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-5 20:17 發表
飛捷唔放同人鬥
都唔知葉楚航有無清楚策騎指示
定係呢個阿聯酉老櫬以為真係跑大賽
我隻zabeel 老馬都係喇, 二檔有欄唔貼, 全程二疊, 轉彎四疊, 均速轉後追, 和叔就會衰, 又一違返馬性

柏兆雷, WHAT ARE YOU FUCKING DOING???!!!

你要搵食唔緊要, 唔好攪歪隻馬, 隻馬返黎斷你重係咁抽鞭, 人渣!!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-5 22:24 發表

應該去防止虐畜會備案
睇今晚賽後報告講乜
簡直係侮蔑香港賽馬
大家擦好雙眼睇下班友又點做賽後報告!!

柏兆雷, 騎功都係次等個咋姐, 要識收錢先學識點演一場戲先:bird::bird:

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 mark+gor 於 2007-12-5 22:32 發表

明知輸梗都咁跑?難道造就條8,9 Q?
輸要輸得好睇, 場戲都要演架!!

引用:
原帖由 mark+gor 於 2007-12-5 22:46 發表

上年佢話騎馬要用腦,隻馬千幾磅唔會夠隻馬大力。
一年後,突然變左無腦。
錢可以遮左個腦

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-9 16:32 發表

賭王大定油王大
今次四太重唔生蝦咁跳??

可惜我條三寶

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-9 16:58 發表
其實會唔會有人仲開心呢      
人心叵測
今次真係唔飛得隻新力勁

大家信唔信2場11?? 再爆個潘頓孖寶

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 13:12 發表
歡樂年年與野蠻都係戴勝今季輸馬代表作
一來係戴勝代表作, 二來亦係馬會班友代表作----笨柒代表作!!:bird:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。