推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-7 14:26 發表

係呀...因為太掛住你所以失眠呀......
你咁講我好唔好意思

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-7 14:38 發表

未知呀!!不過如果揾都應該會系揾番做美容的
咁重唔搵.................

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-7 15:00 發表

唔使急,因為我呢行系勁等人用的,休息下先揾都未遲
但係唔悶咩.........

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-7 15:22 發表

你會唔好意思嫁咩...
會...............................

回家了

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-7 20:27 發表

歡迎,食飯未呀?
食飽好耐喇........不過好眼訓,而家休息喇

早..............

早.............

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-9 10:42 發表
今晚會有神秘人物出現
今晚好熱鬧呀.......

早..........

早晨

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-12 12:03 發表
iphone4 32gb
$500 出機, $470月費, 3900mins, 無限上網, 簽兩年
deal 唔deal 得過~?
幾好呀

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-13 12:22 發表

你係唔係幫我教訓佢先....?
早晨菇菇,好耐冇見

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-13 13:01 發表

你成日都唔知去邊...緊係見唔到我啦.....
我好忙嫁.........

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-13 14:17 發表

睇得出呀.........
你真了解我

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-13 14:34 發表

唔駛了解你都知嫁...成日都唔上黎,....
近排多野煩呀...........

午安

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-15 00:52 發表
879 is350係唔係松本?
好似係.........

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-10-15 10:01 發表
http://www.youtube.com/watch?v=XGlWrmldawg&feature=related

來了
d女幾正................

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-15 12:51 發表

可惜只係眼看手勿動~
好過冇喇.....

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-15 13:08 發表

你星期六點呀.....有冇正場?
你想呢..................

我回來了................

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-18 00:50 發表

去邊黎?
好似去左玩過山車咁..........

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-18 12:10 發表
http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20101011/00176_036.html
吉~
我fd 個fd麻煩了
1. 醉駕, 有全保都冇用
2. 睇片, 撞成咁, 好似唔湯唔得
重點整呀.........整返都唔要啦

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-18 13:27 發表

咁佢唯有買返架比人了
全新$280000.............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。