推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

呢 幾 日 忙 公 司 野
有 新 人 入 來 都 唔 知 唔 好 意 思
你 地 個 個 都 好 後 生 咁 喎 唔 通 清 一 色 都 係 八 十 後
呢 版 原 身 出 開 班 網 友 都 係 (不 過 係 最 大 個 兩 個 加 起 來 有 八 十 歲 後 )

回復 50# 的帖子

菇菇,真系只有你才明白我的心

回復 51# 的帖子

版主好,我地唔使加埋都可以過80後了

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 10:53 發表
版主好,我地唔使加埋都可以過80後了
咁老仲楂呢d車,上落方唔方便呀?
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

回復 54# 的帖子

哈哈~~~~我不是渣車個個,我系坐車的

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-5 10:44 發表
你 地 個 個 都 好 後 生 咁 喎 唔 通 清 一 色 都 係 八 十 後
呢 版 原 身 出 開 班 網 友 都 係 (不 過 係 最 大 個 兩 個 加 ...
你好...!

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 10:56 發表

咁老仲楂呢d車,上落方唔方便呀?
80後好老???

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 10:58 發表
哈哈...大家咁話....

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 10:58 發表
利害
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 10:51 發表
菇菇,真系只有你才明白我的心
你咁講我會面紅嫁.....

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 10:59 發表

80後好老???
版主講緊係 80歲 後

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 11:02 發表

版主講緊係 80歲 後
我錯.....

回復 58# 的帖子

呢個版我用電話上好辛苦呀!!希望今日真系會送電腦黎啦!!真系等佐足足一個月

相關搜索目錄: 電腦

回復 61# 的帖子

@@80歲後••••••••

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 11:07 發表
@@80歲後••••••••
你我都誤會了........

回復 65# 的帖子

怎知會是這樣的•••••

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-5 10:44 發表
呢 版 原 身 出 開 班 網 友 都 係 (不 過 係 最 大 個 兩 個 加 ...
版主你好啊 , 希望你唔好介意我地搵依到當新平台 , 入黎交下朋友吹下水......

感謝!!!

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 09:35 發表

你唔打呢堆野我都可能估唔到你係邊個....一打我就知....
你睇名都知啦......洗鬼打咩........中柒你.......科

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:26 發表

版主你好啊 , 希望你唔好介意我地搵依到當新平台 , 入黎交下朋友吹下水......

感謝!!!
點解會搵到入黎 timway 呢 ?

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 11:02 發表

版主講緊係 80歲 後
師兄渣5仔?

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:28 發表

你睇名都知啦......洗鬼打咩........中柒你.......科
係姐...但佢打埋個堆野就更明顯呀ma.....

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:26 發表

感謝!!!
冇 咩 所 謂
我 地 攪 party 果 時 你 地 過 來 踩 場 我 都 一 樣 咁 歡 迎
你 地 有 人 楂 緊 Maserati

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 11:30 發表

點解會搵到入黎 timway 呢 ?
哈哈~

其實我地係想搵個冇咩人氣既平台.

出面D大台 , 是非太多了.

我地只係想搵個平台大家傾下計 , 聯絡下感情.

有機會的話甚至係度可以識下新朋友嘛~

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-5 11:37 發表

冇 咩 所 謂
我 地 攪 party 果 時 你 地 過 來 踩 場 我 都 一 樣 咁 歡 迎
你 地 有 人 楂 緊 Maserati
我地真係全部都80後.......邊有馬沙丫......

有個朋友個名叫馬沙之嘛.......哈哈~

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:31 發表
師兄渣5仔?
我 同 佢 都 叫 係 楂 五 仔  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。