推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

浦一浦頭表示我未死先

!!!~大吉生日快樂~!!!

又唔記得訓覺tim

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20101011/00176_036.html
吉~
我fd 個fd麻煩了
1. 醉駕, 有全保都冇用
2. 睇片, 撞成咁, 好似唔湯唔得

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-18 06:31 發表
玩到咁大
攪到今朝唔記得返學

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-18 13:13 發表
重點整呀.........整返都唔要啦
咁佢唯有買返架比人了

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-18 13:28 發表
條女幾好肉地o咼 ...............
one of my cup of tea

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-18 15:07 發表

哇..........
記住唔好係人車你都上車, 要揀車坐

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-18 13:27 發表
全新$280000.............
要同一個o靚仔o既前途 say goodbye了

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-19 01:04 發表

阿fi唔怕喎,比佢試下啦∼ 我會叫中中盡雞架啦∼
著左engine燈, 鎖定4500rpm cut油, 盡雞不能...殘念...

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-18 21:16 發表

咁我坐你車穩唔穩陣嫁.....
架車去到200km/h好唔穩陣

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-19 00:20 發表
我真的怕怕
壞人車你都敢坐. 又點會怕我

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-18 22:42 發表

中中系個安全守法者,坐得過
你見上次眼底生日o個晚我個個point都最遲先到就知我安全守法啦

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-10-20 20:16 發表
來了
打風了
大家乖d留係屋企
你明明o岩o岩先曳完黎

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-19 11:13 發表

下次坐過先知....下次你唔好車第二個呀...我坐你車....今次好認真....!!!!!
我打多左個0, 其實行20km/h已經好唔穩陣

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-20 00:09 發表
兩條友都唔怕死咁.......
揸o個個自己都怕死

禾齋

人呢................

星期六晚係鹿仔遇到隻狗

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-25 11:39 發表

依排小玩為妙 , 收到風要勁屳.......
謝關心, 但放心, 我唔會比自己有事

蒲頭

好L眼訓

TURBO車季節到左喇

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-28 12:58 發表

算 係 咁 上 下
我 地 有 人 試 過 整 完 車 D 大 哥 冇 鎖 頭 cum 鎖 個 頭 cum 拍 七 咁 拍 落 頭 玻 璃 到
又 有 試 過 整 完 車 冇 上 好 水 箱 蓋 行 行 下 架 車 冇 晒 水.....
重 試 過 冇 上 好 電 ...
black list 永不錄用

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-28 08:37 發表

係 咁 架 啦 有 幾 多 副 大 cc NA 機 器 會 design 要 爆 高 轉 呀
不 過 NA V 引 擎 真 係 有 好 多 好 處
最 好 果 下 就 係 話 要 有 就 有 唔 洗 等 行 街 快 兩 腳 一 流
你 果 副 VQ6 重 要 識 轉 cam 係 ...
其實, 我真心覺得2GR比VQ 好
自動波0-100都唔使5秒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。